Stresscoachuddannelsens formål og målgruppe

Matzau Stresscoachuddannelse har oversteget mine forventninger. Undervisning er fra day one meget håndgribelig og nem for mig at omsætte i mit arbejde med stressramte medarbejdere i Oticon. Uddannelsen har givet mig stor værdi i form af værktøjer og bevidst om processer i forhold til stressramte.”
Kirsten Schmidt, HR-Partner, Oticon

Læs flere referencer her: Referencer Matzau Stresscoachuddannelse


Velkommen på Matzau Stresscoachuddannelse

Matzau Erhvervspsykologer uddanner stresscoaches / stressrådgivere for en lang række førende virksomheder, herunder blandt andet Novo Nordisk, Velux, Rambøl, Deloitte, Oticon, Danske Spil, Topdanmark mfl. På Matzau Stresscoachuddannelse vil du blive undervist og trænet i at tage rollen som stressekspert  og blive rollemodel for en professionel, vidende og etisk forsvarlig stressbehandling  i Danmark.

Majken Matzau er ledende stressekspert og leverandør af professionelle stresscoachuddannelser med mere end 20 års erfaring i stressrådgivning. På denne eksklusive Stresscoachuddannelse i København bliver du under hele forløbet undervist af af Majken Matzau selv.

Formål

Målet med Stresscoachuddannelsen er at uddanne specialiserede og erfarne professionelle, der i praktisering af ekspertrådgivning og stresscoaching kan hjælpe virksomheder med at nedbringe stress i deres organisation, samt hjælpe stressramte medarbejdere nænsomt og effektivt tilbage i arbejdet.

Stresscoachuddannelsen kvalificerer dig til at arbejde i grænsefeltet mellem ekspertrollen og coachrollen, og således vil du efter endt certificering kunne varetage den samlede proces fra  diagnosticering og kriserådgivning omkring sygemelding, rådgivning og behandling gennem sygemeldingsperioden. Og endelig rådgivning og implementering af indslusning på jobbet igen af alvorligt stressede kunder. Der undervises i rådgivning – ikke i coaching på uddannelsen, da rådgivning er den primære samtaleform igennem de akutte faser af et stressforløb.

Målgruppe

Stresscoachuddannelsen henvender sig til professionelle, der ønsker at udvikle deres faglige ekspertise til at adressere og afhjælpe alvorlig stress hos deres kunder; herunder til rådgivning af såvel virksomheder og organisationer som af individer og privatpersoner. Det kræver ingen særlige foruddannelse at deltage på uddannelsen – heller ikke en coach-uddannelse, og alle er velkomne på holdene.

Det får du

Gennem Stresscoachuddannelsen hos Matzau Erhvervspsykologer erhverver du og din virksomhed en unik proces og metode udviklet af erhvervspsykolog og stressekspert Majken Matzau, der sikrer kunderne den absolut optimale ekspertise på stressområdet.

På baggrund af uddannelsens og metodens særlige avancerede niveau og specialisering får du og din virksomhed et unikt kvalitetsstempel, der er adgangsgivende til at arbejde med alvorlig stress på såvel det erhvervspsykologiske som det personlighedspsykologiske plan.

Målet for en Stresscoach er ikke blot at fungere som leverandør af stressrådgivning og coaching, men ligeledes at kunne agere som professionel stressekspert og rådgiver for HR-funktionerne, ledelsesfunktionerne, job-centrene samt de øvrige involverede parter.

Som Stresscoach på Matzau Erhvervspsykologers Stresscoachuddannelse bliver du derfor (udover individ-planet) trænet i at arbejde med stressproblematikker på et erhvervspsykologisk og organisatorisk plan, og du lærer her at forankre stresscoaching-arbejdet i kundens interne organisation.

 

Tilmeld dig stresscoachuddannelsen nu!

 

Download brochuren:

HOLD 16: Maj – oktober 2022

_________________________________________________________________________________________

 

Majken Matzau gæster Aftenshowet på DR

Majken Matzau forklarer, hvordan ansvar og indflydelse skal følges ad for at skabe en bæredygtig organisation.

 

Del denne side:
Share 'Stresscoachuddannelsens formål og målgruppe' on Facebook Share 'Stresscoachuddannelsens formål og målgruppe' on Google+ Share 'Stresscoachuddannelsens formål og målgruppe' on LinkedIn Share 'Stresscoachuddannelsens formål og målgruppe' on Twitter Share 'Stresscoachuddannelsens formål og målgruppe' on Print Friendly