Om Matzau Stresscoachuddannelse

 

På Matzau Stresscoachuddannelse punkterer vi de mange fejlagtige myter om stresscoaching, således at du som coach eller konsulent bliver trænet i at tage rollen som stressekspert og blive rollemodel for en professionel, vidende og etisk forsvarlig stressbehandling  i Danmark.

Majken Matzau er den ledende stressekspert og leverandør af Stresscoachuddannelser med over 20 års erfaring i stressrådgivning og coaching. På denne eksklusive Stresscoachuddannelse i København bliver du uddannet, trænet og certificeret personligt af Majken Matzau.

Formål

Målet med Stresscoachuddannelsen er at uddanne skarpe, specialiserede og erfarne professionelle, der i praktisering af ekspertrådgivning og stresscoaching kan hjælpe virksomheder med at nedbringe stress i deres organisation, samt hjælpe stressramte medarbejdere nænsomt og effektivt tilbage i arbejdet.

Stresscoachuddannelsen kvalificerer dig til at arbejde i grænsefeltet mellem ekspertrollen og coachrollen, og således vil du efter endt certificering kunne varetage den samlede proces fra diagnosticering og kriserådgivning om sygemelding til rådgivning og behandling gennem sygemeldingsperioden. Og endelig rådgivning og implementering af indslusning på jobbet igen af alvorligt stressede kunder.

Målgruppe

Stresscoachuddannelsen henvender sig til coaches, konsulenter, rådgivere, behandlere, ledere og øvrige professionelle, der ønsker at udvikle deres faglige ekspertise til at adressere og afhjælpe alvorlig stress hos deres kunder; herunder til rådgivning af såvel virksomheder og organisationer som af individer og privatpersoner.

Kompetenceprofil

Gennem Stresscoachuddannelsen hos Matzau Erhvervspsykologer erhverver du og din virksomheden unik proces og metode udviklet af erhvervspsykolog og stressekspert Majken Matzau, der sikrer kunderne den absolut optimale ekspertise på stressområdet. På baggrund af uddannelsens og metodens særlige avancerede niveau og specialisering får du og din virksomhed et unikt kvalitetsstempel, der er adgangsgivende til at arbejde med alvorlig stress på både det erhvervspsykologiske og det personlighedspsykologiske plan.

Målet for en Stresscoach er ikke blot at fungere som leverandør af stressrådgivning og coaching, men ligeledes at kunne agere som professionel stressekspert og rådgiver for HR-funktionerne, ledelsesfunktionerne, job-centrene samt de øvrige involverede parter. Som Stresscoach på Matzau Erhvervspsykologers Stresscoachuddannelse bliver du derfor (udover individ-planet) trænet i at arbejde med stressproblematikker på et erhvervspsykologisk og organisatorisk plan, og du lærer her at forankre stresscoaching-arbejdet i kundens interne organisation.

Tilmelding

Tilmeld dig Matzau Stresscoachuddannelse

Download brochure

Del denne side:
Share 'Om Matzau Stresscoachuddannelse' on Facebook Share 'Om Matzau Stresscoachuddannelse' on Google+ Share 'Om Matzau Stresscoachuddannelse' on LinkedIn Share 'Om Matzau Stresscoachuddannelse' on Twitter Share 'Om Matzau Stresscoachuddannelse' on Print Friendly