Mastermodul 2: Trivselsrådgiver

MASTERMODUL 2: TRIVSELSRÅDGIVER

Nu kan du deltage i Master- og Overbygningsmodulet “Trivselsrådgiver” på Matzau Stresscoachuddannelse. 

Hvornår: D. 10. – 11. marts 2022
Hvor: Vesterbrogade 60A, Købehavn
Hvem: Alle, der har en grundlæggende stressuddannelse
Pris: 5.800 kr. + moms
Samlet Masteruddannelse: 17.000 kr. + moms for samtlige tre moduler.

Mastermodulerne varer hver to dage og kan gennemføres uafhængigt af hinanden og i vilkårlig rækkefølge.

Mastermodulet “Trivselsrådgiver” er tilegnet professionelle, der har grundlæggende stressuddannelse og som ønsker at blive klædt på til at udføre trivselssamtaler – internt såvel som eksternt i virksomheder.

INDHOLD MASTERMODUL TRIVSELSRÅDGIVER:

På Mastermodul 2 bliver du klædt på med Matzau Erhvervspsykologers koncept til trivselsrådgivning. Du lærer at vurdere dine kunder / klienters trivselsniveau og på denne baggrund rådgive dem til øget trivsel i deres karriere og arbejdsliv samt i livet generelt.

Efter du har gennemført dette modul vil du kunne udbyde trivselssamtaler og trivselsrådgivning – eksternt såvel som internt i virksomheder.

DU KOMMER TIL AT:

  • Blive introduceret til de grundlæggende trivselsniveauer
  • Blive klædt på til at vurdere din klients / kundes trivsel
  • Blive skarp på “jubel”-fælden i trivselsarbejde
  • At rådgive dine klienter / kunder til større trivsel – i både arbejdet og livet
  • At hjælpe dine klienter / kunder til at højne deres arbejdsglæde
  • Få en lang række værktøjer til øget trivsel – såvel i virksomheder som i klienter

MASTERTRÆNING TRIVSELSRÅDGIVNING

På dette Mastermodul lærer du at vurdere dine kunders / klienters trivselsniveau og dermed undgå at gå i “jubel”-fælden med din rådgivning. Du bliver klædt på til en autentisk og ægte kontakt med dine klienter og til at løfte og hjælpe dem lige præcis dér, hvor de er.

Du vil på Mastermodul 4 blive præsenteret for en lang række værktøjer og et koncept, der kan anvendes til at løfte både individer og organisationer – også organisationer / individer, som er påvirket af stress. Mange virksomheder ønsker ikke at adressere stress direkte i frygten for en epidemi. På Mastermodul 4 lærer du at reframe stressproblematikkerne og hjælpe de individer og virksomheder, som også er stresspåvirkede og som ønsker at højne deres arbejdsklima og arbejdsglæde.

Efter du har gennemført dette modul vil du være i stand til at rådgive såvel enkeltpersoner som virksomheder i arbejdet på at skabe højere trivsel, medarbejdertilfredshed og arbejdsglæde – og dermed fastholdelse og udvikling af dygtige nøglemedarbejdere.

 

TILMELD DIG MATZAU MASTERMODULER

Del denne side:
Share 'Mastermodul 2: Trivselsrådgiver' on Facebook Share 'Mastermodul 2: Trivselsrådgiver' on Google+ Share 'Mastermodul 2: Trivselsrådgiver' on LinkedIn Share 'Mastermodul 2: Trivselsrådgiver' on Twitter Share 'Mastermodul 2: Trivselsrådgiver' on Print Friendly