Få en gratis session af kursisterne på Stresscoachuddannelsen

Matzau Stresscoachuddannelse

HAR DU ELLER EN AF DINE KÆRE STRESS?

Så kan du få en gratis stresscoachingsession den 4. februar 2022 i København kl. 9.45 – 11.15.

Praktik: 
Stresscoachingsessionen er et led i Matzau Erhvervspsykologers Stresscoachuddannelse – 4. modul og gennemføres af uddannelsens kursister, som alle er erfarne og kompetente konsulenter, coaches og behandlere på stresscoachuddannelsens næstsidste modul.

Gave:
Ud over stresscoachingsessionen modtager du endvidere som gave en signeret udgave af enten Stressfri på tolv uger eller mer’ eller Rigtige mænd går også i sort samt en meditations-cd.

Hvem?
Alle der har stress inde på livet.
Du er velkommen til at videresende link til denne side til mulige kandidater.

Hvor?
Matzau Erhvervspsykologer, Vesterbrogade 60A, 1. sal, 1620 København V.

Hvornår?
Kl. 9.45 – 11.15, fredag d. 4. februar

Formål:

Formålet med sessionen er at afdække dit stressbillede og rådgive dig om, hvordan du bedst kommer videre på denne baggrund.

Derfor kan du forvente, at du af coachen vil blive inviteret til at undersøge såvel stresssignaler, stresssituationer og stressreaktioner.

Kursisterne på Stresscoachuddannelsen er trænede i at give viden og råd til deres klienter – og således ikke bare i, at du selv skal finde alle dine svar og løsninger.

Dit udbytte:
Dit udbytte bliver derfor, ud over en stresshåndbog samt en meditations-cd med stressafspændende meditationer, både en tilbagemelding på din stresstilstand og rådgivning til din aktuelle situation.

Tilmeld dig nedenfor – vi glæder os til at høre fra dig. Eventuelle spørgsmål stiles til email: assistent@matzau.dk

TILMELD DIG GRATIS STRESSCOACHING SESSION HER

 

Del denne side:
Share 'Få en gratis session af kursisterne på Stresscoachuddannelsen' on Facebook Share 'Få en gratis session af kursisterne på Stresscoachuddannelsen' on Google+ Share 'Få en gratis session af kursisterne på Stresscoachuddannelsen' on LinkedIn Share 'Få en gratis session af kursisterne på Stresscoachuddannelsen' on Twitter Share 'Få en gratis session af kursisterne på Stresscoachuddannelsen' on Print Friendly