Derfor skal du uddannes på Matzau Stresscoachuddannelse

Skrevet af direktør

Majken Matzau

Majken Matzau

Derfor skal du uddannes på Matzau Stresscoachuddannelse

Af Majken Matzau

Af Majken Matzau

Derfor skal du uddannes på Matzau Stresscoachuddannelse

  • Fordi du brænder for at hjælpe både mennesker og virksomheder med stress
  • Fordi du vil lære at tage ekspertrollen og rådgive både klienterne og virksomhederne
  • Fordi du vil være en professionel del af løsningen?
  • Fordi du vil være en af danmarks dygtigste stresscoaches 

Matzau Erhvervspsykologers Stresscoach-uddannelse er den absolut førende stressuddannelse i Danmark. Du bliver trænet, undervist og certificeret af erhvervspsykolog Majken Matzau, som en af de førende stresseksperter i Danmark.

Majken Matzau er cand.psych.aut. samt uddannet civiløkonom, og hun har siden 1997 udført erhvervsrettet psykologarbejde og konsulentopgaver samt udviklet og ledet organisations- og lederudviklingsprojekter for en lang række nationale og internationale virksomheder. Hun har gennem en årrække uddannet en lang række behandlere på sine egne Stresscoachuddannelser og er en efterspurgt underviser, forfatter og foredragsholder.

Majken er forfatter til Rigtige mænd går også i sort, 2014 fra People’s Press, samt til Stressfri på tolv uger eller mer’ fra People’s Press 2012 og  Stresscoaching – Coaching i grænselandet, som udkom på Børsens Forlag i 2009, hvis metoder har skabt nye og mere effektive tilgange til at arbejde med stress, ledelse og coaching i dansk erhvervsliv.

Majken fungerer endvidere som ekspert og kommentator indenfor stress og ledelse for førende danske medier, bla. Berlingske, JP, Børsen, TV2 og Danmarks Radio.

Efter at have gennemgået Stresscoachinguddannelsen ved Matzau Erhvervspsykologer kan du praktisere ekspertrådgivning og stresscoaching og dermed hjælpe virksomheder med at nedbringe stress i deres organisation, såvel som at du kan hjælpe stressramte medarbejdere nænsomt og effektivt tilbage i arbejdet.

Det kræver ingen særlige forudsætninger af deltage.

Hvornår

København Hold 15, 2021 – 2022:

3 x 2 dages moduler + 1 x 3 dages modul fra kl. 9:30 – 16:30.
Modul 1: 11. – 12. november
Modul 2: 13. – 14. januar
Modul 3: 3. – 4. februar
Modul 4: 23. – 25. marts

Få indblik i Matzau Stresscoachuddannelse her:

Stresscoachuddannelsen kvalificerer dig til at arbejde i grænsefeltet mellem ekspertrollen og coachrollen, og du vil her blive istand arbejde med alvorlig stress på såvel det erhvervspsykologiske som det personlighedspsykologiske plan.

Tilmeld dig Matzau Stresscoaching-uddannelse  

Del denne artikel:
Print

Kontakt os

Flere artikler

Da messias blev coach

  – Af Erhvervspsykolog og direktør Majken Matzau Uddrag fra bogen Stresscoaching –  coaching i grænselandet ”Ernest elskede at være psykoterapeut. Dag efter dag inviterede

Læs mere»

Mission impossible: Stresscoaching

MISSION IMPOSSIBLE – Af Erhvervspsykolog og direktør Majken MatzauFor nyligt kontakter en tidligere klient mig med henblik på at genoptage sine coachingseancer hos mig. Hun er 60 år,

Læs mere»