Få en gratis stresscoachingsession

Skrevet af direktør

Majken Matzau

Majken Matzau


HAR DU STRESS?

Så kan du få en gratis stresscoachingsession fredag d. 25. august kl. 9.45 – 11.15

Stresscoaching
Stresscoachingsessionen er et led i Matzau Erhvervspsykologers Stresscoachuddannelse Hold 9, og gennemføres af uddannelsens kursister, som alle er erfarne og kompetente konsulenter, coaches og behandlere på stresscoachuddannelsens tredje modul.

Gave:
Udover en times professionel stresscoaching vil du som gave modtage et signeret eksemplar af bogen Stressfri på tolv uger eller mer’ eller Rigtige mænd går også i sort , samt cd’en Indre Stilhed med 3 guidede, stressafspændende meditationer.

Hvem?
Alle der har stress inde på livet.
Og du er velkommen til at videresende link til denne side til mulige kandidater.

Tilmelding:
Tilmelding efter først til mølle – men kun til dig, der har stress. Det er meget vigtigt, at du møder op, hvis du tilmelder dig, da du ellers fratager en anden muligheden for at få denne hjælp.

Tilmeld dig her – hvis du er sikker på at kunne deltage

Hvor?
Soulhouse, Hørsholmgade nr 20, 2200 København N.

Hvornår?
Kl. 10.00 – 11.15 d. 25. august.
Du skal møde 15 minutter før; dvs. senest kl. 9.45, hvor du vil bliver modtaget af Maria Holm og tildelt en stresscoach.

Formål:
Formålet med sessionen er at afdække dit stressbillede og rådgive dig om, hvordan du bedst kommer videre på denne baggrund. Derfor kan du forvente, at du af coachen vil blive inviteret til at undersøge såvel stresssignaler, stress-situationer og –reaktioner. Kursisterne på Stresscoachuddannelsen er trænede i at give viden og råd til deres klienter, –  og således ikke bare i, at du selv skal finde alle i dine svar og løsninger.

Dit udbytte:
Dit udbytte bliver derfor, udover en stresshåndbog samt en meditationscd med stressafspændende meditationer, både en tilbagemelding på din stresstilstand samt rådgivning til din aktuelle situation.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Eventuelle spørgsmål stiles til Maria Holm på email: holm@matzau.dk

Kærlig hilsen

Del denne artikel:
Print

Kontakt os

Flere artikler

Stress er en ledelsesopgave

Stress opfattes i mange organisationer som et personligt problem, der kan behandles med ekstern stresscoaching. Det er problematisk og bidrager i høj grad til, at stressproblemerne ikke løses grundlæggende. Stress ernemlig ikke

Læs mere»

Er du en stressstype?

Er du en stresstype? Fornylig mødte en kvinde i begyndelsen af fyrrerne op i min konsultation. Hun var ansat i en it-virksomhed og var blevet

Læs mere»