Nye datoer for Matzau Stresscoachuddannelse

Skrevet af direktør

Majken Matzau

Majken Matzau

Nye datoer for Matzau Stresscoachuddannelse

Af Majken Matzau

Af Majken Matzau

DATOER FOR MATZAU STRESSCOACH-UDDANNELSE

Matzau Erhvervspsykologer uddanner stresscoaches / stressrådgivere for en lang række førende virksomheder, herunder blandt andet Novo Nordisk, Velux, Rambøl, Deloitte, Oticon, Danske Spil, Topdanmark mfl. Matzau Erhvervspsykologers Stresscoach-uddannelse er den absolut førende stressuddannelse i Danmark. Du bliver trænet, undervist og certificeret af erhvervspsykolog Majken Matzau, som en anerkendt stressekspert i Danmark.

Majken Matzau er cand.psych.aut. samt uddannet civiløkonom, og hun har siden 1997 udført erhvervsrettet psykologarbejde og konsulentopgaver samt udviklet og ledet organisations- og lederudviklingsprojekter for en lang række nationale og internationale virksomheder. Hun har gennem en årrække uddannet en lang række behandlere på sine egne Stresscoachuddannelser og er en efterspurgt underviser, forfatter og foredragsholder.

Majken er forfatter til Rigtige mænd går også i sort, 2014 fra People’s Press, samt til Stressfri på tolv uger eller mer’ fra People’s Press 2012 og  Stresscoaching – Coaching i grænselandet, som udkom på Børsens Forlag i 2009, hvis metoder har skabt nye og mere effektive tilgange til at arbejde med stress, ledelse og coaching i dansk erhvervsliv.

Majken fungerer endvidere som ekspert og kommentator indenfor stress og ledelse for førende danske medier, bla. Berlingske, JP, Børsen, TV2 og Danmarks Radio.

Efter at have gennemgået Stresscoachinguddannelsen ved Matzau Erhvervspsykologer kan du praktisere ekspertrådgivning og stresscoaching og dermed hjælpe virksomheder med at nedbringe stress i deres organisation, såvel som at du kan hjælpe stressramte medarbejdere nænsomt og effektivt tilbage i arbejdet.

Det kræver ingen særlige forudsætninger af deltage.

København Hold 15, 2021 – 2022:

3 x 2 dages moduler + 1 x 3 dages modul fra kl. 9:30 – 16:30.
Modul 1: 11. – 12. november
Modul 2: 13. – 14. januar
Modul 3: 3. – 4. februar
Modul 4: 23. – 25. marts

Der er stadig pladser på holdet – du kan læse mere og tilmelde dig her

De bedste hilsner

Majken Matzau

Del denne artikel:
Print

Kontakt os

Flere artikler

Når chefen er din far

NÅR CHEFEN ER DIN FAR ELLER IRRITERENDE SØSTER – af journalist Eva Andersen, JP 21. marts En dominerende mor, en fordrukken far, en evigt perfekt

Læs mere»

Når sjælen brænder sammen

I sidste uge var jeg biografen og se den fremragende film “Shame” med Michael Fassbender i hovedrollen. Filmen beskriver et psykologisk portræt af en mand, Brandon,

Læs mere»