Bliv certificeret på Matzau Stresscoachuddannelse

Skrevet af direktør

Majken Matzau

Majken Matzau

Matzau Stresscoachuddannelse
Bliv certificeret af erhvervspsykolog Majken Matzau på DK’s førende Stresscoachuddannelse

 

Bliv certificeret Stresscoach på Matzau Erhvervspsykologers Stresscoachuddannelse

D. 14. – 15- april starter Matzau Erhvervspsykologer 8. hold op på Matzau Stresscoachuddannelse. Matzau Stresscoachuddannelse er med sine 5 moduler – 11 undervisningsdage i alt – den grundigste og mest seriøse Stresscoachuddannelse i Danmark. Underviser på uddannelsen er erhvervspsykolog og direktør Majken Matzau – forfatter til en lang række stressbehandlingsbøger om stress, som har revolutioneret tilgangen til stressbehandling i Danmark.

Uddannelsen fører kursisterne igennem alle faser af stressbehandlingsprocessen, herunder den væsentligste af alle: At kunne stille en præcis diagnose med en dertil tilhørende prognose og behandlingsplan. Alt for mange stressramte kommer aldrig fuldt tilbage – og dette skyldes forkert rådgivning og behandling hele vejen igennem et stressforløb.

De stresssygemeldte bliver grundlæggende sygemeldt for sent, de bruger deres stresssygemelding forkert, de kommer for tidligt og for voldsomt tilbage, og virksomheden har i den mellemliggende tid ikke fået rådgivning og har ej heller lært det, der skal til, for at medarbejderen ikke ryger ned med stress igen.

På Matzau Stresscoachuddannelse uddannes du i at varetage processen professionelt fra sygemelding til indslusning, og du uddannes i at rådgive og behandle både den stressramte samt virksomheden. Kun ved korrekt behandling og rådgivning – samt læring – i alle led af en stress-sygemelding, kan den massive stressbølge blive vendt.

Stresscoach-uddannelsen henvender sig til konsulenter, coaches, terapeuter, HR-folk, TR-folk og ledere, som ønsker en seriøs uddannelse og træning indenfor stressområdet i et marked, der er er oversvømmet af myter, fejlbehandlinger og forkerte metoder.

Datoer for Matzau Stresscoachuddannelse

4 x 2 dages moduler samt 1 x 3 dages modul fra kl. 10 – 17.

Hold 8 2016: 

Modul 1:14. – 15. april
Modul 2: 12. – 13. maj
Modul 3: 23. – 24.  juni
Modul 4: 18. – 19. august
Modul 5: 5. – 7. oktober

Hold 9 2017: 

Modul 1:13. – 14. april
Modul 2: 18. 19. maj
Modul 3: 22. – 23.  juni
Modul 4: 24. – 25. august
Modul5: 11. – 13. oktober

Hvor

 

Matzau Stresscoachuddannelse foregår i København i Soulhouse på Hørsholmgade 20A, 2200 Kbh. N.

Pris

39.000 kr. inkl. materialer og forplejning, ekskl. moms.

Tilmeld dig Matzu Stresscoachuddannelse her 

Download brochuren

 

Del denne artikel:
Print

Kontakt os

Flere artikler