Få stresscoaching hos Matzau Stresscoachuddannelses kursister

Stresscoaching Matzau

Har du – eller en af dine kære stress?

Så er der nu mulighed for få en (næsten gratis) stresscoachingsession torsdag d. 2. oktober kl. 10.30-11.30.

Coachingen er et led i Matzau Erhvervspsykologers Stresscoachuddannelse Hold 6, og gennemføres af uddannelsens kursister, som alle er erfarne og kompetente konsulenter, coaches og ledere. Det er stresscoachuddannelsens tredje modul, og kursisternes gennemførelse af denne stresscoachingsession indgår i deres endelige evaluering.

Bemærk, at tilbuddet selvfølgelig kun gælder til dig, der har stress inde på livet. Du er også velkommen til at videresende mailen her til mulige kandidater. Der er 10 pladser – tilmelding efter først til mølle.

Det er 13. gang vi tilbyder gratis stresscoaching af vores kursister. Og vi er glade for at kunne hjælpe så mange, ligesom vi er glade for, at vores kursister har mulighed for at træne. Hver gang vi har tilbudt muligheden for en gratis stressocachingsession, har vi måttet vi lukke for tilmelding, da der er så mange, der gerne vil tage imod tilbudet.

Derfor er det ekstra ærgerligt, at der altid er en enkelt eller to, som ikke dukker op til det aftalte tidspunkt. Det betyder, at nogle af vores kursister ikke får gennemført deres session, ligesom det betyder, at vi kunne have givet tilbudet til andre stressramte, som så gerne ville have deltaget.

Derfor besluttede vi sidste år, at det koster 150 kr. at deltage. Tilmeldingen er bindende og beløbet gives ikke retur. Til gengæld vil du, udover en times professionel stresscoaching d. 2. oktober, modtage et signeret eksemplar af bogen Stressfri på tolv uger eller mer’ eller Rigtige mænd går også i sort , alt ahængig af dit køn, samt cd’en Indre Stilhed med 3 guidede, stressafspændende meditationer.

Køb din plads her

Selve coachingsessionen foregår hos Soulhouse v. Mie Moltke, Hørsholmsgade 20 4. sal (indgang bagerst i baggården), 2200 København N. Sessionen starter præcist kl. 10.30, torsdag d. 2. oktober og varer til kl. 11.30. Du skal forvente, at være her senest 15 minutter før; dvs. kl. 10.15, hvor Maria Holm vil tage godt i mod dig.

Formålet med sessionen er at afdække dit stressbillede og rådgive dig om, hvordan du bedst kommer videre på denne baggrund.

Derfor kan du forvente, at du af stresscoachen vil blive inviteret til at undersøge såvel stresssignaler, stress-situationer og –reaktioner. Kursisterne på Stresscoachuddannelsen er trænede i at give viden og råd til deres klienter, –  og således ikke bare i, at du selv skal finde alle i dine svar og løsninger.

Dit udbytte bliver derfor både en tilbagemelding på dit stressbillede samt rådgivning og vejledning omkring de bedste tiltag her og nu udfra din unikke situation. Og dertil får du enten bogen Stressfri på tolv uger eller mer’ , eller Rigtige mænd går også i sort såfremt du er en mand, samt meditations cd’en Indre Stilhed.

Eventuelle spørgsmål stiles til vores nye PA, Maria Holm på holm@matzau.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Del denne side:
Share 'Få stresscoaching hos Matzau Stresscoachuddannelses kursister' on Facebook Share 'Få stresscoaching hos Matzau Stresscoachuddannelses kursister' on Google+ Share 'Få stresscoaching hos Matzau Stresscoachuddannelses kursister' on LinkedIn Share 'Få stresscoaching hos Matzau Stresscoachuddannelses kursister' on Twitter Share 'Få stresscoaching hos Matzau Stresscoachuddannelses kursister' on Print Friendly