Rigtige mænd går også i sort – stressbogen til mænd nu som lydbog

Skrevet af direktør

Majken Matzau

Majken Matzau

Rigtige mænd går også i sort – stressbogen til mænd nu som lydbog

Af Majken Matzau

Af Majken Matzau

RIGTIGE MÆND – NU PÅ LYDBOG

“Kære Majken

Godt 3 uger inde i min sygemelding med stresskollaps, fandt jeg for et par uger siden bogen om mænd der går i sort. Jeg er 38 år og har kørt ambulance i 15 år, trænet ekstremt hårdt, fået 2 børn, købt hus, taget en kaospilot uddannelse, arbejdet som managent konsulent for nogle store organisationer og bla bla bla.

Efter et par intense år med konstante forandringer, manglende ledelse, anerkendelse og debriefing efter nogle voldsomme ambulance oplevelser, fandt jeg mig selv helt tyndslidt, angst, træt, vred, skuffet, fortvivlet, udbrændt og godt plantet i det jeg nu har lært at kalde rød zone.

De første tre uger af min sygemelding fortsatte jeg mit liv med hård træning og et aktivt og meget styret familie liv som hidtidig, for jeg kunne slet ikke mærke mig selv. Jeg blev mere og mere frustreret og angst/ked af det da jeg ikke kunne “lande” og finde ro.

Men så fandt jeg som sagt din bog. Jeg læste ret hurtigt kapitlet om rød zone, snakkede med min kone og stoppede øjeblikkeligt med alt der kunne fastholde mit beredskab, og her næsten 4 uger efter, går det bedre med min indre ro, søvnen og troen på at jeg nok skal komme igennem dette kaos, få styr på rådvildheden og komme ud af apatien.

Jeg vil vurdere at jeg fortsat er i orange zone lidt endnu. Har fået ondt alle mulige steder og når jeg masserer mig selv, får jeg de vildeste blå mærker? Min krop har jo  været HELT fucked indser jeg nu. Over spændt og under plejet på den bløde side!

Jeg er ikke ovenpå endnu, måske endog langt fra, og dette skriv er blot for at takke dig og rose dig for din indsigt og din bog. Den er en stor hjælp for mig i min proces, og giver mig nogle klare “instruktioner” i fht. at give slip og genfinde balancen. Jeg ser en psykolog og har besluttet mig for at stoppe helt med at køre ambulance og bruge min arbejdstid på noget der bygger mig op, i stedet for at skille mig langsomt ad.”

Således skrev en læser til mig fornyligt, og det er altid en stor glæde at modtage denne type henvendelser, hvor jeg kan høre, at mine bøger er ude og arbejde og gøre nytte.

Mange har i den forbindelse skrevet til mig om Rigtige mænd går også i sort samt Stressfri på tolv uger eller mer’ dog ikke snart udkommer på lydbog. For det er jo det eneste indlysende, når man er ramt af stress og de kognitive funktioner er gået i sort.

Og jo – nu udkommer begge stresshåndbøger endelig som lydbøger – og jeg er stolt af at kunne præsentere Rigtige mænd går også i sort som lydbog. Den kan købes fra i dag i netboghandleren. 

Kærlig hilsen

UDSALG

Vi fejrer udgivelsen af lydbogen med et lynudsalg også på papirudgaven: 

Lydbog: 149 kr.
Papirbog: Normalpris: 249 kr.
Udsalgspris: 149 kr. 

Køb lydbogen her

Køb papirbogen på udsalg her

BLIV MATZAU STRESSCOACH

Der er åbent for tilmelding til næste hold. 

Bliv certificeret stressrådgiver og stresscoach på Danmarks førende stresscoachuddannelse.

Opstart d. 7. april 2016
Certificering 7. oktober 

Tilmeld her: 

KRYSTALMEDITATION D. 24. JANUAR

Nu er jeg endelig færdig med at renovere mit hjem og indrette min koncertsal.

D. 24. januar afholder vi derfor årets første Krystalmeditation under årets første fuldmåne i baggårdsslottet på Vesterbro. Alle er velkomne, og det kræver ingen forudsætninger at deltage.

Temaet for Krystalmeditationen er “The path of masterhip”, hvor vi løftet af krystalklangene og båret af meditationerne skal indvie energien i 2016. 2016 er et 9’er-år, og 9’er-året er… Mesteråret.

Hvor: Lorelei’s Concerthall, Vesterbrogade 60

Hvornår: Kl. 20-22 d. 24. januar

Køb billetter her

Del denne artikel:
Print

Kontakt os

Flere artikler

Den falske frihed

Løbende målinger viser, at 60-70 procent af danskerne har følt sig stressede inden for det sidste år, og at omkring 12 % er alvorligt stressramte.

Læs mere»