Klange der forløser

Skrevet af direktør

Majken Matzau

Majken Matzau

Klange der forløser

Af Majken Matzau

Af Majken Matzau

I 2011 rejste jeg til Egypten for at deltage i en ceremoni i Keops Pyramiden d. 11.11.11. Det blev en livsomvæltende oplevelse. Øverst oppe i pyramiden ligger the Kings Chamber, hvor det siges at Faraoerne foretog deres interdimensionelle bevidsthedsrejser liggende i den gigantiske stensarkofag, som står i kammeret. Vi var 48 mennesker fra hele verden som deltog, og i to timer havde vi Keopspyramiden for os selv, hvor vi gennemførte vores ceremoni, chantede og mediterede.Vi var alle klædt i hvidt, og energien i pyramiden var intens, mystisk og magisk. Da vi begynder ceremonien, hører jeg en forunderlig og fuldstændig fantastisk syngende lyd. Da jeg ser mig omkring i det dunkle mørke, opdager jeg, at den magiske syngen kommer fra en lysende krystalskål, som en kvinde fra Østrig spiller på. Og så er jeg solgt.Efter ceremonien spurgte jeg, om jeg måtte få lov at spille på skålen, og dette blev mit første møde med syngeskålene. Tårerne trillede ned af kinderne på mig, og mit hjerte såvel som min sjæl udstødte et dybt suk og hviskede… “Endelig”. Det var som at komme hjem at spille på krystalskålen.Da jeg kom hjem fra Egypten var jeg følgelig fyr og flamme og undersøgte, hvad der fandtes af skåle, hvor jeg kunne erhverve dem – og ikke mindst søgte jeg en mester, der kunne initiere mig ind i skålenes forunderlige krystalunivers.Og jeg fandt en mester, Ashana, som arbejder med det, som kaldes de alkymistiske krystalsyngeskåle; skåle som slet ikke fandtes i Europa endnu, og kun kunne findes og erhverves i det nordlige Californien, hvor de bliver fremstillet. Ahsanna inviterede mig til at besøge det hellige bjerg Mount Shasta, som iøvrigt havde stået på rejse-listen i årevis, for at initiere mig til skålene og introducere mig til Beverly Wilson, som ejer The Crystal Rooms i Mount Shasta, hvor skålene skulle erhverves.

Disse meget specielle krystalsyngeskåle er skåle, der er håndfremstillet af af fusioner (alkymier) af ædelsten, ædelmetaller og krystal, og hver skål har en særegen tone og frekvens, når de slås an.

Hver skål er således unik og udsender frekvenser af energi, som balancerer både kroppen og sindet, åbner hjertet, renser gamle mønstre, tanker og overbevisninger ud, samt genforener os med vores højre selv. Og meget, meget mere. Udover de fuldstændig fantastiske klange (over- og undertoner af himmelske dimensioner), som man også kan vælge blot at nyde, sker der således også healing, forløsning og terapeutiske processer, når man arbejder med skålene.

Med andre ord; skålene er geniale til det psykolgiske arbejde, vi laver i Matzau-regi, som ofte ikke handler om personlig udvikling – vi er allerede fuldendte i vores essens – men derimod om afvikling af alle de begrænsende overbevisninger, mønstre og adfærdsnormer, som forhindrer os i at erkende og leve fra denne grundlæggende, smukke fuldendthed. Alle skævhederne tiltrods.

De alkymistiske krystalsyngeskåle er de første af slagsen i Danmark, og jeg hentede mine første otte skåle hjem i 2012, hvor jeg i påsken rejste til Mount Shasta, og blev undervist af Ashana og Beverly. Disse skåle er fremstillet af fusioner af rosenquartz, selenit, indigo, platinum, hvidguld, bjergkrystal og kyanite.

To dage efter at skålene ankom til Danmark i juni sidste år, introducerede jeg dem for første gang på vores Stressfri på tolv uger eller mer’ – workshop, vi afholdt for 120 kvinder. Og jeg var overvældet over den respons, der kom fra deltagerne, hvoraf mange var dybt bevægede.

I sommerferien i år rejste jeg igen til Mount Shasta, og jeg har netop bragt yderligere fem skåle med hjem. Skåle, som er er lavet af alkymier af smaragd, platinum, imperial topas, guld, palladium og sunstone. Skåle, som i den grad åbner, renser, forløser og skaber enhed. Og jeg glæder mig sådan til at præsentere dem for jer til efteråret, hvor vi dels kommer til at lave et stort meditationsevent, Klange der forløser, med skålene d. 14. november (Vi melder tid og sted for ud i september og åbner for tilmelding), og dels på vores årlige Efteråsretreat d. 26.-27. oktober, hvor jeg også præsenterer skålene.

D. 26. – 27. oktober, kl. 10 – 15, kører vi således vores årlige Efterårsretreat, som er et meditationskursus, hvor alle er velkomne (begyndere som øvede) og det ingen forudsætninger kræver at deltage. Kurset er skabt gennem en syntese af psykologi og meditationsteknik og er mere end blot et kursus i meditation. I år kommer du således til at blive introduceret til de underfulde alkymistiske krystalsyngeskåle, som jeg guider meditationer og øvelser til på retreatet.

Vi glæder os til at se dig på Efterårsretreatet, til Klange der forløser, eller til vores månedlige Torsdagsmeditationer i efteråret, hvor vi fortsat vil forløse gamle mønstre, som ikke længere tjener os, og løfte hjerteenergien til nye højder.

Del denne artikel:
Print

Kontakt os

Flere artikler

Universets Sang

UNIVERSETS SANG UDKOMMER D. 1. JUNI I næste uge udkommer min nye bog, Universets Sang fra People’s Press. Men du kan allerede nu forudbestille et

Læs mere»

Når sjælen brænder sammen

I sidste uge var jeg biografen og se den fremragende film “Shame” med Michael Fassbender i hovedrollen. Filmen beskriver et psykologisk portræt af en mand, Brandon,

Læs mere»