Book et Sound Bath

Unikke meditative events til din virksomhed

Inviter til Sound Bath - det nye sort

- Meditation & fordybelse til krystalsyngeskåle

Nu kan du invitere dine medarbejdere, din forening eller dit netværk til Sound Bath. Et Sound Bath er  et ganske særligt meditationsarrangement, hvor deltagerne ligger eller sidder, imens de mediterer til harmonier og klange fra krystalsyngeskåle. 

Majken Loreleis Sound Baths er cutting edge, og hun er den eneste i Danmark som guider store publikummer i meditaton til hendes spektakulære sound baths med mere end 50 alkymistiske krystalsyngeskåle og dertil gonger og chimes.

Til vores sound baths bliver du guidet ind i dybe, healende meditationer, hvor klangene fra Majken Loreleis krystalsyngeskåle skåle clearer og transformerer blokeringer og støj i såvel kroppen som i sindet, og aktiverer nye, højere vibrationer i dit system.

Kontakt os

Alkymistiske Krystalsyngeskåle

- Ædelstene, ædelmetaller & krystaller

Hver krystalsyngeskål er fulsrændig unik, lavet af fusioner (alkymier) af forskellige krystaller, ædelmetaller, mineraler og ædelsten. 

Skålene er særdeles kostbare, idet de er fremstillet f.eks. af diamant, hvidguld, rubin, platin, guld, smaragd, akvamarin, citrin, morganit, moldavit og meget mere. En af Majken Loreleis fineste skåle er således fremstillet af diamant, rubin, kyanit, sølv og hvidguld.

Hver skål har en grundtone og både over- og undertoner, og til vores sound baths spiller Majken Lorelei forskellige harmoniske sekvenser for publikum, som hermed bliver badet i de ædle stenes og metallers frekvenser samt krystalklare toner. Dette løfter bevidstheden hos publikum og bringer dem i kontakt med deres højere bevidsthed.

De meditative klange renser støj og stress ud af både kroppen og sindet og bringer deltagerne i en dyb meditativ tilstand, helt uden teknikker eller særlige meditationsmetoder.

Book et Sound Bath

Kontakt os hvis du ønsker at booke et Sound Bath eller høre nærmere om pris, form og  indhold.

Kontakt og booking

Majken Lorelei kan bookes til  Sound Baths og workshops med skålene – både i Lorelei’s Concert Hall samt eksternt i private regi, virksomheder og på konferencer. Der er ingen begrænsning på, hvor mange, der kan deltage i et arrangement, eller hvem som kan være med.

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at rekvirere et sound bath.

Køb billetter

Du kan booke et sound bath hos os eller også kan du og dine deltage i Copenhagen Sound Bath, som vi udbyder en gang om måneden i Lorelei’s Concert Hall. Du kan købe billetter og se datoer på linket nedenfor. 

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

Til Sound Bath med Majken Lorelei i Vor Frue Kirke

Vil du opleve de utrolige krystalsyngeskåle?

Majken Lorelei spiller live koncert i Vor Frue Kirke til God Goes Deep – arrangementerne. Her kan du opleve at blive badet i de utrolige klange fra diamant, hvidguld, platin, sølv, rubin, smaragd, akvamarin, morganit, selenit, rosenguld, citrin, moldavit og mange mange flere. 

DR har været til meditation & sound bath i Lorelei's Concerthall

“Det føles godt at sidde med lukkede øjne og lade sig rive med at de smukke toner, der klinger og vibrerer, så det mærkes i ens indre, nærmest den samme følelse, som når man er til koncert og bassen tager fysisk om ens indre. Og på umærkelig vis bliver det nemmere at trække vejret dybt, og hovedet tømmes for tanker. Det er kun musikken, der lige taler lige nu.”

– Dorthe Boss Kyhn, DR.

DK4 interview med Majken Matzau om alkymistiske syngeskåle

Vil du vide, hvad en krystalsyngeskål er?

Hør Majken Lorelei Matzau fortælle om, hvordan lyd kan virke healende på kroppen. Du kan også lære, hvordan alkymistiske krystalsyngeskåle gør det lettere at opnå en meditativ tilstand, samt hvordan skålene iøvrigt virker bevidsthedsudvidende i programmet Fit Talk på DK4.

Mere end 25 års erfaring

...Med at undervise og guide ledere og medarbejdere i meditation

”Meditationen blev for mig en fantastisk oplevelse. At træde ind i den smukke Lorelei’s Concert Hall gav en særlig ro. Min indre verden blev udvidet af en smuk menneskestemme og meget smuk musik under meditationerne. Selve Krystalmeditationen var så forunderlig og smuk, at jeg ikke med ord formår at beskrive den verden, jeg blev ført ind i. Mange tak for det.

Majken Lorelei gjorde stort indtryk på mig. Faktuelle oplysninger blev givet før hver meditation med så legende lethed, at overgangene virkede helt naturlige. Forklaringen til krystalskålene, og hvilket under hver af dem repræsenterer, var jeg glad for. Og hvilken meditation! – jeg har aldrig oplevet noget lignende og så smukt.

Salen er i sig selv så smuk, men blev mangefold smukkere under meditationerne – noget bedre sted at være i meditation kan jeg ikke forestille mig.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers Sound Bath.”

Jette Langlunder

Kursusdeltager

Det inspirerede mig meget at opleve stemningen, som Majken skaber via sin store viden, hun deler ud af – om psykologi, stress, meditation osv.  Det inspirerer mig, at Majken i den grad brænder for og brænder igennem med sine budskaber. Og så var det fantastisk, at vi kom dybt og langt i hver meditation – der var adgang og mulighed – ingen satte grænser på forhånd.

Noget var kendt men meget var nyt og blev formidlet på en måde, så jeg forstod en masse nyt og fik helt nye indsigter. Og jeg kunne have lyst til at høre og opleve det hele igen – lige nu! Jeg har taget med mig, at alt findes i mig, og at jeg ikke skal lede efter ro eller bekræftelse uden for mig selv. At jeg har adgang til at finde det i mig selv via stilhed, meditation,accept – og kærlighed.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers meditationskursus.”

Charlotte Horn Andersen

3Shape, Global HR Director

“Majkens tilgang til selve det at meditere gjorde stort indtryk på mig. Jeg har lært, at meditation ikke er præstation i sig selv, og at guidet meditation er det absolut bedste for mig. Det gjorde stort indtryk på mig, at meditation rent faktisk gør en afgørende forskel ift: at kunne få fred, finde ro, og at acceptere verden som den er og at holde af den person, jeg er. Alle er ting/faktorer jeg bevidst og ubevidst har forholdt mig til i flere år. Men meditationskurset går et skridt dybere.

Jeg er blevet en berigende oplevelse rigere. Jeg gik så at sige svævende derfra. På trods af den sædvanlige travle hverdag har oplevelsen sat sig og har ligget der som en smuk klangbund den forløbne uge – hvilket så lige minder mig om, at jeg gerne vil opleve syngeskålene en gang til og over et længere tidsrum.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers meditationskursus.”

Karen Wessel Fyhn

Kursusdeltager

“Dit syngeskåls-spil tog de højeste points. Jeg har aldrig oplevet syngeskåle, og det var en oplevelse i en klasse for sig. Især at mærke, at jeg i løbet af bare 10 sekunder blev trukket fuldstændig ind i musikken. Vildt! Det var guddommeligt at meditere så mange sammen!"

Liselotte Vejborg, Associate Management Consultant