Majken Lorelei Matzau Meditation

Reducér stress blandt medarbejdere gennem et kursus i meditation

I snart 20 år har Matzau Erhvervspsykologer undervist og guidet tusindvis af danske ledere og medarbejdere i landets førende virksomheder gennem meditative øvelser, som efterlader deltagerne i en tilstand af velvære, nærvær og balance.

Tusindvis af ledere og medarbejdere er blevet undervist og guidet i meditationer – både via enkeltstående kurser og gennem delementer af lederkurser, stresskurser og kurser i personlig autoritet. Når vi møder vores kursister år efter, er det altid meditationsdelen de husker bedst og i højere grad end indholdet på selve kurserne.

På vores kurser og workshops i meditation løfter vi sløret for, hvordan psyken fungerer, og hvorfor det er så svært at holde op med at tænke de mange stresstanker.

Gennem meditative øvelser viser vi, hvordan stress altid skyldes mental overbelastning, og hvordan vi med nogle helt enkle meditationsteknikker kan afspænde psyken og erstatte stress med ro og balance.

På vores meditationskurser vil deltagerne:

  • Blive introduceret til, hvordan psyken fungerer – og overforbruger energi
  • Lære at mestre egen tankevirksomhed
  • Blive introduceret 3 enkle teknikker til personlig mentalhygiejne
  • Blive introduceret til grundlæggende meditationsteknik
  • Blive guidet i fælles livemeditationer

Vores virksomhedsinterne kurser og workshops kan vare fra en halv dag til to dage og skræddersys efter behov. Deltagere kan være afdelinger, teams, ledergrupper eller hele jeres organisation. Der er ingen begrænsning for, hvor mange der kan deltage på et hold.

Kurserne henvender sig til virksomheder, organisationer og netværk, som ønsker at reducere stress i organisationerne og bidrage til medarbejdernes indre ro, balance og mentale hygiejne. De u-stresssede medarbejdere, der har et klart, balanceret og uforstyrret sind, har det bedste overblik, træffer optimale beslutninger og skaber sunde relationer.

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller på info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne for workshops og kurser i meditation for jeres organisation.

workshops.

 

_________________________________________________________________________________________

Majken Matzau  gæster Aftenshowet

Her kan du høre, Majken Matzau forklare hvordan nervesystemet reagerer på vores tanker, og hvordan du selv kan afspænde stress.

 

Skriv et svar