Lær at blive stressfri – på tolv uger og resten af dit liv

“Hvis jeg nogensinde skulle komme til at lide af stress, ville jeg uden at tøve lægge mit liv og helbred i hænderne på de to forfattere bag bogen “Stressfri”. Alt for Damerne, maj 2012

I 2012 udkom Majken Matzau og Christina Bølling med bogen Stressfri på tolv uger eller mer’. Bogen blev hurtigt en bestseller – med det formål at aflive de mange forkerte myter om stress, som kun gør ondt værre. Herunder især myten om, at det er perfektionister, der får stress.

Stressworkshoppen Stressfri på tolv uger henvender sig til alle, som selv har stress inde på livet, som arbejder med stress på den ene eller anden måde, eller som blot er nysgerrige efter at se stressens væsen klart frem for gennem tågerne af myter.

På workshoppen punkterer Majken Matzau stressmyterne og løfter sløret for, hvad stress i virkeligheden er, og hun giver deltagerne viden og redskaber til at undgå stress i livet.

På Stressworkshoppen vil deltagerne:

  • Lære hvad stress i virkeligheden er – og hvad stress slet ikke er
  • Blive klar på, hvem der får stress – og hvorfor
  • Få gjort op med perfektionismemyten – en gang og for alle
  • Lære eget stressbillede at kende
  • Få redskaber til at stille en præcis diagnose samt prognose for hvor længe det egentlig tager at komme i balance igen
  • Blive inspireret til at gennemskue de reelle kilder til stress – og gøre noget ved dem
  • Lære metoder til afklaring, centrering og indre ro
  • Blive klar på, hvordan man bliver stressfri på tolv uger og resten af livet

Workshoppen er en dynamisk dag med vægt på det personlige såvel som på det arbejdsrelaterede, og deltagerne vil når dagen er ovre have fået viden, redskaber og inspirationer med hjem til at blive stressfri. Deltagerne vil endvidere opleve at blive guidet i en healingsmeditation af Majken Matzau.

Workshoppen veksler mellem oplæg, øvelser og dialog baseret på kursisternes oplevelser og erfaringer fra hverdagen og kan rekvireres som intern workshop i virksomheder eller til konferencer.

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at  høre nærmere om mulighederne.

 


Majken Matzau og Christina Bølling i Aftenshowet

Stressfri på tolv uger eller mer’?

Majken Matzau og Christina Bølling gæster Aftenshowet – her aflives de klassiske stressmyter, og der sættes fokus på korrekt stresshåndtering.

 

 


Anmeldelse fra JP Søndag:

 

 

Edit

 

Skriv et svar