Hør, hvad tidligere kursister har oplevet på Stresscoach-uddannelsen

 

Har Stresscoachuddannelsen indfriet dine forventninger?

“Jeg har deltaget i mange kurser og uddannelser, og jeg må sige dig en stor TAK for det mest inspirerende, engagerende og holistiske jeg har deltaget i. At få nye perspektiver til mit arbejde har altid været vigtigt for mig uanset, hvad jeg har lavet, og dette kursus/uddannelse har bare været i top. Jeg kan misunde dig din energi når du fortæller – ville ønske jeg havde den samme”, Gertrud Rostgaard, Konsulent & coach: Gertrud Rostgaard.

“I den grad. Faglig høj kvalitet, god formidling og skøn atmosfære. Plads til forskellighed og individualitet”, Tina Hein, Adm. direktør: Tina Hein Coaching.

Mere end indfriet! Jeg har fået meget mere tillid til at jeg kan lede stressede mennesker igennem en god og for dem udbytterig proces. Jeg er blevet bevidst om de forskellige roller, jeg indtager og har mulighed for at indtage. Og jeg er blevet meget mere fortrolig med mig selv som ekspert”, Nanna Storm, Socialrådgiver, coach: ereste, Center for terapi, rådgivning og supervision.

“På alle måder. Fagligheden er helt i top. Men endnu vigtigere er det eksistentielle element, Matzau forstår at skabe”, Philip Neess, Direktør: Nordlys Kursuscenter.

“Ja, over al forventning. Jeg har fået rigtig mange brugbare værktøjer til at coache og rådgive stressklienter. Samtidig har jeg lært og fået indsigter omkring egen person i relation til coachrollen, som jeg ikke havde før uddannelsen”, Helle Selsøe Ebeling, Direktør: Selsøe Juncker ApS.

LÆS FLERE KOMMENTARER


 

Hvad har været de bedste redskaber, du har lært på Stresscoachuddannelsen?

“Struktur på en samtale/coachingforløb. Om projicering, spejling og især at forblive professionel”, Pia Scharling, Sangerinde og underviser: Pust Musik.

“Stresstrappen, belastningsgrafen og de Unikke undtagelser. Samt mine egne temaer som ekspert; at det er i orden at man skal rådgive i visse faser ved stressbehandling. Altid skal kunne tage ekspertrollen. Jeg er blevet bevidst om balancen mellem at være anerkendende og at udfordre og at jeg skal være mindre ‘givende’ i visse situationer”, Helle Selsøe Ebeling, Direktør: Selsøe Juncker ApS.

“Jeg har lært vildt meget om stress og om at hjælpe mennesker med stress. Men især også om vigtigheden af at være professionel, og den professionelle måde uddannelsen, har kørt på. Tak for det”, Susanne Hermann, Socialrådgiver & Coach: Social Consult.

“Stresstrappen, Stress-spiralen, Belastningsgrafen, Organisationsdiagrammet, Beslutningsværktøjet, Meditationsteknikker, Unikke Undtagelser, Sansetræning, Projektion / Identifikation”, Tina Hein, Adm. Direktør: Tina Hein Coaching.

“Især ”oplysningspligten” overfor ledere/ledelsen i forbindelse med medarbejderen bliver ramt af stress, der er i den grad behov for at bringe forståelse ind i ledelsen. Redskaberne derudover er især Ai og Unikke Undtagelser”, Bente Schmidt, Nordic HR Manager: Valora Trade.

LÆS FLERE KOMMENTARER


 

Hvad får din virksomhed og/eller dine kunder ud af, at du har gået på uddannelsen?

“Flere har inden for de sidste par måneder synligt tilkendegivet at de mærker en reflekterende og rummelig tilgang i min måde at arbejde helhedsorienteret og værdiskabende på. Noget der virkelig giver pote i resultatmæssige sammenhænge”, Bente Christiansen, Account Manager: Fujitzu.

”Fremadrettet kan det bruges til at jeg kan påtage mig individuelle stresscoachingforløb samt gruppeforløb. I øvrigt er den viden og bevidsthed jeg har fået anvendelig i alle de rådgivende, undervisende og terapeutiske sammenhænge, jeg indgår i”, Nanna Storm, Socialrådgiver, coach: ereste, Center for terapi, rådgivning og supervision.

”Min virksomhed har fået meget kompetenceudvikling. Jeg kan spotte stress, hvordan vi lever med stress og hjælper mennesker med at tage ansvar for deres live uden stress. Alle de mekanismer, der er på spil – både i organisationer og privat, har jeg lært at gennemskue og afhjælpe”, Gertrud Rostgaard, Konsulent & coach: Gertrud Rostgaard.

“Høj faglig kvalitet – brugbare redskaber. En øget robusthed / rummelighed og benhård, men kærlig rådgivning og vejledning”, Tina Hein, Adm. direktør: Tina Hein Coaching.

“Jeg har jo fået en bred viden omkring stresssymptomer, diagnose, helbredelse m.m., som jeg kan implementere i min undervisning”, Philip Neess, Direktør: Nordlys Kursuscenter.

“En professionel og kompetent stresskonsulent, der vil kunne tilføre stor værdi til både kunder og klienter”, Helle Selsøe Ebeling, Direktør: Selsøe Juncker ApS.

LÆS FLERE KOMMENTARER


 

Hvad synes du om formen og måden, vi underviser på?

“Formen er meget rigtig for mig – fantastisk. Alle metoderne og teknikkerne tiltaler mig. Matzau er bare fantastisk”, Susanne Hermann, Socialrådgiver & Coach: Social Consult.

“Perfekt balance mellem teorioplæg, øvelser, refleksion og meditation”, Tina Hein, Adm. direktør: Tina Hein Coaching.

“Rigtig god blanding af teori, praksis, debat, opgaver, indføling og meditation. Eksterne indlæg også spændende ligesom blanding af egen coachingsituation og fælles coaching har givet stort og forskelligt udbytte”, Bente Christiansen, Account Manager: Fujitzu.

“God dynamik på holdet med plads til at vokse. Deltagernes forskellige faglige baggrunde og forskellige roller i.f.t. stresscoaching har været lærerig. Underviserens grundige faglige viden og erfaring samt evner for at gøre det levende og nærværende – og gøre det komplicerede enkelt – uden at gøre det forenklet”, Nanna Storm, Socialrådgiver, coach: ereste, Center for terapi, rådgivning og supervision.

“Levende, engageret underviser, der udover at være utroligt fagligt kompetent og en rigtig god formidler, formår at involvere og inspirere”, Helle Selsøe Ebeling, Direktør: Selsøe Juncker ApS.

“Velforberedt, velstruktureret og samtidig spontan og intuitiv”, Philip Neess, Direktør: Nordlys Kursuscenter.

LÆS FLERE KOMMENTARER


Vil du anbefale Stresscoachuddannelsen?

“Ja, absolut. Fordi Matzau har en metode, som alle burde lære. Som alle med stress udfordringer kan vokse af!”, Teit Uldum, Psykoterapeut & underviser: Contra.

“Ja! Fordi den har det hele: Faglig kvalitet, tools, åndeligt rum og fantastisk formidling”, Tina Hein, Adm. direktør: Tina Hein Coaching.

“Ved enhver given lejlighed vil jeg anbefale dette forløb til andre”, Bente Christiansen, Account Manager: Fujitzu.

“Jeg vil bestemt anbefale uddannelsen til andre,” Nanna Storm, Socialrådgiver, coach: ereste, Center for terapi, rådgivning og supervision.

“Ja! Jeg vil meget gerne have at andre skal have denne suveræne oplevelse + læring”, Helle Selsøe Ebeling, Direktør: Selsøe Juncker ApS.

“Ja, netop på grund af værktøjerne og den eksistentielle dimension!”, Bente Schmidt, Nordic HR Manager: Valora Trade.

“Absolut. Jeg har allerede anbefalet den”, Susanne Hermann, Socialrådgiver & Coach: Social Consult.

“Ja! Og jeg anbefaler uddannelsen, hvor jeg overhovedet kan komme til det”, Gertrud Rostgaard, Konsulent & coach:Gertrud Rostgaard.

 

TILMELD DIG STRESSCOACHUDDANNELSEN NU!