Universets Sang

Skrevet af direktør

Picture of Majken Matzau

Majken Matzau

Universets Sang

Picture of Af Majken Matzau

Af Majken Matzau

UNIVERSETS SANG UDKOMMER D. 1. JUNI

I næste uge udkommer min nye bog, Universets Sang fra People’s Press. Men du kan allerede nu forudbestille et signeret og smukt indpakket eksemplar af bogen. 

Jeg glæder mig utroligt meget til, at Universets Sang kommer ud. Universets Sang er en forunderlig bog, hvis lige, jeg aldrig tidligere har set, og jeg er selv overrasket over, hvad bogen udviklede sig til, da jeg skrev den.

Universets sang er nemlig både en bog, en sang og en sjælerejse. Det er en interaktiv bog, hvor læseren selv er hovedpersonen, der tager ud på et spirituelt eventyr – en rejse ind i sin egen bevidsthed. Som læser er du helten eller heltinden, der rejser gennem 15 universelle porte i bogens 15 kapitler.

Hver gang du læser et kapitel, bliver ført du gennem en oplevelse og en historie, hvor du finder en brik af dit åndelige selv. Eller af din sjæl. Når du – over nogle uger og måneder – har været gennem bogens 15 porte, vil du stå et andet sted i dig selv. Du vil have sluppet en lang række gamle mønstre og overbevisninger, som har holdt dig tilbage, og du vil føle dig løftet, forbundet og fri i dig selv. Du vil have fået kontakt til den gnist af det universelle lys, som bor inden i dig.

Universets Sang udkommer d. 1. juni i næste uge – men du kan allerede nu forudbestille et signeret og smukt indbundet eksemplar. Så sender vi bogen til dig, så snart vi har den i hænderne.

Kærlig hilsen,

Majken Lorelei

BOOK EN TID

Matzau Erhvervspsykologer kan findes i København, Hellerup, Hillerød, Odense og Århus.

Kontakt os her

PREORDER UNIVERSETS SANG

D. 1. juni udkommer Universets Sang, men du kan allerede nu forudbestille et smukt indbundet og signeret eksemplar.

Køb bogen her

KRYSTALMEDITATION

Vi glæder os til at præsentere jer for en ny række krystalemeditationer med udgangspunkt i de 15 porte i Universets Sang. D. 6. september og d. 4. november afholder vi de to første arrangementer.

Køb billetter her.

Del denne artikel:
Print

Kontakt os

Flere artikler

VIndermentalitet

Når Kongen finder hjem

I begyndelsen af året fik jeg en henvendelse om Executive Coaching fra en mand i slutningen af 50’erne, som både har skabt og solgt en lang række særdeles

Læs mere»