Jeg blev forelsket i min mand igen

Skrevet af direktør

Picture of Majken Matzau

Majken Matzau

Jeg blev forelsket i min mand igen

Picture of Af Majken Matzau

Af Majken Matzau

JEG BLEV FORELSKET I MIN MAND IGEN

”Jeg er blevet forelsket i min mand igen. Jeg er blevet nærværende med mine børn. Jeg kan mærke mig selv igen.. min krop. Og jeg kan mærke, hvad jeg har lyst til”. 

Således åbnede en af mine klienter vores session sammen forleden. Hun er en hårdtarbejdende, dedikeret og særdeles dygtig leder, som har et krævende arbejde med enorm kompleksitet og arbejdspres, og som over tid har udviklet en stressbelastningsreaktion.

Hun har været sygemeldt en lille måneds tid, og i denne periode, er hun kommet ud af stresstunnelen og har fundet hjem til sig selv.

I løbet af sygemeldingen har hun evnet at give slip på sine mange forpligtelser, krav og ansvar både på arbejdet og hjemme i sin familie. Og dette har medført, at hun er kommet i kontakt med sig selv, sin krop og sin sjæl efter al for lang tid, at have været ‘ude af sig selv’.

Parallelt hermed er hendes mand trådt i karakter og har overtaget derhjemme, og han er blevet langt mere omsorgsfuld og opmærksom, fortæller hun. Og i takt hermed er hun blevet gen-forelsket i sin mand, som også er blevet gen-forelsket i hende.

Dette er en af de fineste beskrivelser, jeg har hørt, af hvad der sker, når vi evner at få kontakt til os selv igen samt at give slip på kontrollen og på vores rolle den, der altid leverer, tager sig af andre og styrer. Og den rolle, kan de fleste mennesker nok genkende sig selv i vores moderne samfund.

Så måske også du bare skulle give dig selv lov til at give helt slip i sommerferien, som nærmer sig, og som strækker sig foran dig med en lokkende kalden på frihed, kærlighed, nærvær og eventyr?

Måske det er tid til at blive forelsket igen? I din partner. I dine børn. I en ny parther.. eller i dig selv?

… I livet?

Rigtig god sommerferie,

Kærlig hilsen

COACHING / RÅDGIVNING

Vi har erhvervspsykologer på arbejde det meste af ferien.

Kontakt os 

BLIV MATZAU STRESSCOACH

Vi har åbent for tilmelding til Hold 11.

Modul 1: 9. – 10. maj 2019
Modul 2: 13. -14.  juni
Modul 3: 22. – 23. august
Modul 4: 9. – 11. oktober

For dig, der ønsker at blive en del af løsningen.

Tilmeld dig her

SOMMERKONCERTER I LOS ANGELES

Hvis du er på ferie i Californien, kan du deltage i mine to sommerkoncerter. 

D. 20. juli og d. 12. august spiller jeg to sommerkoncerter i Los Angeles. Så kom og vær med, hvis du er på ferie i sunny California.

Læs mere og køb billetter

Del denne artikel:
Print

Kontakt os

Flere artikler

VIndermentalitet

Når Kongen finder hjem

I begyndelsen af året fik jeg en henvendelse om Executive Coaching fra en mand i slutningen af 50’erne, som både har skabt og solgt en lang række særdeles

Læs mere»