Genfødsel – fra asken og ind i ilden

Skrevet af direktør

Picture of Majken Matzau

Majken Matzau

Genfødsel – fra asken og ind i ilden

Picture of Af Majken Matzau

Af Majken Matzau

Så er vores nye visdomskort kommet fra trykken, og de er nu tilgængelige i vores webshop. Matzau Visdomskort består af 78 forskellige kort med hver deres visdom og hver deres energi, som du kan trække som svar på situationer, hvor du har brug for vejledning eller som inspiration til dagens energi.

Jeg har selv kortene liggende i venteværelset, hvor mine klienter og kunder trofast trækker kort, mens de venter på deres sessioner. De kan nemlig slet ikke lade være. Selv toplederne – godt armerede i deres suits – trækker kort. Som en bestyrelsesformand engang sagde til mig: “Det er noget mærkelig noget med de kort – hver gang, jeg kommer trækker jeg ét, og det rammer plet i mig og mit liv hver gang”.

“Genfødsel”

Jeg trak selvfølgelig også et visdomskort på dagens energi til os alle sammen i dag – og det blev meget passende til kort 35: “Genfødsel”. For der står virkelig “Genfødsel” på agendaen hos os alle sammen i denne tid, hvor det gamle forgår, for at det nye kan opstå. Alle på planeten er igang med en større transformation – i samfundet, i virksomhederne, men også i vores individuelle bevidstheder.

For gamle outdatede samfundsstrukturer såvel som bevidsthedsmønstre må falde bort , og det gælder uanset alder, køn og nationalitet. Det er en Fugl Fønix – proces, hvor vi både sammen samt hver især gennemlever ‘Den lille død’ – som er den svære del af processen, hvor vi skal opgive, slippe og sige farvel til gamle antagelser, måder og strategier, for dernæst at kunne rejse os af asken igen, som de strålende bevidsthedsvæsner vi er.

Ingen går fri, for det er en kollektiv og planetarisk proces, vi bevæger os igennem.

Byd forandringen velkommen

Hvis dette også er dig – så byd forandringen velkommen, og lad dine gamle vaner og forestillinger løsnes og frigøres i forandringens vinde. For jo mere du holder fast i det gamle, jo større kraft vil disse vindes stormstød ramme dig med. Det er langt mere frugtbart at holde sig fleksibel og mobil i en tid med mange og hastige skift – for derved kan du flyde med strømmene og løbende tage stilling til, hvem du nu er, og hvor du nu skal hen, fremfor at stå fast og stå imod, som man gjorde i den gamle verdensorden og energi.

Hurlumhejhuset

I den gamle energi, var vi vant til at sætte os et mål og så arbejde ihærdigt på at nå det. Men i denne nye og volatile energi, som vi nu befinder os i, ændrer landkortet sig hele tiden – mens vi jagter målet. Og så giver det ikke mening med den gamle ihærdighed og intense målrettethed. Tværtimod.

For vores samtid og nutid minder mere om et hurlumhejhus, hvor gange, rum, døre og trapper konstant kommer og går. Og hvis du stædigt fastholder, at her plejede der jo at være en gang og en vej frem – vil du slå hovedet mod muren igen og igen i din ihærdighed, hvis der nu pludselig befinder sig en massiv mur i stedet for en farbar gang.

Men formår du derimod at holde dig vågen og opmærksom, vil du opdage, at i den modsatte retning, af hvor der før var en trappe (og nu en mur), findes der nu pludselig en spritny elevator, som du aldrig før har set. Og tør du stige ind i denne elevator, og trykke på 11. sal, vil dørene pludselig åbne sig ud til en tagterrasse med 360 graders udsigt, fri champagne og en DJ, der spiller alle dine yndlingsnumre i strålende solskin.

Og det bedste af det hele er – at du slet ikke behøvede at anstrenge dig for at komme op på 11. etage – du skulle bare være vågen og opmærksom og være klar til at gå i en ny retning i hurlumhejhuset.

For dette er nøglen i den nye tids energi. Lethed, åbenhed og fleksibilitet – fremfor anstrengelse, kamp og rigiditet.

Del denne artikel:
Print

Kontakt os

Flere artikler

VIndermentalitet

Når Kongen finder hjem

I begyndelsen af året fik jeg en henvendelse om Executive Coaching fra en mand i slutningen af 50’erne, som både har skabt og solgt en lang række særdeles

Læs mere»