Personlig autoritet

Workshops for teams & afdelinger

Alle vores erhvervspsykologer har mange års erfaring som undervisere og facilitatorer af kurser, workshops og udviklingsforløb. 

Du kan ringe og skrive til os i fuld fortrolighed, og du kan forvente at høre fra os, så snart vi har modtaget din henvendelse. 

Personlig autoritet & gennemslagskraft

- Workshops for teams & afdelinger

Har I udfordringer med at trænge igennem internt i organisationen eller overfor eksterne samarbejdspartnere?

Matzau Erhvervspsykologer leverer kurser og workshops i personlig autoritet og gennemslagskraft for både medarbejdere, ledere og afdelinger.

Vi har specialiseret os i det indre lederskab igennem mere 25 år og har udviklet og trænet mere end 1.000 ledere og medarbejdere fra førende virksomheder som Topdanmark, Novo Nordisk og DR.

På kurset styrkes deltagernes indre autoritet og evne til at handle med øget gennemslagskraft og synlighed. 

Der sættes fokus på evnen til centrering i den professionelle rolle, der trænes i at sige til og fra, og endelig sættes der fokus på værktøjer til at håndtere pressede situationer og stress.

Med udgangspunkt i undervisning i den nyeste forskning inden for selvværd og gennemslagskraft i kombination med træning i urgamle centreringsteknikker fra Østen styrkes deltagernes evne til at håndtere deres professionelle rolle og opgave i relationen til omgivelserne.

Kontakt os

På kurset i personlig autoritet vil deltagerne:

Book en workshop

Kontakt os hvis du ønsker at booke en workshop eller høre nærmere om pris, form og indhold. 

Vi står klar til at hjælpe jer. 

Hvordan ser en workshop ud?

Matzaus workshops udvikles i samarbejde med HR-funktionerne eller lederne i vores kundevirksomheder og tilrettelægges som virksomhedsinterne tilbud. Der er ingen grænser for, hvem og hvor mange , der kan deltage på en workshop. En workshop varer typisk 3 timer og kan rekvireres som internt forløb af alle virksomheder.

Workshoppen kan gennemføres på dansk såvel som engelsk og veksler mellem teoretiske oplæg, øvelser og dialog baseret på deltagernes egne erfaringer.

Mød vores undervisere

Der er ingen grænse for hvor mange, der kan deltage på en workshop, og vi kan lave workshops for dig i både ind- og udland.

Alle vores erhvervspsykologer har mange års erfaring som undervisere og facilitatorer af kurser, workshops og udviklingsforløb. Du kan læse mere om vores erfarne undervisere ved at klikke nedenfor.

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre nærmere om en workshop eller et kursus.

Du kan ringe og skrive til os i fuld fortrolighed, og du kan forvente at høre fra os, så snart vi har modtaget din henvendelse.

Matzau Erhvervspsykologer har +25 års erfaring

- Kurser, workshops & seminarer, der matcher jeres behov og problemstilling

Reference

“Majken Matzau har både lavet en specifik stress-workshop for min afdeling samt en workshop i “personlig gennemslagskraft” på et afdelingsseminar. Samarbejdet har været yderst professionelt, hvor Majken altid er velforberedt og veloplagt – og samtidig meget personlig i sin tilgang.
 
I interaktionen med afdelingen er Majken eminent til at fange stemningen samt til at stille ind på den enkeltes behov, og hun efterlader altid nogle guldkorn og simple ‘messages’, som vi kan tage med hjem og huske os selv på – og dermed leve.
 
Majken har en smittende livsglæde, energi og udstråling – og en empatisk og yderst personlig tilgang. Hun forstår at bruge løs af sin erhvervspsykologiske teoretiske basis med årevis af erfaring (inkl. også for mig yderst nyttig erfaring fra min egen virksomhed og dens kultur) sammen med hendes personlige overbevisning og  tilgang til livet.
 
Majken blev anbefalet af både vores HR-afdeling samt fra en anden afdeling, der havde hørt Majkens indlæg om ‘personlig gennemslagskraft’  ifm de ovennævnte afdelingsworkshops. Majken er kort sagt hamrende dygtig – tak for hurtig indsats og opfølgning.”

Senior Vicepresident Trine Mulvad, Novo Nordisk

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

Erhvervspsykolog Majken Matzau i Jyllandsposten

Majken Matzau forklarer, hvordan du kan komme til at reagere på din chef eller kollega, som om det  var din far eller din søster.

Læs mere i artiklen her, hvor du også kan blive klogere på, hvordan dine mønstre er grundlagt i barndommens ‘Første organisation’. 

Erhvervspsykolog Majken Matzau

Mere end 25 års erfaring

...Med at undervise og udvikle ledere og medarbejdere i alle typer virksomheder

“Det inspirerede mig meget at opleve stemningen, som Majken skaber via sin store viden, hun deler ud af – om om psykologi, stress og ledelse.

Det inspirerer mig, at Majken i den grad brænder for og brænder igennem med sine budskaber. 

Noget var kendt men meget var nyt og blev formidlet på en måde, så jeg forstod en masse nyt og fik helt nye indsigter.

Og jeg kunne have lyst til at høre og opleve det hele igen – lige nu! Jeg har taget med mig, at alt findes i mig, og at jeg ikke skal lede efter ro eller bekræftelse uden for mig selv. At jeg har adgang til at finde det i mig selv.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers worshop.”

Charlotte Horn

Global HR Director
3Shape,

“Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers  workshop.  Jeg har været på workshops før, og det her var bare helt anderledes, fordi det føltes som om, du (Majken Matzau, red.) omfavnede os med din viden på en kærlig måde.

At du så gerne ville hjælpe os alle til at forstå at vi er gode nok. Jeg synes det lykkedes, det gik lige ind. Jeg ser det på en helt anden måde nu, og det er en lettelse.

Jeg har lært, at uklare roller, krav og forventninger har en kæmpe indflydelse, at det tager så lang tid at komme tilbage efter en afbrydelse, og at der er ubalance mellem ansvar og indflydelse.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers workshop.”

Bente Jørgensen

Nordisk Logistik Specialist
3M Danmark

“Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers workshop.

Det gjorde stort indtryk på mig at se de forskellige trin fra flow til kollaps. Hvor stor indvirkning selv små ting, som at blive forstyrret kan have, og hvor lang tid der går, inden man er tilbage, hvor man var, inden man blev forstyrret.

Hele aspektet omkring manglende kompetencer var nyt for mig. Og endelig forholdet imellem krav og indflydelse.

Det som gjorde størst indtryk på mig, var meditationen. Den sidste meditation med var helt utrolig.

Og så har jeg har lært, hvad det egentlig koster for en virksomhed at have langtidssygemeldte.”

Anne-Katrine Helsing

Area Manager
DHL

Du kan kontakte os i fuld fortrolighed

Ring eller skriv til Matzau Erhvervspsykologer

matzau

Kontakt Matzau Erhvervspsykologer

Vi står klar til at hjælpe dig

Alle vores erhvervspsykologer har mange års erfaring som undervisere og facilitatorer af kurser, workshops og udviklingsforløb. 

Du kan ringe og skrive til os i fuld fortrolighed, og du kan forvente at høre fra os, så snart vi har modtaget din henvendelse. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn