Personlig autoritet

Workshops for teams & afdelinger

Personlig autoritet & gennemslagskraft

- Workshops for teams & afdelinger

Har I udfordringer med at trænge igennem internt i organisationen eller overfor eksterne samarbejdspartnere?

Matzau Erhvervspsykologer leverer kurser og workshops i personlig autoritet og gennemslagskraft for både medarbejdere, ledere og afdelinger.

Vi har specialiseret os i det indre lederskab igennem mere 25 år og har udviklet og trænet mere end 1.000 ledere og medarbejdere fra førende virksomheder som Topdanmark, Novo Nordisk og DR.

På kurset styrkes deltagernes indre autoritet og evne til at handle med øget gennemslagskraft og synlighed. 

Der sættes fokus på evnen til centrering i den professionelle rolle, der trænes i at sige til og fra, og endelig sættes der fokus på værktøjer til at håndtere pressede situationer og stress.

Med udgangspunkt i undervisning i den nyeste forskning inden for selvværd og gennemslagskraft i kombination med træning i urgamle centreringsteknikker fra Østen styrkes deltagernes evne til at håndtere deres professionelle rolle og opgave i relationen til omgivelserne.

Kontakt os

På kurset i personlig autoritet vil deltagerne:

Book en workshop

Kontakt os hvis du ønsker at booke en workshop eller høre nærmere om pris, form og indhold. 

Hvordan ser en workshop ud?

Matzaus workshops udvikles i samarbejde med HR-funktionerne eller lederne i vores kundevirksomheder og tilrettelægges som virksomhedsinterne tilbud. Der er ingen grænser for, hvem og hvor mange , der kan deltage på en workshop. En workshop varer typisk 3 timer og kan rekvireres som internt forløb af alle virksomheder.

Workshoppen kan gennemføres på dansk såvel som engelsk og veksler mellem teoretiske oplæg, øvelser og dialog baseret på deltagernes egne erfaringer.

Mød vores undervisere

Der er ingen grænse for hvor mange, der kan deltage på en workshop, og vi kan lave workshops for dig i både ind- og udland.

Du kan læse mere om vores erfarne undervisere ved at klikke nedenfor.
Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at rekvirere et kursus.

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

Erhvervspsykolog Majken Matzau i Jyllandsposten

Majken Matzau forklarer, hvordan du kan komme til at reagere på din chef eller kollega, som om det  var din far eller din søster.

Læs mere i artiklen her, hvor du også kan blive klogere på, hvordan dine mønstre er grundlagt i barndommens ‘Første organisation’. 

WhatsApp-Image-2021-06-22-at-10.25.49-PM.jpeg

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn