Stresscoachuddannelse Overbygning

3 Mastermoduler til din stressuddannelse

Ønsker du at videreuddanne dig i din rolle som stresscoach / stressrådgiver? Så kan du deltage vores 3 Mastermoduler. Du kan deltage på det samlede Master-forløb, eller du kan deltage på de indviduelle Mastermoduler efter dit eget ønske eller behov.

Masterforløb til din stressuddannelse

Nedenfor kan du læse om Matzaus Mastermoduler

Mastermodul 1

Stressterapeut

Lær at blotlægge samt skabe skift i de overbevisninger i klientens psyke, som skaber stress og hæmmer personlig vækst. Du lærer at hjælpe din klient til at få indblik i samt ændre sine psykologiske historier, erfaringer, kardinalepisoder, der har skaber pres og modstand.

Mastermodul 2

Trivselsrådgiver

Bliv klædt på med vores koncept til trivselsrådgivning. Du lærer at vurdere dine kunder / klienters trivselsniveau og på denne baggrund rådgive dem til øget trivsel i deres karriere og arbejdsliv samt i livet generelt. Efter du har gennemført dette modul vil du kunne udbyde trivselssamtaler og trivselsrådgivning – eksternt såvel som internt i virksomheder.

Mastermodul 3

Meditationslærer

Du lærer at guide dine klienter  i indre rejser samt stressafspændende meditationer. Du lærer at mestre din egen energi med formålet at hjælpe dine klienter til at skifte tilstand fra en fight-flight-tilstand til en dyb, regenererende bevidsthedstilstand, og således ikke bare reducere stress, men også øge energien, bevidstheden og harmonien.

Overbygningsuddannelse

- 3 Mastermoduler til din stressuddannelse

Matzau Erhvervspsykologer udbyder tre uafhængige Mastermoduler som overbygning på din stressuddannelse. Har du forudgående stressuddannelse, kan du vælge at deltage på et enkelt mastermodul eller på samtlige tre mastermoduler. 

Alle med forudgående uddannelse er velkomne på Mastermodulerne. Du behøver ikke have gennemført Matzau Stresscoachuddannelse – anden grundlæggende stress- eller coachuddannelse er også adgangsgivende.

Mastermodulerne varer hver to dage og kan gennemføres uafhængigt af hinanden og i vilkårlig rækkefølge. Du kan f.eks. vælge at tage samtlige tre moduler, eller blot vælge enkelte moduler efter interesse. Læs mere om de forskellige moduler og tilmeld dig nedenfor.

Kursuskalender 2022

Hvor: Vesterbrogade 60A, København

Hvem: Alle, der har grundlæggende stressuddannelse

Underviser: Majken Matzau

Pris per Modul: 5.800 kr. + moms

Pris for det samlede forløb:17.000 kr. + moms 

Datoer & pris

2022 - Hvornår?

Nye datoer på vej

Hvor?

Vesterbrogade 60A i København

Underviser?

Erhvervspsykolog Majken Matzau

Pris?

5.800 kr. + moms per modul

Samlet pris

17.000 kr + moms for samtlige tre moduler

Du kan vælge at deltage på samtlige tre mastermoduler, eller blot et enkelt.

Hvem?

Alle, der har en grundlæggende stresscoach-/stressrådgiveruddannelse, coach- eller terapeutuddannelse.

"Fantastisk blanding af teori og træning. Og så har det i den grad været en rejse på eget plan. Jeg er blevet bevidst om egne projektioner. En bevidsthed som gør, at jeg er blevet langt mere sikker i min stresscoaching. Tak Majken!"

Pia Blume, Senior Technician, Novo Nordisk

Indhold overbygningsuddannelse

- Mastermodul 1 - 3

På MASTERMODUL 1 lærer du at skabe bevidsthedsskift i dine klienter. Dette indebærer at du hjælper din klient til at få indblik i samt ændre sine psykologiske historier, erfaringer, kardinalepisoder samt de røde tråde, der har bundet deres psyke fast i låste programmer, som skaber pres og modstand i dem.

På dette Mastermodul lærer du metoder, der kræver stor erfaring og indsigt i stresssamtaler og også evnen til at håndtere meget følsomme områder i klienternes bevidsthed. Til gengæld er det også her de varige skift kan skabes, og du som professionel stresscoach eller -rådgiver kan stå til rådighed som livsvejleder for klienten.

På MASTERMODUL 2 bliver du klædt på med Matzau Erhvervspsykologers koncept til trivselsrådgivning. Du lærer at vurdere dine kunder / klienters trivselsniveau og på denne baggrund rådgive dem til øget trivsel i deres karriere og arbejdsliv samt i livet generelt.

Efter du har gennemført dette modul vil du kunne udbyde trivselssamtaler og trivselsrådgivning – eksternt såvel som internt i virksomheder.

PÅ MASTERMODUL 3 lærer du at guide dine klienter og/eller grupper i indre rejser samt stressafspændende meditationer. Du lærer at mestre din egen energi med formålet at hjælpe dine klienter til at skifte tilstand fra en fight-flight-tilstand til en dyb, regenererende bevidsthedstilstand.

Efter du har gennemført dette modul, vil du være i stand til at guide dine klienter i grundlæggende stressafspændende meditationer og dermed lære dine klienter at mestre deres sind. Og endelig vil du være blevet introduceret til at arbejde med healende bevidsthedsrejser og guide dine klienter heri.

Kontakt os

Mere end 20 års erfaring

...Med at uddanne stresscoaches & stressbehandlere

“Jeg har deltaget i mange kurser og uddannelser, og jeg må sige dig en stor TAK for det mest inspirerende og engagerende jeg har deltaget i.

Majken Matzaus Stresscoachuddannelse forbinder på fineste måde det hele menneske – krop, sind og ånd – og det med en energi, der i høj grad inspirerer til, at komme ud i verden og komme i gang.

Denne uddannelse har bare været i top.

Jeg kan misunde dig din energi når du fortæller – ville ønske jeg havde den samme”

Laila Graversgaard

Associate Manager,
Novo Nordisk

“Majken Matzaus stresscoachuddannelse er den eneste af sin slags i Danmark, hvor du under uddannelsen, får et unikt indblik i stressens verden.

Alle store virksomheder med en HR afdeling, burde have mindst en uddannet stresscoach fra Majken Matzau. Som uddannet stresscoach hos Majken Matzau lærer du at tage hånd om stressede medarbejdere, så medarbejderens sygefravær begrænses.

Du lærer at klæde lederne på, så de kan spotte stress i deres afdelinger, hvilket nedbringer sygefraværet enormt. Det kan  betale sig på alle konti. Så hvad venter du på!”

Antonio Castrone

University Director,
Ålborg Universitet

Uddannelsen har oversteget mine forventninger. Undervisningen er fra day one meget håndgribelig og nem for mig at omsætte i mit arbejde med stressramte medarbejdere.
Uddannelsen har givet mig:

– Stor værdi i form af værktøjer og processer ift. til stressramte, og en mere kompetent håndtering og forebyggelse af stress.

– En større gennemslagskraft i fht. at handle på de stressramte medarbejdere.

– Lært at stole på min viden til at rådgive min organisation bedst muligt og hvor vigtig min autoritet er!

Pernille Lorentzen

Konsulent,
Region Hovedstaden

Mød Majken Matzau

Underviser på Matzau Mastermoduler

Majken Matzau er uddannet Cand. Psych. fra Københavns Universitet og autoriseret af Dansk Psykolognævn. Hun er endvidere uddannet Civiløkonom fra CBS, og siden 1997 har hun udført erhvervsrettet psykologarbejde samt udviklet og ledet organisations- og lederudviklingsprojekter for en lang række nationale og internationale virksomheder.

Majken har siden 2008 uddannet behandlere på sine egne Stresscoachuddannelser, og hun er en efterspurgt ekspert, forfatter og foredragsholder. 

Majken Matzau er forfatter til bøgerne Rigtige mænd går også i sort, 2014 fra People’s Press og Stressfri på tolv uger eller mer’ fra People’s Press 2012 og  Stresscoaching – Coaching i grænselandet, som udkom på Børsens Forlag i 2009, hvis metoder har skabt nye og mere effektive tilgange til at arbejde med stress, ledelse og coaching i dansk erhvervsliv.

Majken har  endvidere igennem mere end 20 år fungeret som ekspert og kommentator indenfor stress og ledelse for førende danske medier, bla. Berlingske Business, JP, Børsen, TV2 og DR.

Du kan læse mere om Majken Matzau ved at klikke nedenfor.

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

Majken Matzau i Aftenshowet

Mistrivsel i vidensvirksomheder skyldes grundlæggende 3 faktorer, som skal være i balance, førend man som topledelse bør sælge eller acceptere  et projekt. 

Se med her i videoen, hvor Majken Matzau løfter sløret for, hvilke faktorer, der er afgørende for at skabe en bæredygtig organisation. 

Vil du deltage på Mastmodulerne?

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål?

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk,
hvis du har spørgsmål og ønsker at høre mere om Matzaus Mastermoduler.

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn