Stresscoachuddannelse Overbygning

3 Mastermoduler til din stressuddannelse

Ønsker du at videreuddanne dig i din rolle som stresscoach / stressrådgiver? Så kan du deltage på vores 3 Mastermoduler. Du kan tilmelde dig et eller flere af de indviduelle Mastermoduler efter dit eget ønske eller behov.

Masterforløb til din stressuddannelse

Nedenfor kan du læse om Matzaus Mastermoduler

Mastermodul 1

Stressterapeut

Lær at blotlægge samt skabe skift i de overbevisninger i klientens psyke, som skaber stress og hæmmer personlig vækst. Du lærer at hjælpe din klient til at få indblik i, samt ændre, psykologiske historier, erfaringer, kardinalepisoder, der skaber pres og modstand.

Mastermodul 2

Trivselsrådgiver

Bliv klædt på med vores koncept til trivselsrådgivning. Du lærer at vurdere dine kunder / klienters trivselsniveau og på denne baggrund rådgive dem til øget trivsel i deres karriere og arbejdsliv, samt i livet generelt. Efter du har gennemført dette modul, vil du kunne udbyde trivselssamtaler og trivselsrådgivning – eksternt såvel som internt i virksomheder.

Mastermodul 3

Meditationslærer

Du lærer at guide dine klienter i indre rejser samt stressafspændende meditationer. Du lærer at mestre din egen energi med formålet at hjælpe dine klienter til at skifte tilstand fra en fight-flight-tilstand til en dyb, regenererende bevidsthedstilstand, og således ikke bare reducere stress, men også øge energien, bevidstheden og harmonien.

Overbygningsuddannelse

- 3 Mastermoduler til din stressuddannelse

Matzau Erhvervspsykologer udbyder tre uafhængige Mastermoduler som overbygning på din stressuddannelse. Har du forudgående stressuddannelse, kan du vælge at deltage på et eller flere mastermoduler efter behov. 

Alle med forudgående uddannelse er velkomne på Mastermodulerne. Du behøver ikke have gennemført Matzau Stresscoachuddannelse – anden grundlæggende stress- eller coachuddannelse er også adgangsgivende.

Mastermodulerne varer hver to dage og kan gennemføres uafhængigt af hinanden og i vilkårlig rækkefølge. Du kan f.eks. vælge at tage samtlige tre moduler, eller blot vælge enkelte moduler efter interesse. Læs mere om de forskellige moduler og tilmeld dig nedenfor.

Mastermoduler

Datoer & pris

2024 - Hvornår?

Nye datoer på vej

Hvor?

Vesterbrogade 60A i København

Underviser?

Erhvervspsykolog Majken Matzau

Pris?

7.500 kr. + moms per modul. Du kan vælge at deltage på samtlige tre mastermoduler, eller blot et enkelt.

Hvem?

Alle, der har en grundlæggende stresscoach-/stressrådgiveruddannelse, coach- eller terapeutuddannelse.

"Fantastisk blanding af teori og træning. Og så har det i den grad været en rejse på eget plan. Jeg er blevet bevidst om egne projektioner. En bevidsthed som gør, at jeg er blevet langt mere sikker i min stresscoaching. Tak Majken!"

Pia Blume, Senior Technician, Novo Nordisk

Indhold overbygningsuddannelse

- Mastermodul 1 - 3

På MASTERMODUL 1 lærer du at skabe bevidsthedsskift i dine klienter. Dette indebærer at du hjælper din klient til at få indblik i samt ændre sine psykologiske historier, erfaringer, kardinalepisoder samt de røde tråde, der har bundet deres psyke fast i låste programmer, som skaber pres og modstand i dem.

På dette Mastermodul lærer du metoder, der kræver stor erfaring og indsigt i stresssamtaler, samt evnen til at håndtere meget følsomme områder i klienternes bevidsthed. Til gengæld er det også her de varige skift kan skabes, og du, som professionel stresscoach eller -rådgiver, kan stå til rådighed som livsvejleder for klienten.

På MASTERMODUL 2 bliver du klædt på med Matzau Erhvervspsykologers koncept til trivselsrådgivning. Du lærer at vurdere dine kunder / klienters trivselsniveau og på denne baggrund rådgive dem til øget trivsel i deres karriere og arbejdsliv, samt i livet generelt.

Efter du har gennemført dette modul vil du kunne udbyde trivselssamtaler og trivselsrådgivning – eksternt såvel som internt i virksomheder.

PÅ MASTERMODUL 3 lærer du at guide dine klienter og/eller grupper i indre rejser, samt stressafspændende meditationer. Du lærer at mestre din egen energi med formålet at hjælpe dine klienter til at skifte tilstand fra en fight-flight-tilstand til en dyb, regenererende bevidsthedstilstand.

Efter du har gennemført dette modul, vil du være i stand til at guide dine klienter i grundlæggende stressafspændende meditationer, og dermed lære dine klienter at mestre deres sind. Og endelig vil du være blevet introduceret til at arbejde med healende bevidsthedsrejser og guide dine klienter heri.

Kontakt os

Vil du deltage på Mastmodulerne?

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål?

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk,
hvis du har spørgsmål og ønsker at høre mere om Matzaus Mastermoduler.

Erhvervscoaching for professionelle hos Matzau Erhvervspsykologer

Matzau Mastermoduler

En Master overbygning til din stresscoachudannelse