Virtuel Coaching

Få rådgivning, udvikling og coaching uanset hvor du bor

Ønsker du personlig og professionel udvikling? Vi kan hjælpe dig i dag – uanset om du bor i Danmark eller i udlandet. Alle vores coaching- og udviklingsforløb kan gennemføres virtuelt såvel som ved fysisk fremmøde, og vi arbejder lige gerne på dansk som på engelsk. 

Virtuelle rådgivning- og coachingforløb

- Vi kan hjælpe dig hvorsomhelst i både land og udland

Matzau Erhvervspsykologer yder national og international virtuel coaching og rådgivning for  privatpersoner, ledere, medarbejdere såvel som expats i nogle af Danmarks førende virksomheder, heriblandt Novo Nordisk og Novozymes.

Vores virtuelle coaching og rådgivningsforløb foregår altid hos en særdeles erfaren erhvervspsykolog med dyb indsigt i personlige temaer i livet såvel som i organisatoriske og ledelsesmæssige forhold på arbejdet.

Et onlineforløb hos Matzau Erhvervspsykologer aftales individuelt efter behov og udgøres af en række sessioner, som gennemføres via Google Meet eller Teams.

I et coachingforløb kommer du til at vokse i din professionelle rolle, du kommer til at møde dig selv som leder og menneske i en ny, styrket udgave, og du bliver klædt på med nye strategier og værktøjer til at navigere i en kompleks hverdag i det moderne arbejdsliv.

I samarbejde med din personlige coach og erhvervspsykolog etableres et fortroligt frirum for sparring, refleksion og nye veje frem.

Kontakt os

Vi tilbyder følgende online coachingforløb

Et coachingforløb hos Matzau Erhvervspsykologer indeholder mere og andet end coaching, idet vi arbejder med erhvervspsykologisk rådgivning såvel som personlig vejledning.

Som klient hos os vælger du selv, hvilke temaer du vil arbejde med. Vi arbejder med det private såvel som det arbejdsmæssige, det akutte såvel som det langsigtede samt med personlig udvikling i din professionelle rolle. 

Book en coach

Kontakt os hvis du ønsker at booke et forløb eller høre nærmere om priser, form og indhold.

Hvordan ser et online coachingforløb ud?

Et coachingforløb hos Matzau Erhvervspsykologer aftales individuelt efter behov og udgøres af en række sessioner, typisk af 1 times varighed.

Længden af forløbet afhænger selvfølgelig af din aktuelle situation, samt dine individuelle ønsker og behov. Men alt andet lige strækker et godt forløb sig gerne over 6 sessioner.

Book tid til coaching

Du kan læse mere om vores erfarne coaches og rådgivere ved at klikke nedenfor. Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at booke tid.

Mere end 20 års erfaring

...Med at rådgive og støtte ledere og medarbejdere i alle typer virksomheder

“Jeg ville nødig have været uden Majken (Matzaus, red.) hjælp, da min ægtefælle døde, og forløbet af samtalerne kan jeg kun karakterisere som absolut befordrende for mig til at komme videre. Jeg har ikke mødt en bedre psykolog gennem tiderne, og dem har jeg da ellers mødt nogle stykker af.

Jeg har absolut følt mig hjulpet. Arbejdsmæssigt har det betydet, at jeg har fundet mere ro, selv når forandringerne er store og ret voldsomme.

Jeg vil ikke et minut betænke mig på af anbefale Matzau Erhvervspsykologer. De allerbedst hilsener til dig, der var der, da det kneb mest.”

Fritz Skov Iversen

Ekspeditionssekretær,
Topdanmark

“Carla (Packness red.) er meget professionelt, sympatisk og erfaren. Hun ser på en klient som helhed og er god til at forstå sammenhængen mellem det private og professionelle liv. 

Jeg har fået en karriereprofil, som jeg kan se mig selv ind i. Det hjælper mig med at vælge de rette arbejdsområder, og til hvordan jeg trives bedst. Jeg har, sammen med Carla udarbejdet forskellige muligheder til et karriereskift.

Det lykkedes for mig i forløbet at gå fra at være låst fast  til at prøve et karriereskifte og blive ansat som projektleder.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologer.”

Cathleen Rupf

IT Project Manager,
Lundbeck

“Jeg har benyttet Matzau Erhvervspsykologer i forbindelse med et tilbud om at deltage i coaching. Her mødte jeg Maiken Martinussen. Maiken Martinussen adskiller sig fra andre psykologer, jeg har prøvet, ved at turde gå efter kernen og spørge ind. 

Det Maiken gør fantastisk godt er, at hun kommer med konstruktive forslag med udgangpunkt i den person man er, og på et sprog som man forstår. Forslag som er så konkret og nærmest som en handlingsplan, man kan tage med hjem og arbejde med. Med hjælp fra Maiken fandt jeg frem til, hvem jeg er som person. Det har været et yderst professionelt, omsorgfuldt, og lærerigt møde med Maiken.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologer til andre.”

Line Poulsen

Afdelingsleder,
Broadnet

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn