Kunderne udtaler

Matzaus kunder udtaler:

“Vi har brug for flere af din slags (Majken Matzau) som kan handle, handle hurtigt og med stor professionalisme og personligt engagement – fantastisk.

Du er kort sagt hamrende dygtig, ikke mindst ift. din ekspertise ifm stressramte medarbejdere. Og her skal du have stor ros. Jeg valgte ikke at gå via vores egne PFA-ordninger – de er generelt ikke gode nok, og du har været helt fantastisk – igen – så tak for hurtig indsats og opfølgning.”

Trine Mulvad, Vice President Novo Nordisk

_________________________________________________________________________________________

”Jeg har anvendt Majken Matzau som min personlige coach og sparingspartner over en periode på ca. 18 måneder med møder ca. hver 2 måned. Jeg har været meget glad for samarbejdet med Majken, som har hjulpet mig med grundlæggende at udvikle den måde, som jeg opfatter og tænker på til stor gavn for mig og min forretning. Det, som jeg har lært hos Majken, er i vidt omfang blevet integreret og er dermed noget, som jeg – ofte ubevidst – bruger hver eneste dag.

Hvis jeg skal fremhæve et par særlige kvaliteter, som jeg har fundet hos Majken, så er det hendes evne (og mod) til at udfordre mine mest rodfæstede forestillinger om hvad der er muligt – ofte på utraditionel vis, og til at sige sin uforbeholdne og ærlige mening, når der er behov for forløsning. Majken er helt igennem professionel og er en af de få coaches, som jeg har mødt, der er i stand til virkelig at løftet klienterne til et nyt niveau – personligt og professionelt.”

Claus Spangenberg, Advokat, Partner, Rønne & Lundgren

___________________________________________________________________________________________________________________________

”Du (Majken Matzau, red.) har været en fantastisk hjælp undervejs – en rigtig god støtte under tudeturene – så jeg synes bestemt at du har hjulpet mig igennem undervejs. Forløbet har været lærerigt. Arbejdsmæssigt har jeg lært, at jeg godt må sige fra når det bliver for meget (øver stadig). Personligt har jeg lært at acceptere, at jeg også er ok, når jeg siger nej. Jeg vil bestemt anbefale dig til andre – du er en dejlig varm person, og jeg har til trods af, at det ikke var eget valg at tage ind til dig, fået meget ud af det. Så tak for denne gang.

Pia Skaarup Larsen, Lab. Tech., Novo Nordisk

_________________________________________________________________________________________

“Forløbet hos Majken (Matzau red.) har været topprofessionelt og skabt de bedste rammer for at arbejde med den personlige udvikling. Ud over, at Majkens faglige kompetencer er på det højeste niveau, har jeg sat mindst lige så stor pris på, hvordan Majken har levet sig ind i min situation og gjort mig bevidst om mulighederne for at træffe bedre valg, prioritere anderledes, tage vare på mig selv mm.

Majken har haft en enestående påvirkning på min personlige udvikling, og det har haft væsentlig indflydelse på min rolle som ægtemand, familiefar – udover de varierende roller, som jeg har varetaget på min arbejdsplads. Jeg har mange gange anbefalet Majken varmt til netværk og vil fortsætte med at gøre det. For mig har det være en kæmpe gave i livet, at få lov til at møde en person, som har evnet at flytte mig så langt, som det har været tilfældet. Det er et sandt privilegium, som jeg er meget taknemmelig for. Jeg ser derfor frem til at fortsætte den gode sparring, efter foreløbig 10 gode år.”

_________________________________________________________________________________________

Lars Østergaard, Partner, Deloitte

“Jeg har i flere år samarbejdet med Majken Matzau, og har været meget tilfreds med både den måde hun har arbejdet på, vores samarbejde og ikke mindst de resultater, som dette har givet.

Majken Matzau har først og fremmest gennemført mange individuelle samtale- og udviklingsforløb for ledere og medarbejdere som enten har været på vej ud i stress-lignende tilstande eller som har haft særlige personlige udfordringer, hvor brug af ekstern hjælp har været en stor fordel.

Samtidig har vi fra virksomhedens side kunnet spore tilfredsstillende resultater ift en forbedret arbejdsmæssig indsats.

Jeg giver derfor gerne Majken (Matzau)  mine bedste anbefalinger.”

Henrik Horn-Møller, HR-Chef  Topdanmark

___________________________________________________________________________________________________________________________

“Dette forløb er det bedste jeg har gjort for mig selv. Det var svært at overskue om det var det rigtige inden forløbet, men jeg lagde hurtigt mærke til forandringer, som gjorde det meget klar at det var den bedste beslutning.

Det har været skønt at lære dig at kende og kunne sparre med dig (Chefkonsulent Carla Packness). Jeg kommer helt sikkert til at snuppe en session igen.

Jeg fulgte dit forslag og det skabte hurtig fremgang på arbejdet, og flere bemærker og kommenterer på min glæde og energi.
Tusind tak for et godt forløb.”

Anna Patricia Dencker, Relations Manager, Copenhagen Business School

___________________________________________________________________________________________________________________________

”Jeg har både taget Stresscoach-uddannelsen hos Majken Matzau og været i coaching-forløb hos hende. Og i forhold til begge dele har jeg fået en masse konkrete værktøjer og indsigter om mig selv og andre, som jeg bruger aktivt i min hverdag – både i arbejdslivet og privat. For mig er det utvivlsomt det, som er særligt kendetegnende for Majkens tilgang, at hun ser det hele menneske i sin praksis, og hun er så mangefacetteret i sine kompetencer, at hun kan dosere præcist det, som man har brug for, når man sætter sig i stolen hos hende.

Jeg er blevet mere klar på mig selv, egne grænser og eget potentiale. Og jeg har fået klare billeder med fra samtalerne, som jeg genbesøger jævnligt, og som hjælper mig med at holde fokus det rigtige sted – også når livet er svært. Det er en kæmpe gave.

Jeg har anbefalet Majken til andre, og jeg vil bestemt gøre det igen.”

Anja Obdrup, HR Chef, Københavns Kommune

___________________________________________________________________________________________________________________________

”Jeg skriver til dig (Chefkonsulent Sarah Ambs-Thomsen), fordi jeg meget gerne vil takke dig for din store hjælp, da jeg stod et sted i min karriere, hvor jeg ikke viste om jeg skulle gå til højre eller venstre.

Ikke nok med at du mødte mig super professionelt, så mødte du mig også der hvor jeg var – med forståelse, empati og med en autoritet, så jeg til enhver tid følte mig i sikre og faglige hænder.

Du hjalp mig til at finde mit svar og min rette vej. Om end jeg nu har nået mit mål, så slipper jeg dig ikke. Jeg vil til enhver tid vende tilbage, når jeg får nye karriereudfordringer. En mere faglig kompetent person end dig tror jeg er svært at finde. Så vi ses helt sikkert igen”.

Laila Graversgaard, Associate Manager, Novo Nordisk

_________________________________________________________________________________________

“Majken Matzau var en af flere dygtige undervisere på Executive Leadership Training, som jeg deltog i for nogle år siden. I første omgang faldt jeg for hendes stærke drive og personlige overskud. Siden er det gået op for mig, at Majken besidder en unik evne til at sætte tung psykologisk teori i direkte og brugbar relation til livets små og store dilemmaer. Majken har ydermere en spændende holistisk tilgang til vores arbejdsliv, som ikke er så tosset at snuse til – ikke mindst for dem, der mest bruger hovedet.”

Susanne Hegelund, Chef for TV-Avisen, Danmarks Radio

_________________________________________________________________________________________

“Jeg lærte rigtig rigtig meget. Jeg vil til hver en tid anbefale Majken Matzau til andre – og har allerede gjort det!

Jeg har haft stor glæde af  coachingforløbet. Da jeg startede forløbet følte jeg mig meget tæt på at gå helt ned med flaget – men jeg fik hurtigt troen på, at Majken (Matzau) kunne hjælpe mig – hun virkede gennemsyret af professionalisme og virkede samtidig meget imødekommende, kærlig og interesseret.

Majken virkede meget professionel og kunne blot ved at kigge på mig konstatere, hvordan jeg havde det. Hun var ikke til at snyde.

Det virkede super godt for mig, at Maiken lod mig tage aktuelle emner op, som vi så kunne diskutere. I disse diskussioner/samtaler provokerede Majken mig rigtig tit – ofte for at få mig til at overveje hvorfor jeg tænker og reagerer som jeg gør. Det var tit en meget stor øjenåbner.

Jeg lærte, at jeg skal huske at føle efter hvad jeg SELV har lyst til … og ikke altid gøre, hvad jeg tror glæder andre. Jeg skulle være (og føle det var ok) lidt mere egoistisk og tænke mere på mig selv.

Eva Frydenlund Klima, Økonomidirektør Topdanmark

_________________________________________________________________________________________

“På anbefaling af en af Majken (Matzau’s, red.) tidligere klienter startede jeg på et forløb hos Majken, som blev til flere. Jeg var egentligt ikke bevidst om hvorfor, og om hvad, jeg ville med forløbet, og jeg havde ikke et specifikt formål. Jeg havde dog en klar fornemmelse af, at jeg søgte at øge min bevidsthed og at jeg ville ændre noget i mit liv.

De forløb, og den tid, jeg tilbragte hos Majken, har været årsagsgivende til, at mit profesionelle virke er radikalt ændret, og forløbet har været med til at give mig mod og lyst til at skabe denne ændring.

På et personligt plan er jeg blevet væsentligt mere bevidst om, hvad jeg ønsker mig af livet, og jeg blevet bevidst om, hvor vidunderligt livet er. Tak for hjælpen Majken”

Rasmus Rømer Lausen, Videdirektør, Adserballe & Knudsen A/S

_________________________________________________________________________________________

“Jeg har været ovenud tilfreds med vores forløb. Du (Majken Matzau red.) har hjulpet mig til at få en indsigt i mig selv som jeg ikke ville være foruden, og det har været en kæmpe hjælp. Så en samlet oplevelse til “UG med kryds og slange” og du skal da også vide at jeg løbende anbefaler dit navn til venner og kollegaer som af den ene eller anden årsag trænger til lidt tid i dit selskab:-)

Den indsigt du har givet mig, har været medvirkende til at jeg har fået et anderledes syn på mine prioriteter her i livet.

Selv om vi officielt har afrundet vores hidtidige forløb, så føler jeg dog ikke at jeg er helt færdig med at tale med dig, og rent faktisk aftalte jeg
med min leder for et par måneder siden i forbindelse med min PLUS-samtale,
at jeg havde accept på at tage 4 nye/opfølgende konsultationer med dig når jeg syntes behovet var til stede. Så forvent at høre nærmere fra mig “før eller siden”.

Rene Bo Jacobsen, Salgschef, Topdanmark

_________________________________________________________________________________________

“En af vores medarbejdere blev stress ramt, og vi brugte ME (Matzau Erhvervspsykologer) til rådgivning om, hvordan vi som arbejdsgiver skulle håndtere situationen samt senere til tilbageslusning af medarbejderen på arbejdspladsen. Desuden fik den pågældende medarbejder et forløb hos en af ME’s psykologer (Chefkonsulent Rikke Lindekilde).

Vi fik sikkerhed i, hvordan vi som arbejdsgiver skulle forholde os til en situation med en stressramt medarbejder.

Samtidig kunne vi gennem ME tilbyde medarbejderen et forløb til at komme igennem sin stresssygdom samt ruste medarbejderen til i fremtiden at være mere stressresistent.

Forløbet med ME har ført til at medarbejderen nu er retur på arbejdspladsen og fungerer godt”

Lars Holte Nielsen, Direktør, Central Denmark EU Office 

_________________________________________________________________________________________

“Jeg har gennemført et meget positivt coach-forløb hos Matzau Erhvervspsykologer. Det oprindelige formål med forløbet var at komme tættere på at erkende mine stærkeste kompetencer og interesser og forstå, hvordan jeg vil kunne anvende disse i mit nuværende og fremtidige arbejdsliv.

Ved hjælp af personlighedstest og gode samtaler blev jeg bestyrket i mine egne opfattelser af mine kompetencer, men jeg gjorde samtidig en masse nye observationer og begyndte at kunne se særligt mine styrker fra mange andre vinkler, som uden nogen som helst tvivl vil styrke mig fremover.

Jeg blev anbefalet Matzau Erhvervspsykologer af en kollega, og jeg vil ikke tøve med at anbefale det samme til mine øvrige kollegaer.”

Antonino Castrone, University Director, EVP at Aalborg University

_________________________________________________________________________________________

“Majken Matzau udfordrer på samme tid på såvel det personlige som det forretningsmæssige plan.
Majken Matzau er god som døråbner til at finde ind til nye og anderledes løsningsmuligheder.
Majken er dejligt fastholdende også når det gælder mere krævende udviklingsområder.
Majken møder dig, hvor du er.

Anbefaler gerne Matzau Erhvervspsykologer til andre.”

Steen Andersen, Viceadministrerende direktør, BDO

________________________________________________________________________________________

“Jeg vil bestemt anbefale Majken (Matzau, red.) som coach – for mig har hendes personlighed og metoder passet rigtig godt, og  jeg har vær,et glad for hendes balance mellem at være meget professionel men samtidigt varm og imødekommende.

Efter en periode på barsel var jeg klar til at tage fat på nye udfordringer, men ville gerne prøve at ændre nogle af mine gamle vaner og dermed få en mere effektivt måde at kommunikere og prioritere på i en travl hverdag. Opstarten efter barselen var hård, men fordi vi havde planlagt med en intensiv periode i starten kom vi hurtigt videre til noget som gav rigtig god mening. Det var super at have en række af samtaler planlagt og at have specifikke opgaver at følge op på imellem samtalerne med Majken. Jeg havde en god støtte i Majken til at ændre nogle af mine gamle vaner, og tænker stadig ofte tilbage på vores samtaler selv 1½ år efter afslutningen af forløbet.

Jeg kan stadig falde tilbage i gamle mønstre, men forløbet hos Majken har hjulpet mig til at holde fokus på prioriteringen af opgaver og til at mærke efter i mig selv hvad der er det rigtige. Denne nye måde at tænke på har været med til at give mig større glæde og ro i mit arbejdsliv og personlige liv – og det tror jeg både mine kolleger og min familie kan mærke.”

Marianne Ølholm Grønning, Scientific Director, DVM, PhD, DMSc, Novo Nordisk

_________________________________________________________________________________________

“Jeg har i efteråret 2021 gennemgået et executive coach forløb hos Majken Matzau. Forløbet var skræddersyet, og gav mig derfor rum, og værktøjer, til at arbejde med de udfordringer der trængte sig på.

Forløbet var præget af høj grad af professionalisme, og Majken skabte fra første øjeblik et trygt og udviklende rum.

Forløbet har hjulpet mig til at skabe mere ro i min professionelle rolle som leder, som er præget af stor travlhed og mangeartede opgaver. Ro kan derfor lyde paradoksalt, men det er vigtigt for at mig at kunne agere med en ro så hverken jeg selv eller mine omgivelser bliver unødigt stresset.

Jeg vil hermed videregive min anbefaling af Majken Matzau som coach.”

Henrik Dons, Borger- og Arbejdsmarkedscenterchef, Høje Taastrup Kommune

_________________________________________________________________________________________

“Majken Matzau er meget professionel, Majken er meget lyttende og finder hurtigt ud af, hvilke områder der skal arbejdes med både professionelt og personligt.

Jeg har lige fra start af følt stor tryghed og tillid til Majken. Det har stor betydning for mig, hvis jeg skal komme videre og få noget ud af sessionerne. Jeg synes jeg er kommet virkelig langt i forhold til mit professionelle liv og den personlige del. Jeg bruger meget af det jeg har lært, når jeg står overfor udfordringer eller jeg kan mærke, at arbejdet fylder alt for meget.

Jeg har bl.a lært at lytte til mig selv, give plads til “mig”. Påtager mig ikke flere opgaver, blevet bedre til at uddelegerer.

Igennem meditation er jeg kommet til at kende mig selv meget bedre, det har også virkelig hjulpet mig.
Selvfølgelig vil jeg anbefale Matzau Erhvervspsykologer til andre.”

Helle Tvedeskov, Ledende Oversygeplejeske, Region Hovedstaden

_________________________________________________________________________________________

“Det har været et utroligt gavnligt forløb hos Matzau, som har givet mig gode værktøjer til bedre at håndtere situationer, der tidligere ville stresse mig markant. Jeg er blevet mere opmærksom på mine egne reaktioner; blevet bedre til at lytte efter min krops signaler.

Jeg følte mig utrolig velkommen og mærkede med det samme en meget positiv stemning og håb i forhold til min situation. Det var i høj grad med til at hjælpe mig videre.

Jeg tror, jeg allerede har fortalt det ovenfor. Jeg syntes, jeg er blevet mere autentisk; mere tro i forhold til mig selv og mine omgivelser. Jeg er også personligt blevet meget mere opmærksom på de signaler, kroppen giver, når det bliver for meget – og jeg har fået nogle gode værktøjer til at komme videre, komme bedre ovenpå igen.”

Morten Max, projektleder, NNIT

_________________________________________________________________________________________

“Jeg har været til rådgivning hos Majken Matzau – et forløb som også kom til at indeholde ledelsessparring, måling af stress via stress monitor og meditation.

Majken har en meget bred vifte af faglig såvel som menneskelig erfaring at trække på hvilket betød at jeg kunne få rådgivning/hjælp til hvad som helst i forløbet.

Majken forstår at komme helt ind til roden af problemerne og Majken fik hele tiden åbnet mine øjne og fik mig til at se på tingene og ikke mindst mig selv fra en helt anden vinkel.

Jeg valgte Matzau Erhvervspsykologer fordi jeg fik dem anbefalet. Jeg vil helt klart anbefale Matzau Erhvervspsykologer til andre.”

Lone Rasmussen, Økonomidirektør, Min Akasse

_________________________________________________________________________________________

“Mit forløb hos dig (Majken Matzau, red.) har været en fantastisk oplevelse. Du mødte mig med åbne arme og hjalp mig over på den anden side. Jeg er nået længere med mig selv på de få gange, jeg var hos dig, end på de mange år jeg har været på arbejdsmarkedet. Det er en fantastisk følelse at kunne sig fra, også selvom jeg stadig skal tage tilløb. Og sikken en lettelse det er bagefter, og det gør slet ikke ondt.

Jeg har fået en indre ro og balance, som jeg ikke kan huske, at jeg nogensinde har været i besiddelse af, dette gælder både hjemme og på arbejdet. På arbejdet går det også rigtig godt, jeg er stadig i balance med mig selv og trives rigtig godt.

Allerede nu har jeg fortalt og anbefalet kollegaer med problemer at kontakte dig. Jeg glæder mig over at kunne kontakte dig igen, såfremt der opstår problemer.”

Ann-Charlott Kemp, Principial Laboratory Technician, Novo Nordisk

_________________________________________________________________________________________

“Hej Majken

Heldigvis ser det ud til at vi har fået styr på stressen hos os, takket været jeres hjælp.

Det har været et super samarbejde og utroligt lærerigt for os.

For nylig havde jeg alle arbejdsmiljøgrupper (ledere og arbejdsmiljørepræsentanter) samlet. De var i gruppearbejde og kom med deres ud på, hvad der i processen har været godt og hvad vi har lært, samt deres bud på hvordan vi vedligeholder trivslen og fortsat forebygger.

Ud fra dette temamøde tror jeg på, at vi har fået styr på hvordan vi håndterer pres og belastninger i fremtiden.

Hvis du er interesseret har jeg lavet denne oversigt til vores ledelse.” (se tabel nedenfor)

Venlig hilsen Inger Lis Sørensen, Konsulent i HR-afdelingen Fagligt Fælles Forbund

Matzau Erhvervspsykologers indsats i 3F

_________________________________________________________________________________________

“Jeg kan egentlig sige det ganske kort, mit forløb hos Majken Matzau har været en personlig transformerende rejse. Da jeg kom hos Majken første gang var jeg et menneske, hvis krop og sind ikke var i harmoni eller hang sammen i én stor hele. Jeg var splittet i flere dele, og havde mistet kontakten til mig selv.

Efter mange hårde timer i stolen hos Majken, er jeg kommet ud på den anden side som et integreret menneske, og rejsen i mit nye integrerede jeg, er kun lige begyndt.

Når jeg træder ind af døren hos Majken får jeg oplevelsen af ro og nærvær, og sådan har det været gennem hele mit forløb. Jeg er blevet mødt med inspiration, åbenhed og total tilstedeværelse.

Det har givet mig så mange værktøjer og så megen indsigt i mig selv, at jeg på mine mange rejser i fremtiden tør flyde med, tør dele ud og tør leve min nye vision. Jeg er blevet hjulpet igennem selv-skabelse og et nyt liv i fuldkommen integration.

Det har været en lang rejse for mig, både på det professionelle og personlige plan. I min bagage har jeg en masse erfaring med mig, som Majken har ført mig igennem og lært mig.

Både i det professionelle og på det personlige plan har jeg lært at være i kontakt med mig selv og mit indre lederskab, acceptere og lære at flyde med. Tage ansvar for mit eget liv og handlinger, og de beslutninger jeg træffer bevidst eller ubevidst. Være i så meget kontakt med mig selv, at jeg ved når jeg gør det rigtige for mig.

” Michelle Olsen, Projectmanager Topdanmark

_________________________________________________________________________________________

Forløbet var godt. Der var hurtig rapport imellem Tove (Erhvervspsykolog Tove Langager Jespersen) og jeg. Hendes arbejdsmæssige tilgang til min situation, i modsætning til en mere personlig, virkede virkelig godt for mig.

Jeg har lært at:

  1. Sige fra, når der er noget jeg ikke forstår
  2. Bede indtrængende om hjælp, når der er noget jeg ikke kan klare
  3. “Du er ikke alene”, mange andre mennesker løber i ny og næ ind i samme slags problemer, så snak åbent om hvad der trykker dig.

Jeg er kommet til den normale konklusion, at det er min egen skyld, at jeg har ikke meddelt, at jeg ikke kunne klare opgaverne.
Jeg anbefaler gerne Matzau Erhvervspsykologer til andre.

Institutleder, ingeniør Henning Grønbæk, Exhausto Institute 

_________________________________________________________________________________________

“Majken (Matzau, red.) har både lavet et specifikt stress-seminar for min afdeling samt har været inviteret til at tale om “personlig gennemslagskraft” på et afdelings seminar, og så har hun fungeret som coach for mig. Samarbejdet er både yderst professionelt, hvor Majken altid er velforberedt og veloplagt – og samtidig meget personlig i sin tilgang.
I interaktionen med afdelingen er Majken eminent til at fange stemningen samt til at stille ind på den enkeltes behov, og hun efterlader altid nogle guldkorn og simple ‘messages’, som vi kan tage med hjem og huske os selv på – og dermed leve. Majken har en smittende livsglæde, energi og udstråling – og en empatisk og yderst personlig tilgang til sine klienter.
Som coach for mig i en yderst stresset ledelsesmæssig periode hjalp hun mig igennem den, så er jeg kommet godt videre – lidt klogere og mere forsigtig med ikke at slide så meget på mig selv samtidig med, at jeg er mere opmærksom på de diverse signaler min krop sender mig ift stress. Hun har fungeret som en slags sikkerhedsventil i en kritisk periode med en delvis teoretisk og erfaringsdreven og delvis spirituel tilgang til sin coaching, som har været fantastisk god for mig, og som er anbefalelsesværdig
Majken forstår at bruge løs af sin erhvervspsykologiske teoretiske basis med årevis af erfaring (inkl. også for mig yderst nyttig erfaring fra min egen virksomhed og dens kultur) sammen med hendes personlige overbevisning og spirituelle tilgang til livet. Dette har været vigtigt, da det for mig er lidt ligesom resten af livet, der skal leves med en passende blanding af ‘facts and figures’ og bløde værdier og udtryk, inkl. intuition og koncentration omkring og værnen om min egen energi og dermed evnen til og muligheden for at fokusere på det væsentlige i min ledelsesmæssige rolle – og ikke mindst være i stand til at si resten fra.
Majken er ikke ‘religiøs’ i sin coaching men går situationsafhængigt ind og byder ind med direkte råd/guidance og konkrete tiltag, når situationen kræver det.  Majken ser helheder – også mit liv som et helt liv, der skal fungere, så selvom vores samtaler har fokuseret på mine profesionelle og ledelsesmæssige udfordringer, har hun også både kvalificeret og med succes coachet mig på meget personlige problemstillinger – det hele skal jo hænge sammen.
Majken blev anbefalet af både vores HR-afdeling samt fra en anden afdeling, der havde hørt Majkens indlæg om ‘personlig gennemslagskraft’  ifm de ovennævnte afdelingsarrangementer, og da jeg kunne lide det jeg så, kontaktede jeg hende, da jeg selv fik brug for ledelsesmæssig coaching.
Trine Moulvad, Vice President, Novo Nordisk

_________________________________________________________________________________________

“Efter, gennem længere tid, at have haft kommunikative og udviklingsmæssige vanskeligheder i en gruppe bestående af 3 medarbejdere og undertegnede, som leder af gruppen, valgte jeg i samråd med min chef at søge ekstern hjælp.

Vi valgte Matzau Erhvervspsykologer, som allerede blev anvendt af Industriens Uddannelser i anden sammenhæng, og som vi har haft gode erfaringer med.

Som udgangspunkt for vores samtaler valgte vi at fokusere på mig og min udvikling i forhold til, hvorfor jeg ikke havde nævneværdigt held med at få de 3 medarbejdere til at indgå konstruktivt i udviklingen af gruppesamarbejdet.

Samtalerne udmøntede sig i en bedre forståelse af min egen person, min generelle tilgang til opgaver og mennesker, samt nogle gode værktøjer, som jeg med succes har anvendt i det videre arbejde med gruppesamarbejdet.

Skulle jeg få brug for det på et senere tidspunkt, vil jeg igen anvende Matzau Erhvervspsykologer, selvom jeg på nuværende tidspunkt arbejder i Odense.”

Lars Weber Strate, Regnskabschef  Industriens Uddannelser

_________________________________________________________________________________________

“Mit forløb hos dig (Majken Matzau) var helt i top. Du fik virkelig godt fat i mig og din måde at møde mig og guide mig var en dejlig oplevelse. Jeg følte mig hele tiden tryg. Jeg blev klogere på mig selv og også på mine omgivelser – inkl. I den private sfære.

Jeg tænker tit på dig når jeg overvejer: ikke som ”hvad ville Majken sige”, men snarere hvordan ville jeg have vendt dette med Majken (kan det forstås?). Så er jeg vel egentlig os begge i den snak med mig selv. I de mest vanskelige overvejelser, hvor følelsen i maven er dårlig, kan jeg fysisk mærke når det letter.

Jeg har allerede nævnt mit forløb hos dig med stor glæde, og vil til hver en tid anbefale dig. Vil nok understrege at du i mine øjne ikke er coach i den mest brugte forståelse.”

Lasse Sundin, Kampagneansvarlig, Danske Spil 

_________________________________________________________________________________________

“Tusind tak for et fantastisk godt oplæg om et emne som mange har svært ved at tale om og sætte ord på. Du (Sarah Ambs-Thomsen) havde en god måde at gå til emnet på, så vi kom hele vejen rundt. Desuden formåede du at inddrage rigtig mange af vores personaler i diskussionen, både i plenum samt i gruppearbejdet.

Specielt var jeg glad for at hovedfokus ikke var på de sexuelle krænkelser, da det kan tage fokus for de andre krænkelser, som også fylder enormt meget i dagligdagen. Dit oplæg gav mange muligheden for at se sig selv i spejlet og spørge: ”Kan jeg også opfattes som krænker af andre”? Fordi der kom så mange facetter på det at krænke. Forhåbentlig vil det betyde, at mange efterfølgende griber ind, nå de oplever de små krænkelser i hverdagen, samt at de siger fra, når de oplever noget grænseoverskridende.

Vi skal nu til at fortsætte det gode arbejde med levereglerne samt det ”meldesystem”, du har igangsat. Vi har fået en rigtig god start med dit oplæg.”

Carsten Varney, Ledende Overradiograf, Sjællands Universitetshospital

___________________________________________________________________________________________________________________________

”Allerede den første dag følte jeg at du fangede kernen i mine udfordringer.
Det har dog uden tvivl været et meget hårdt forløb, og til tider været
frustrerende at udfordre sig selv og sin måde at anskue verden på. Men det var nødvendigt. Det var også grænseoverskridene at blotte sig fuldstændig overfor en fremmede. Men resultatet af alt det hårde arbejde, er jeg meget tilfreds med.
Forløbet har været med til at jeg har lært at jeg er en person ligemeget kultur, arbejde, privat, samt at mærke efter, hvad JEG selv mener. Jeg føler et øget gennemslagskraft både professionelt og privat. Jeg er dog stadig under transformation, som nok
vil tage noget tid, men jeg sørger for at have fokus på det..

Jeg vil klart anbefale Majken til andre og vil igen vælge hende som coach
en anden gang.”

Qasam Ahmed, Projectmanager, Topdanmark


“Mit forløb med Majken Matzau har været utroligt givtigt for mig i den situation jeg stod i. Fra at være slukket, nede i kulkælderen og ulykkelig over min situation (blevet fyret fra tidligere arbejde), fik Majken i løbet af få sessioner tingene vendt helt rundt så at jeg i stedet stod med energi, mod og masser af handlekraft ift. til min situation.

Dette resulterede i, at jeg inden for kort tid stod med flere job muligheder på hånden og allerede efter 3 sessioner havde jeg fået et nyt job.

Jeg har lært at følge og tro på mig selv og det jeg brænder for. At ikke gå på kompromis og turde gå efter mine drømme. At jeg så også har fået en masse i forhold til mit privatliv var blot en ekstra gevinst jeg ikke havde regnet med. Jeg vil til enhver tid anbefale Majken Matzau som coach til andre – og har allerede gjort det.”

Pernille Lorentzen, Konsulent  Væksthus Region Hovedstaden


“Jeg har benyttet Matzau Erhvervspsykologer i forbindelse med et tilbud om at deltage i coaching. Her mødte jeg Maiken Martinussen. Maiken Martinussen adskiller sig fra andre psykologer, jeg har prøvet, ved at turde gå efter kernen og spørge ind.

Maiken er ikke bange for at tale om de svære ting, og giver ikke udtryk for, at det er synd for en, men forholder sig objektiv og nysgerrig.

Det Maiken gør fantastisk godt er, at hun kommer med konstruktive forslag med udgangpunkt i den person man er, og på et sprog som man forstår. Forslag som er så konkret og nærmest som en handlingsplan, man kan tage med hjem og arbejde med.

Via min tid og proces sammen med Maiken har jeg fået konkrete værktøjer, som gør mig i stand til at identificere mine faresignaler på stress, acceptere at jeg ikke kan nå alt, prioritere mit arbejde, og dermed komme tilbage til at hvile i mig selv.

Med hjælp fra Maiken fandt jeg også frem til, hvem jeg er som person. Det har været et yderst professionelt, omsorgfuldt, og lærerigt møde med Maiken.

Derudover er det et fantastisk initiativ med torsdagsmeditation – et tilbud jeg har benyttet mig af mange gange. Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologer til andre.”

Line Poulsen, Afdelingsleder, Broadnet


“I’ve been impressed with Majken’s business talent and focus since my first encounter with her. Working with her  proved my sense of her as a true authority in her field. Her grasp of psychology, and organizational psychology in particular, is extensive and visionary and her business is the tangible proof of that. I’d recommend her without reservation.”

Hanne Klintøe, 44ortyfour


“Jeg fandt mig selv i en fase, hvor der opstod en rådvildhed omkring hvad jeg ønskede – hvor var jeg på vej hen? Kunne jeg overhovedet mærke mine egne behov og ”hvordan man sætter sine grænser?”.

Min virksomhed valgte at give mig et coaching forløb som ledte mig til Maiken Martinussen fra Matzau Erhvervspsykologer. Det startede først som et professionelt coaching forløb og derefter som et personligt psykologi forløb, da jeg kunne mærke, at Maiken var den første nogensinde, som kunne få mig til at sætte ord på tanker og handlinger som ingen andre før har formået.

Begge forløb satte en masse tanker i gang. Jeg har prøvet coaching og psykologer før, men jeg har aldrig i mit liv siddet over for en, som Maiken. Hele hendes tilstedeværelse og evne til at analysere situationer og mennesker er fuldstændig fantastisk.

For første gang nogensinde, kom jeg helt ind til roden og kernen i mig selv. Hele mit handlings- og tankemønster blev vendt og drejet. Det var helt vildt  hårdt at erkende og se ting i øjnene, men Maiken guidede mig hele vejen igennem rejsen, så jeg i dag står med en helt anden ro. En ro som min familie har pointeret, at de aldrig før har set i mig.

Jeg ville ikke betænke mig et sekund i at vælge Matzau Erhvervspsykologer og Maiken Martinussen igen en anden gang  – og hun får derfor mine varmeste anbefalinger. Jeg kunne ikke være mere taknemmelig.

Maria Andersen, Klient hos Maiken Martinussen

___________________________________________________________________________________________________________________________

“Carla (Packness red.) er meget professionelt, sympatisk og erfaren. Hun ser på en klient som helhed og er god til at forstå sammenhængen mellem det private og professionelle liv. Carla stiller de rette spørgsmål og opfatter hurtigt. Det hjælper utroligt meget med at blive så effektiv som muligt i forløbet. Det var nemt at åbne mig over for Carla og at fortælle omkring mig som privat person, og det var samtidig nemt at drøfte mit professionelle liv med hende fordi jeg kunne høre at hun kender til “min” verden derud og relatere til det.

Jeg har fået en karriereprofil, som jeg kan se. mig selv ind i. Det hjælper mig med at vælge de rette opgaver og arbejdsområder, som passer bedst til mig, og til hvordan jeg trives bedst. Jeg har, sammen med Carla udarbejdet forskellige muligheder til et karriereskift. Det lykkedes for mig i forløbet at gå fra at være låst fast og umotiveret omkring min fremtidige karriere til at prøve et karriereskifte og at blive ansat som Projektleder.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologer.”

Cathleen Rupf, IT Project Manager, Lundbeck

___________________________________________________________________________________________________________________________

“Mit forløb hos Tove (Langager Jespersen red.) har været rigtig godt og professionelt. Tove havde forslag til, hvor vi kunne tage fat, men jeg fik også medbestemmelse. Det har været rart og trygt at komme hos Tove, og jeg har følt mig godt tilpas fra første møde.

Jeg har fået mere tro på mig selv. At folk man møder på sin vej ikke nødvendigvis tænker de negative tanker om en, som man selv tror.

En øjenåbner for mig har været, at jeg måske ikke har så lavt selvværd, som jeg hele mit liv har gået og bildt mig selv ind. Det har været så befriende at få at vide af en professionel, at jeg virker udadvendt, selvstændig og stærk.

Jeg har det oftest sværest op til vigtige møder, hvor jeg er projektleder og skal styre en arbejdsgruppe igennem, hvor der sidder personer med højere stillinger end mig. Men jeg er blevet bedre til at sige til mig selv: “Du er velforberedt og gør dit bedste. De andre tænker ikke dårligt om dig, hvis du ikke lige kan svare på deres spørgsmål på stående fod. De ser dig ikke som inkompetent af den grund. Andre er ikke bedre end dig. Det skal nok gå. Det går altid”.

Jeg peptalker mig selv og forsøger at tænke positivt. For hvad er egentlig det værste, der kan ske?

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologer. ”

Mette Jørgensen, Udbudskonsulent, Cand.merc.jur., Odense Kommune

__________________________________________________________________________________________________________________________

”Jeg ville nødig have været uden Majken (Matzaus, red.) hjælp, da min ægtefælle døde, og forløbet af samtalerne kan jeg kun karakterisere som absolut relevante og befordrende for mig til at komme videre. Har ikke mødt bedre psykolog gennem tiderne, og dem har jeg da ellers mødt nogle stykker af.

Jeg har absolut følt mig hjulpet, da der blev taget fat på den voldsomme krise jeg var i, og jeg fik nogle guide-lines, som jeg virkelig gjorde brug af, og jeg føler mig rigtig godt hjulpet. Maiken gik meget aktivt ind og havde en holdning til tingene. Det har jeg sat stor pris på. Jeg har lært ikke at overdramatisere samt se tingene fra flere vinkler. Arbejdsmæssigt har det betydet, at jeg har fundet mere ro, selv når forandringerne er store og ret voldsomme.

Jeg vil ikke et minut betænke mig på af anbefale Matzau Erhvervspsykologer. De allerbedst hilsener til dig, der var der, da det kneb mest.”

Fritz Skov Iversen, Ekspeditionssekretær, Topdanmark

__________________________________________________________________________________________________________________________

Du (Majken Matzau, red.) har været i stand til at se nogle mønstre hos mig, som jeg ikke var klar over, og jeg har haft mange øjenåbnende oplevelser hos dig. Så jeg føler, at jeg har lært meget om mig selv og fået værktøjer til at handle på en måde, som er god for MIG.

Jeg synes, du har været god til at tage udgangspunkt i, hvordan jeg havde det. Første session troede jeg skulle handle om mit job, men du kunne godt mærke at der var noget helt andet på færde med mig, og det tog du fat i. Og sådan har det været gennem hele forløbet – vi er altid endt med at tale om noget andet, end jeg regnede med. Fordi du har været god til at møde mig, der hvor jeg var. Og jeg er hver gang gået ud med noget konkret at handle på.

Det bedste jeg har lært ang. min professionelle rolle er, at jeg har nogle bestemte kompetencer, og at jeg skal matche mine opgaver med kompetencerne – og at fordi jeg ikke kan finde ud af ALT, er jeg ikke en dårlig medarbejder. Og jeg har faktisk lige bedt om hjælp til noget, som jeg før ville have set som en falliterklæring ikke at kunne klare alene. Og det er rart!

Personligt har jeg lært mange ting. Bl.a. at jeg har ret til at føle som jeg gør, og at jeg gerne må melde mine følelser ud, uden at tænke på, at andre måske bliver kede af det. Og at jeg skal lade være med at gøre ting, jeg egentlig ikke vil, bare fordi jeg tror, andre forventer det af mig eller bliver glade. Så jeg har lært, hvor mine usikkerheder ligger – og forstået, at det ikke er andre menneskers skyld, at jeg bliver usikker – men at det er noget inde i mig. Og det er meget godt at være bevidst om, uanset hvor ubehageligt det er at indse!

Jeg vil anbefale dig til andre, for jeg synes du i løbet af vores forløb både har åbnet mine øjne for noget ret dybereliggende psykologisk i mig, som har været ret spændende og relevant at opdage. Og så har jeg samtidig fået nogle meget konkrete værktøjer – at jeg så indimellem glemmer dem eller ikke tør bruge dem, er jo så noget, jeg skal blive bedre til!”

Rikke Frøbert, Redaktør, Danmarks Radio

__________________________________________________________________________________________________________________________

“Det var et meget fint forløb med Majken Matzau. Mange ting har først bundfældet sig nu, og jeg føler mig bestemt hjulpet. Jeg har i højere grad lært at se andre, hvor de er, hvilket giver højere sikkerhed i de enkelte situationer. Jeg har lært at mere nysgerrig på livet. Og at have mere tillid til andre. Jeg vil i høj grad anbefale Majken Matzau som coach til andre.”

Helle Naver, Lab.Tech, Novo Nordisk

__________________________________________________________________________________________________________________________

 

”Majken var god til at give en hurtig professionel vurdering af min situation og gav gennem samtaler gode råd og tips til hvordan jeg kunne komme tilbage på rette kurs. Sammen lagde vi en plan for hvordan jeg kunne tilgå mit job, få arbejdsglæden tilbage og undgå at havne i samme situation igen. Jeg har bl.a. lært at være opmærksom, så jeg kan sige fra i tide og jeg har lært at være mere fri og fokusere på at gøre de ting jeg synes er sjovt og som jeg trives med. Det har hjulpet mig både ift. mit arbejde og privat.

Jeg kan varmt anbefale Majken hvis du har brug for personlig og erhvervsrettet coaching og rådgivning. ”

Rasmus Vidø, Chefkonsulent, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

__________________________________________________________________________________________________________________________

“I forløbet (med Majken Matzau red.) følte jeg mig hele vejen igennem tryg, og efterhvert møde gik jeg derfra med enten et meget stort overskud og glæde, og nogle gange med tanker som jeg skulle bearbejde. Så alt i alt et fantastisk forløb.

Både på det arbejdsmæssige og personlige plan har vore møde hjulpet mig. I dag får jeg på mit arbejde ofte tilkendegivelser fra såvel min chef som mine kollegaer på, at de er glade for at arbejde sammen med mig. Det er sådan, at selv min chef kommer og fortæller mig, at han er glad for at jeg er i afdelingen, at jeg er et frisk pust, som han kan savne når jeg har ferie eller efter mit lange sygefravær. Jeg går også til opgaverne med et meget mere positiv sind. Jeg føler en slags frihed og har dermed også overskud.

Personligt føler jeg også at jeg har det meget bedre, jeg ser mere lyst på det, og opstår der noget som jeg kan mærke kan gå mig på, så bruger jeg nogen at de øvelser vi lavede sammen, så i stedet for, at det går ind i mig, så åbner jeg og får det til ‘at flyve ud’ ‘åbne op.”

Merete Jensen, Ekspeditionssekretær, Topdanmark

__________________________________________________________________________________________________________________________

“Majken Matzau er en af de få, der kalder sig coach, der rent faktisk har baggrunden og forudsætningerne for at arbejde som coach! Jeg finder det meget betryggende, at Majken er uddannet psykolog, og det skaber en spændende profil, at Majken samtidig har en mere spirituel/meditativ indgangsvinkel til tingene. Majken arbejder meget professionelt, og jeg kan til enhver tid anbefale Majken til andre, der lige som jeg ønsker en fagligt særdeles kompetent erhvervscoach.”

Eva Persson, Advokat, Partner, Concilio & Co Advokatfirma

__________________________________________________________________________________________________________________________

Majken (Matzau, red.) kan noget helt særligt ift. at få selv meget stærke mennesker til at se indad, omfavne sorg og få sat ord på alle de forbudte følelser som fx. skam og skyld. Det blev tideligt klart for mig, at jeg nærmest ikke turde dette af angst for ikke at kunne komme godt tilbage igen. Men Majken havde fat i det helt rigtige, når hun insisterede på, at jeg skulle fokusere på healingen af mig selv i stedet for at fikse livet for alle omkring mig, og det betød at jeg skulle turde være sårbar, og at det er OK, og at jeg er god nok. Dén erkendelse er helt central i min professionsrolle og for udviklingen af min personlighed.Ved afslutningen af forløbet var jeg hjulpet godt vej i nyorienteringsfasen, hvor jeg oplevede både at være afklaret og GLAD for min situation.

1000 tak til dig for at hjælpe mig til indsigt, udsyn og troen på mig selv på det tidspunkt, hvor jeg var allermest sårbar. Jeg kan afgjort anbefale Majken som coach – man kommer ud på lidt af en rejse i sig selv med Majken som kyndig guide.”

Laila Fiil, Skoleleder, Svendborg Kommune

__________________________________________________________________________________________________________________________

”Jeg har været meget glad for mit forløb hos Majken (Matzau, red.), og jeg er overbevist om, at jeg ville være et helt andet sted, hvis jeg ikke havde haft hendes assistance. Jeg følte mig fra første session hørt og forstået og nogle gange virkede det endda til, at Majken kendte mig bedre, end jeg kendte mig selv. Jeg er blevet bevidst om mine udviklingsområder, og på hvordan jeg sætter grænser i mit arbejdsliv. Noget af det vigtigste, jeg tager med, er at det er okay, at sige ”nej”. Det er ikke en svaghed, men kan i mange situationer være en styrke. Jeg er blevet meget klogere på mig selv både i arbejdsregi og på det personlige plan.

Jeg vil til enhver tid anbefale Majken til andre. Endnu engang tak for din assistance. “

Cecilia Louise Andersen, Fuldmægtig, Erhvervsstyrelsen

__________________________________________________________________________________________________________________________

“Mit forløb hos Majken (Matzau, red.) var kompetent, nærværende og givende. Givende fordi jeg fik konkrete forslag til handlinger som kunne iværksættes, hvilket på det pågældende tidspunkt gav mening. Jeg her følt mig hjulpet og mødt, og Majken er en god lytter, der som nævnt ovenfor er god til at pege på konkrete værktøjer som kan tages i anvendelse. Majken hjælper dig igang med at bruge kendt teori i praksis. Jeg har lært, at jeg selv skal finde svaret på hvad der skal til, for at jeg kommer videre i min livsbane. Jeg vil anbefale Majken som coach til andre, hvis den pågældende er kvik og gerne vil arbejde med sig selv.”

Finn Bruun, Underdirektør, BEC

__________________________________________________________________________________________________________________________

”Jeg har været rigtig glad for forløbet, og jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen. Jobmæssigt har jeg lært at mærke efter i mig selv, at sige fra og bede om hjælp. Og at alting ikke er mit ansvar. At jeg ikke behøver bekymre mig om det, som ikke har direkte noget med mig at gøre. Privat har jeg lært at slippe kontrollen – og lade andre komme til (min familie). Jeg har lært ikke at føle mig skyldig i forhold til skilsmissen/mine børn, og at tage tid til mig selv. Og så har jeg lært ikke at gøre noget, som jeg ikke har lyst til, og at gråd ikke altid har en årsag – andet end blot at være forløsende.

Jeg vil bestemt anbefale Majken Matzau som coach til andre.”

Tina Møller, Controller, Danske Spil

__________________________________________________________________________________________________________________________

“Majken har en unik evne til at pin-pointe, hvor man er som menneske. Herudover har hun stort indblik i organisationer og kravene i det moderne erhvervsliv. Derfor er hun altid i stand til at vise vejen frem – både menneskeligt og karrieremæssigt. Det bliver aldrig upersonligt – tvært imod – tilgangen er holistisk og det virker i den grad. Den perspektivering jeg oplevede hos Majken har jeg haft stor nytte af,  i ”den virkelige verden.”

Jacob Duelund, FP&A Specialist, LeasePlan

__________________________________________________________________________________________________________________________

”Forløbet hos Majken Matzau har været dybt professionelt fra start til slut, uden på noget tidspunkt at være upersonligt eller distanceret. Det er effektivt, at man allerede første gang, efter 90 minutter, får sat skred i mange ting og flytter sig. Det var imponerende så hurtigt Majken kan læse og forstå min situation og få mig til at arbejde med mig selv. Det kommer tæt på, og man bliver udfordret ,

Jeg er blevet stærkere i forståelsen af, hvem jeg er, og hvad jeg vil have ud af livet.
Jeg er blevet bedre til ikke at være hård mod mig selv. Jeg er blevet bedre til at arbejde med det, der er på min banehalvdel, og ikke være så optaget af alle mulige andres. Og endelig: Jeg er blevet langt mere autentisk som menneske. Feedbacken fra mine omgivelser er, at de synes, jeg er mere ægte i de ting, jeg foretager mig. Det har jeg det rigtigt godt med.

Majken har været en fantastisk katalysator, stifinder og cheerleader på min personlige rejse. Majken får mine varmeste anbefalinger.”

Deniz Jensen, Sales Director, Corendon
__________________________________________________________________________________________________________________________

“Mange tak for en herlig workshop krydret med god humor og virkelig indsigt i stress og motion og kombinationen imellem disse. Største indtryk var, at motionen var direkte nedbrydende ved stress kollaps eller tæt på stress kollaps. Det gav selvfølgelig god mening efter jeres forskelllige indlæg igennem workshoppen. Dog gav det en rigtig god forståelse og sammenhæng, at du Majken samtidig gav os indsigt/viden omkring de mentale påvirkninger ved kraftig stress påvirkninger over en længere tidsperiode.

Jeg har i hvertfald fået “opbakning” til mig selv i mine egne beslutninger omkring mine egne stress sygemeldinger – så mangler vi bare, at virksomhederne får bedre indsigt og forståelse for, hvad er stress og hvordan skal man som leder understøtte medarbejdere, som bliver stress ramt og sygemeldt. Derudover er der stadig en del, som opfatter stress som noget person afhængigt og ikke påtager sig ansvaret som virksomhed.

Det kan vi fremadrettet så ud fra jeres fantastiske workshop bedre hjælpe med at informere om rundt omkring i landet. Jeg vil klart anbefale jeres stressworkshop.”

Ivan Plauborg, Sales Coordinator, ES (Sydenergi)

__________________________________________________________________________________________________________________________

”Jeg tager rigtig meget med fra stressworkshoppen med Majken (Matzau, red.). Jeg skal i gang med at køre et mindfulness forløb i min enhed, hvor stress er hovedtemaet. Jeg har lært, at man skal være opmærksom på træning, selvom man ikke er specielt langt nede af stresstrappen. Så der er nogle rigtig gode vinkler, som jeg kan bruge i den forbindelse. Det bliver svært for mig at komme igennem med budskabet om, at de skal være påpasselige med hård træning. Det ligger så indgroet i vores kultur, at træning kun er godt og jo mere jo bedre. Men der er nogle rigtig gode argumenter i jeres materiale. Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers  stressworkshop.”

Bente Knudsen, Senior Sergent, Forsvaret

__________________________________________________________________________________________________________________________

“Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers stressworkshop. Jeg synes hele workshoppen var fantastisk inspirerende. Masser af saglig viden formidlet med det skønneste smil – det er sådan det skal gøres. Jeg har lært, at årsagen til stress i høj grad skal findes i det faktum, at vores krop stadigvæk befinder sig i urtiden, og at der derfor er en enorm disharmoni mellem alle de input, vi bliver bombarderet med hver dag og den belastningsgrænse vores krop har. Det, der gjorde størst indtryk på mig, at det ikke er en bestemt type mennesker, der får stress. Det, tror jeg, er en lettelse for mange. Inkl. mig selv (der tænkte: “Jeg er sgu da ikke typen, der får stress!”). Og så var det ekstragodt at lære, at stress også kan opstå selv om den person, der belastes, ikke oplever belastningen som ubehagelig.”

Liselotte Vejborg, Adm.dir., Carpe Diem

__________________________________________________________________________________________________________________________

“Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers  stressworkshop.  Jeg har været til stresskurser før, og det her var bare helt anderledes, fordi det føltes som om, du (Majken Matzau, red.) omfavnede os med din viden på en kærlig måde. At du så gerne ville hjælpe os alle til at forstå at vi er gode nok. Jeg synes det lykkedes, det gik lige ind. Jeg ser det på en helt anden måde nu, og det er en lettelse.

Jeg har lært, at stress er overbelastning, og at alle vil få stress hvis de bliver overbelastede. At det ikke er fordi, jeg er perfektionist eller har dårlig selvværd, at jeg er stresset men simpethen fordi hovedet er fyldt op. Jeg har lært, at uklare roller, krav og forventninger har en kæmpe indflydelse, at det tager så lang tid at komme tilbage efter en afbrydelse, og at der er ubalance mellem ansvar og indflydelse. Jeg kan pludselig forstå, hvorfor jeg har det så dårligt!”

Bente Jørgensen, Nordisk Logistik Specialist, 3M Danmark

__________________________________________________________________________________________________________________________

”Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers stressworkshop. Jeg fået punkteret myterne om stress. Jeg havde hørt dette før, men har ikke hørt så meget efter, at jeg forstod det. Det mener jeg at gøre nu. Jeg tager alle slidsne med mig. Og jeg har lært at tage biologien lige så alvorligt som psykologien – og på den baggrund forstå min egen og andres krop bedre. Jeg er også blevet mere bevidst om de signaler, min krop sender mig. Faktisk er jeg jo nok et menneske, der altid tænker, men aldrig føler – men det skal være anderledes fra nu af!”

Marianne Møller, Kommunikationschef, Herning Vand

__________________________________________________________________________________________________________________________

“Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers stressworkshop. Det gjorde stort indtryk på mig at se de forskellige trin fra flow til kollaps. Hvor stor indvirkning selv små ting, som at blive forstyrret kan have, og hvor lang tid der går, inden man er tilbage, hvor man var, inden man blev forstyrret. Hele aspektet omkring manglende kompetencer var nyt for mig. Og endelig forholdet imellem krav og indflydelse. Jeg har lært, hvad det egentlig koster et firma at have langtidssygemeldte, samt hvor mange der egentlig er ramt af stress, hvilket er skræmmende.

Det som gjorde størst indtryk på mig, var meditationen, og det faktum, at det ikke er mig som er noget galt med. Den sidste meditation med skålene var helt utroligt. Især en af dem havde en meget stor effekt paa mig. Det er første gang, det er lykkedes mig at bogstavlig talt at tømme hovedet for tanker og komme helt ned i kroppen. En magisk følelse.”

Anne-Katrine Helsing Andersen, DHL, North & West Gateways Area Manager

__________________________________________________________________________________________________________________________
“Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers  stressworkshop til andre. Det største var, at Majken (Matzau, red.) brænder igennem – helt og aldeles! Det er virkelig skønt at se og opleve en person, som i den grad er henrykt for sit arbejde/fag/andre mennesker. Majken er lige meget på om det er kl 10 eller kl 17, samme store energi. Majken har en ærlig interesse for sit job, tør at gå imod strømmen med facts og myter, efter at have deltaget på Majkens workshop, kan du ikke andet end at gå hjem og tage fat om dig selv, tage dine valg om et bedre liv. Du har ihvertfald fået masser af redskaber med dig herfra! Det var også stort at se dine klienter hilse på dig (Majken, red.), – du har virkelig hånd om dem – kærligt og velmenende.”
Mona Dahl Martinussen, Workshop-deltager
__________________________________________________________________________________________________________________________

“Det, der gjorde størst indtryk på mig til workshoppen, var, hvor lang tid det kan tage at komme ovenpå igen – hvor meget kroppen har brug for hvile. Og så at målrettet motion faktisk først er relevant ret sent i stresshelbredelsesforløbet  At man skal have ro, og at det tager tid at blive frisk igen – også mere tid end jeg troede. Det bliver super vigtigt i mit arbejde med mine klienter. Men så sandelig også i forhold til mig selv. Jeg har været sygemeldt med stress en gang og været tæt på et par gange.

Efter kurset ser jeg nu helt klart, hvorfor det gik galt for mig, og hvorfor det har taget så lang tid for mig at blive frisk igen. Det var en stor lettelse at se, at min krops reaktioner og behov passer på det, man ved, og at det er helt ok. Jeg vil også igang med at bruge både Z-Health og BioDots, når jeg arbejder med mine klienter. Det er jo simple teknikker, der kan gøre en stor forskel.

Jeg vil bestemt anbefale Matzau Erhvervspsykologers stressworkshop.”

Annette Schou Frandsen, Workshopdeltager
__________________________________________________________________________________________________________________________

”Jeg vil klart anbefale Matzaus stressworkshop. Det, der gjorde størst indtryk på mig, var den positive, hjertelige ånd og det at opleve at blive forstået. Jeg har lært rigtig meget – bla. at der findes en model for hvordan jeg kommer igennem mit stresskolaps – det er der ingen andre der har kunnet hjælpe mig med, eller fortælle mig. Jeg har lært, att fuldstændig ro er et absolut must i den første periode, dvs ingen projekter, aftaler, motion og lign. Jeg har lært, at det ikke er fordi jeg er en svag person, at jeg er blevet ramt af stress. At det er normalt at komme i en fase hvor man har depressionslignende sygdomstegn.

Jeg tager en hel masse med mig fra workshoppen, men grundlæggende at jeg skal være langt bedre til at sige fra og passe på mig selv.”

Betina Wagner Jensen, Workshop-deltager
__________________________________________________________________________________________________________________________

“Jeg har lært, at stress er en biologisk reaktion, og at stress ikke er udtryk for, at stress ramte er “svage” mennesker. At stress kræver total ro – også fysisk . Det, som gjorde størst indtryk på mig, var beskrivelsen af, hvordan stresshormonerne overtager den kognitive tænkning. Og dertil betoningen i meditationerne af, at vi allerede er rigtige… og virkningen af at forstå det budskab. Jeg fik en øget forståelse af den stressramtes adfærd og af den rådgivning, der er nødvendig i situationen. Og jeg har fået mod på at turde spejle stressramte ærligt, så de motiveres til at søge professionel hjælp.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers stressworkshop.”

Eva Bie Lilleør, Workshop-deltager

__________________________________________________________________________________________________________________________

”Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers stressworkshop til andre. Tak for en fantastisk dag, den gjorde stort indtryk på mig. Der var en fantastisk stemning og fyldt med dejlige mennesker. Det hele foregik på en god og rolig måde og var meget relevant. Jeg fik bekræftet, at det er ro, der hjælper. Det hele var bare godt og jeg føler, jeg kan bruge det hele.”

Suzanne Bjerring, Workshop-deltager
__________________________________________________________________________________________________________________________

“Super professionel workshop på ALLE måder på selve dagen. Høj faglig standard – Majken er en fantstisk dygtig og nærværende formidler, så stoffet bliver meget levende og let at forstå. Flot iscenesættelse, fine gaver, masser af te, vand, frugt og pauser – spændende rammer – alt i alt grundlaget for en vellykket dag.

Jeg fik understreget, at stress skyldes biologiske mekanismer og at der ligger en masse myter omkring det at være stress ramt. Dejligt at få punkteret disse – Det er ikke vores egen skyld, og det skyldes ikke, at vi er perfektionister! Men udelukkende at mængden af BELASTNINGER over tid har været for voldsom.

Jeg kan bruge forklaringerne på, hvilke myter, der er, hvilke årsager der ligger bag og hvilke handlemuligheder, der er. Det giver mig selv en bedre forståelse og dermed handlemuligheder til at komme videre i processen og så er det rart i forhold til omgivelserne at være ordentlig klædt på. Og så er stresshåndbogen super i fht mange aktuelle spørgsmål og problemstillinger som stressramt.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers stressworkshop.”

Sanne Loft, Workshop-deltager
__________________________________________________________________________________________________________________________

”Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers stressworkshop. Det var en flot tilrettelagt workshop, der var god og positiv stemning, og alle blev flot modtaget. Jeg kunne mærke, Maiken brændte for det, hun holdt oplæg om. Maiken er faglig velfunderet, hvilket jeg værdsætter højt. Det var rigtig godt med en blanding af oplæg og praktiske opgaver. Specielt meditationen var meget stressforløsende. Jeg har fået præciseret min viden, og jeg er blevet mere klar på, hvad stress er både på det personlige og det arbejdsrelaterede plan.”

Berit Kjærgaard, Workshop-deltager
__________________________________________________________________________________________________________________________

“Matzau Erhvervspsykologers stresscoach-uddannelse er den eneste af sin slags i Danmark, hvor du under uddannelsen, får et unikt indblik/viden/uddannelse inden for stressens verden.

Alle store virksomheder med en HR afdeling, burde have mindst en uddannet stresscoach fra Majken Matzau.

Som uddannet stresscoach hos Majken Matzau lærer du at tage hånd om stressede medarbejdere, så der hurtigt bliver lagt en plan, hvorved medarbejderens sygefravær vil være begrænset, du lærer at være proaktiv, klæde lederne på, så de kan spotte stress i deres afdelinger og ikke mindst, så nedbringer det sygefraværet enormt – så det kan ikke andet end betale sig på alle konti. Så hvad venter du på…”

Christina Kirkegaard, HR-Consultant, Atkins Denmark

_________________________________________________________________________________________

“Jeg kan varmt anbefale uddannelsen Certificeret Matzau Stress Coach. Uddannelsen giver bred viden og dyb indsigt i stress, og behandlingen deraf. De værktøjer som gives er lette at bruge, men gør en stor forskel i diagnosticering og behandling af stress. Majken Matzau er en inspirerende underviser, som gerne deler ud af hendes enorme viden om stress. Undervisningen foregår i et uhøjtideligt og uformelt miljø.”

Britta Fyhring, HR-konsulent Vestas 

___________________________________________________________________________________________________________________________

Del denne side:
Share 'Kunderne udtaler' on Facebook Share 'Kunderne udtaler' on Google+ Share 'Kunderne udtaler' on LinkedIn Share 'Kunderne udtaler' on Twitter Share 'Kunderne udtaler' on Print Friendly