Odense: Tove Langager Jespersen

Tove_portraet

Erhvervspsykolog, Cand.pæd.psych.aut.

Tove er bosat i Odense, og fungerer som coach for Matzau Erhvervspsykologer på Fyn. Hun er uddannet psykolog og autoriseret af Dansk Psykolognævn. Tove er endvidere efteruddannet i Kognitiv Adfærds Terapi og er certificeret stresscoach ved Matzau Erhvervspsykologer.

Tove har igennem mange år arbejdet som ledende psykolog med stressbehandling i Odense Kommunes stressbehandlingstilbud. Dette med udgangspunkt i Matzau Erhvervspsykologers metode.

Tove er stærk både i forbindelse med akutte kriseprægede problemer samt i forebygning, og hun rådgiver både individer og virksomheder og hjælper dem igennem akutte stressforløb såvel som med forebyggende tiltag.

Tove er særligt specialiseret indenfor det offentlige og private skole og behandlingsområde, hvor hun har udviklet og ledet større projekter på både gruppe og organisationsniveau, med ledelsessparring, supervision og coaching af medarbejdere.

Som coach arbejder Tove ud fra en psykodynamisk forståelse samt med narrative og kognitive metoder i både offentlige og det private virksomheder, hvor hun gennemfører talrige coachingforløb for både ledere og medarbejdere. Udover coaching og rådgivning, er et af Toves hjertebørn at uddanne og supervisere psykologer på vej til autorisation.

Toves kunder betegner Tove som tillidsvækkende, varm og fagligt kompetent. Man føler sig mødt, forstået og udfordret.

Læs Toves CV

Kontakt Tove på email tove@matzau.dk

Del denne side:
Share 'Odense: Tove Langager Jespersen' on Facebook Share 'Odense: Tove Langager Jespersen' on Google+ Share 'Odense: Tove Langager Jespersen' on LinkedIn Share 'Odense: Tove Langager Jespersen' on Twitter Share 'Odense: Tove Langager Jespersen' on Print Friendly