Århus: Rikke Lindekilde

RikkeLindekilde0055sh

Chefkonsulent, Cand. psych. aut. & Phd.

Rikke Lindekilde fungerer som Matzau Erhvervspsykologers Executive Coach og coach i Århus, og dertil som konsulent, underviser og foredragsholder i hele landet. Rikke er cand.psych.aut. fra Århus Universitet samt ph.d i samarbejde med CfL, Grundfos og Aarhus Universitet.

Rikke har gennem mere end 16 år arbejdet med ledelsesudvikling, konsultation og undervisning samt med forskning indenfor ledelses-og organisationspsykologi, og hun har en solid erhvervspsykologisk erfaring indenfor konsultation i danske samt globale virksomheder.

I arbejdet med virksomhederne brænder Rikke for at udvikle den enkelte ledergruppe eller leder med henblik på succesfuldt at organisere og indrette arbejdslivet således at den personlige balance går hånd i hand med de mål og opgaver som er en del af den enkeltes og gruppens organisatoriske fokus.

Rikke fungerer som coach og rådgiver for Matzau Erhvervspsykologers kunder, som beskriver hende som både varm og empatisk og med en enorm viden inden for både de mellemmenneskelige temaer såvel som de virksomhedsmæssige.

Rikke underviser og konsulterer desuden indenfor som ”Distanceledelse”, ”Anerkendende Ledelse”, ”Forandringsledelse”, ”Karriereudvikling”, ”Stresshåndeting og –forebyggelse”, ”Den vanskelige samtale”, ”Konflikthåndtering”, ”Facilitering af processer/ledelsesmøder” etc.

Rikke har forsket i distanceledelse i globale organisationer, og hun er er populær oplægsholder og forfatter til kapitler i bl.a. Preparing for the unexpected: Design of the future Global Enterprise (2015) og til forskningsartikler såsom: Virtuel Ledelse (2013), Perceptions of presence: Discursive and Embodied experiences in global collaboration (2015) og Transforming Perceptions of Presence: Reporting from an Action Research Project (2016).

Rikke er desuden certificeret i værktøjerne (MBTI) JTI (Jungs Typeindikator) i 2002, BTB (Bidrag til bedømmelse) 2007, Grundpakken (Omtanke og færdighedstests) 2002, OTS (Oplæg til samtale) 2007, Karrieremodellen 2006, Decision Styles 2008 og endelig Element B 2010.

Læs Rikkes CV her

Kontakt Rikke på e-mail: rikke@matzau.dk

Del denne side:
Share 'Århus: Rikke Lindekilde' on Facebook Share 'Århus: Rikke Lindekilde' on Google+ Share 'Århus: Rikke Lindekilde' on LinkedIn Share 'Århus: Rikke Lindekilde' on Twitter Share 'Århus: Rikke Lindekilde' on Print Friendly