København: Pia Frahm

Chefkonsulent, cand.psych.aut.

Pia er uddannet Cand. Psych. fra Aarhus Universitet fra og autoriseret af Dansk Psykolognævn. Pia er en erfaren erhvervspsykolog, som udover mere end 15 års erfaring, endvidere har en lang række efteruddannelser og testcertificeringer bag sig. Heriblandt Hogan Personality Inventory samt Personal Directions.

Pia har siden 2001 har været beskæftiget med en bred vifte af konsulentopgaver for danske såvel som internationale virksomheder. Hun arbejder som underviser, rådgiver og proceskonsulent med fokus på at bistå organisationer med succesfuldt at udvikle og implementere forebyggende strategier, stresspolitikker samt også stressberedskabet, når organisationens stress allerede er en realitet.

Og hun fungerer som coach og rådgiver for ledere og medarbejdere med fokus på stress og andre personlige såvel som professionelle tematikker.

Pia er en erfaren og nærværende samtalepartner og coach, og Pia bliver af sine kunder beskrevet som værende udfordrende såvel som omsorgsfuld i sit møde med det enkelte menneske, og som særligt god til at hjælpe den enkelte med at konkretisere og omsætte tanker til handling og brugbare redskaber. Pia har ry for at være meget ’ordentlig’, og hun får som feedback fra hendes kunder gerne at vide, at hun er særdeles professionel i sit arbejde.

Som et ekstra hjertebarn arbejder Pia også med erhvervstesten Hogan (HPI) i forbindelse med rekrutteringsopgaver samt rådgivnings- og udviklingsforløb; både individuelt samt for ledergrupper.

Læs Pias CV her

Kontakt Pia på e-mail: pia@matzau.dk

Del denne side:
Share 'København: Pia Frahm' on Facebook Share 'København: Pia Frahm' on Google+ Share 'København: Pia Frahm' on LinkedIn Share 'København: Pia Frahm' on Twitter Share 'København: Pia Frahm' on Print Friendly