København: Malene Hollmann Chefkonsulent, Cand.psych.

 

Chefkonsulent, Cand.psych.

Malene Hollmann fungerer som Matzau Erhvervspsykologers Executive Coach og coach i København samt som konsulent, underviser og foredragsholder i hele landet.

Malene er uddannet Cand.psych. fra Københavns Universitet med speciale i arbejds- og organisationspsykologi kombineret med løbende efteruddannelse og testcertificeringer. Malene har endvidere en håndværksuddannelse som slagter, hvilket gør, at hun let sætter sig ind i medarbejdergrupper på alle niveauer.

Hun er en særdeles erfaren coach og konsulent og har siden 2013 arbejdet i det erhvervspsykologiske felt som bestyrelsesmedlem i Dansk Psykolog Forening og som bl.a. Lean- og HR partner samt rekrutteringsansvarlig i Novo Nordisk, LEO Pharma og AJ Vaccines med særligt fokus på ledelsesudvikling, organisationsudvikling, rekruttering samt arbejdsmiljø, stress og trivsel.

Malene er særligt dygtig til at spotte de forskellige individers agendaer, dilemmaer og udfordringer i en organisation – og hjælpe dem til at navigere i dem. Malene rådgiver og underviser med speciale i konflikthåndtering, stress og trivsel i store organisationer.

Hun er en erfaren og passioneret foredragsholder, facilitator og underviser, der skaber læring og forandring gennem et skarpt blik for den enkeltes læringsstil, samt konkrete øvelser og redskaber.

Malene er certificeret i værktøjer rettet mod assessment og ledelsesudvikling. Herunder bl.a Insights® og People Test Systems værktøjer: People Test Person ® og People Test Logic ®. I testtilbagemeldinger er Malene eminent til at flette respondentens testresultater sammen med forretningens mål og teamsammensætning for at afdække, hvordan man bedst udvikler den enkelte eller sikrer, at man ansætter en kandidat, som lykkes i jobbet.

Malene beskrives at kunder som tillidsvækkende, målorienteret og med et brændende engagement for at skabe trivsel og vækst for både den enkelte og organisationen.

Læs Malenes CV

Kontakt Malene på malene@matzau.dk

Del denne side:
Share 'København: Malene Hollmann Chefkonsulent, Cand.psych.' on Facebook Share 'København: Malene Hollmann Chefkonsulent, Cand.psych.' on Google+ Share 'København: Malene Hollmann Chefkonsulent, Cand.psych.' on LinkedIn Share 'København: Malene Hollmann Chefkonsulent, Cand.psych.' on Twitter Share 'København: Malene Hollmann Chefkonsulent, Cand.psych.' on Print Friendly