Hillerød: Maiken Lundsgaard Martinussen

Psykolog, Cand.psych.aut.

Maiken Martinussen er uddannet Cand. Psych. fra Københavns Universitet og autoriseret af Dansk Psykolognævn. Hun er certificeret Stresscoach på Matzau Erhvervspsykologers Stresscoachuddannelse samt efteruddannet i såvel kognitiv som systemisk-narrativ coaching og terapi.

Maiken er en særdeles erfaren psykolog, som siden 1995 har arbejdet indenfor forskellige områder af det psykologiske arbejdsfelt. Bl.a. med implementering af et banebrydende psykiatrisk projekt i Danmark samt opbygning af velfungerende rådgivningsenheder inden for både den private og offentlige sektor.

Majkens spidskompetence er rådgivning og coaching i forbindelse med stress og angst – af såvel hendes individuelle kunder som virksomheder. Maiken har her en særlig spidskompetence, idet hun -udover rådgivningen af ledere og medarbejdere – også rådgiver omkring børn, unge og familier.

Hun rådgiver og coacher endvidere indenfor samarbejdsrelaterede temaer, personlig udvikling samt relationer og forhold – i familier.

Maiken tilrettelægger altid et forløb efter kundernes behov med vekslen mellem rådgivning, vejledning og coaching. Herunder kortlægning af personlige mestringsstrategier og stresshåndtering.

Maikens kunder karakteriserer hende som tålmodig og god til at skabe nye indfaldsvinkler på de problemstillinger, som kunderne præsenterer. Maikens udgangspunkt i arbejdet med andre mennesker er at ”problemet er problemet, og personen er personen”, og hun arbejder derfor altid med at adskille problemet fra personen med de muligheder, som dette åbner for.

Læs Maikens CV her

Kontakt Maiken på email: ma@matzau.dk

Del denne side:
Share 'Hillerød: Maiken Lundsgaard Martinussen' on Facebook Share 'Hillerød: Maiken Lundsgaard Martinussen' on Google+ Share 'Hillerød: Maiken Lundsgaard Martinussen' on LinkedIn Share 'Hillerød: Maiken Lundsgaard Martinussen' on Twitter Share 'Hillerød: Maiken Lundsgaard Martinussen' on Print Friendly