København: Mette Bram

Chefkonsulent, cand.psych.

Mette Bram fungerer som coach i København og som rådgiver, facilitator, underviser og foredragsholder i hele landet.

Mette er uddannet Cand.psych. fra Københavns Universitet og under autorisation af Dansk Psykolognævn (cand.psych. aut.). Mette har desuden en BA i nordisk sprog og litteratur. Hun har tidligere undervist på CBS og er videreuddannet indenfor organisationsopstilling, systemisk coaching, mindfulnessbaserede interventioner og mentoring. Mette er flydende på engelsk og arbejder med lethed på svensk og norsk.

Mette har gennem årene arbejdet med mange facetter af personlig og organisatorisk udvikling, herunder som konsulent for Europarådet gennem 20 år. Repertoiret strækker sig fra ledersparring/-træning, personalesupervision, krisepsykologiske interventioner over workshops og keynote speaking.

Blandt de virksomheder og organisationer, som har nydt godt af Mettes ekspertise finder du UNDP (FN’s Udviklingsfond), Nordisk Ministerråd, Ikano Group Luxemburg, L’Oreal Nordic, LEO Pharma og Nordea, hvor Mette bl.a. har designet de interne retningslinjer for bankens tilbage-til-arbejdet processer.

Mette besidder selv både ledelses- og bestyrelseserfaring og er en erfaren formidler og facilitator. Man hører ofte udtrykket ”spot on”, når det kommer til Mettes input. Hun sætter en ære i hurtigt at komme ind til benet uanset, hvilken udfordring, der skal arbejdes med. Mette er skarp til at hjælpe med at skabe overblik og adskille udfordringerne, så de bliver til at håndtere. Det er kendetegnende, at Mette har en grundig og pragmatisk tilgang til opgaverne, som altid skræddersys unikt til situationen.

Blandt Mettes øvrige specialer er effektiv kommunikation og respektfulde samarbejdsrelationer, stresshåndtering og -forebyggelse, trivselspolitikker samt mediation/konfliktmægling. Her er Matzaus stresscoachuddannelse en naturlig del af bagagen.

Kontakt Mette på email mette@matzau.dk

Del denne side:
Share 'København: Mette Bram' on Facebook Share 'København: Mette Bram' on Google+ Share 'København: Mette Bram' on LinkedIn Share 'København: Mette Bram' on Twitter Share 'København: Mette Bram' on Print Friendly