København: Marika Tingleff, Chefkonsulent, Cand.psych.aut.

Marika Tingleff fungerer som coach, underviser og konsulent i Matzau Erhvervspsykologer. Marika er uddannet erhvervspsykolog fra Københavns Universitet i 2003 og har siden arbejdet med coaching, lederudvikling og proceskonsultation i både offentlige og private organisationer, både i Danmark og i udlandet.

Marika Tingleff er særligt specialiseret i coaching og rådgivning inden for stress samt karriereudviklingsforløb med ledere og medarbejdere fra både offentlige, private og udenlandske virksomheder og organisationer.

Marika er en erfaren coach og rådgiver, og hendes kunder karakteriserer hende som varm, empatisk, kreativ og gennemslagskraftig. Marika er kendt for at spotte sine kunders særlige styrker samt for sin evne til at facilitere nye beslutninger og veje frem, både menneskeligt, karrieremæssigt og organisatorisk.

Marika Tingleff har endvidere undervist og trænet coaches og rådgivere igennem mere end 10 år. Hun er en inspirerende og stærk kommunikator, og hun afholder inspirationsoplæg og workshops om psykologien i arbejdslivet på alle niveauer i organisationer.

Med speciale i organisationer i forandring, underviser og træner Marika ledere og medarbejdere i forskellige discipliner inden for forandringsledelse, konflikthåndtering og teamledelse og faciliterer udvikling og implementering af strategier og kulturprocesser i både store og små organisationer.

Marika er desuden Matzaus ressource inden for afskedigelser og har det som sit hjertebarn at hjælpe ledere og virksomheder med at optimere arbejdsforhold og præstation for de tilbageblevne medarbejdere på arbejdspladser, der har gennemført og oplevet fyringsrunder, nedskæringer og udflytninger.

Læs Marikas CV her

Kontakt Marika på e-mail: marika@matzau.dk 

Del denne side:
Share 'København: Marika Tingleff, Chefkonsulent, Cand.psych.aut.' on Facebook Share 'København: Marika Tingleff, Chefkonsulent, Cand.psych.aut.' on Google+ Share 'København: Marika Tingleff, Chefkonsulent, Cand.psych.aut.' on LinkedIn Share 'København: Marika Tingleff, Chefkonsulent, Cand.psych.aut.' on Twitter Share 'København: Marika Tingleff, Chefkonsulent, Cand.psych.aut.' on Print Friendly