København Mariam Mellouli

Chefkonsulent, Samarbejdspartner, Cand.psych.aut.

Mariam Mellouli fungerer som Matzau Erhvervspsykologers coach og rådgiver i København samt som konsulent, facilitator og underviser i hele landet.

Mariam er uddannet Cand.psych. fra Københavns Universitet og autoriseret af Dansk Psykolognævn. Hun har derudover en overbygning i Strategisk HR og Organisationsanalyse fra King’s College London.

Mariam er en erfaren psykolog, som siden 2008 har arbejdet intensivt indenfor det erhvervspsykologiske felt. Hun har arbejdet med organisationsforandringer, ledelsesudvikling og medarbejderudvikling – både inden for den private og offentlige sektor i førende danske og internationale virksomheder.

Mariams spidskompetence er coaching, rådgivning og facilitering i forbindelse med organisationsforandringer, hvor hun lægger stærkt fokus på samspillet mellem performance og medarbejdertrivsel. Mariam brænder her for teamudvikling og perfomanceoptimering med speciale i konflikthåndtering og opbygning af tillidsfulde relationer. Mariam er tillige særligt specialiseret i stresscoaching og -rådgivning af både ledere og medarbejdere såvel som i teams og afdelinger.

Mariam har dertil en særlig passion for talentudvikling – med spidskompetence i at coache og udvikle unge kvindelige talenter i vidensvirksomheder og organisationer.

Mariam tilrettelægger altid et udviklingsforløb med udgangspunkt i den enkeltes individuelle behov, hvor hun veksler mellem at vejlede, coache og kompetenceudvikle. Hun har stort fokus på såvel virksomhedens værdier som den enkeltes personlige værdier, aktuelle mestringstrategier, og ønsket udviklingsmål.

Mariam’s kunder og klienter beskriver hende som særdeles nysgerrig og empatisk, og med en helt særlig evne til at stille de simple men meget vigtige spørgsmål. Hun er kendt for at kunne skabe et tillidsfuldt rum til at det sårbare og stærke kan udtrykkes, og for at kunne hjælpe klienten såvel som kundevirksomhederne til selv at finde frem til de rigtige løsninger for dem.

Mariams udgangspunkt i arbejdet med andre mennesker er at ”selvom man aldrig kan lære eller udvikle sig nok, så er man altid god nok”, og hun arbejder derfor aktivt med klientens tidligere erfaringer, livsværdier, og styrker når der skal findes løsninger og skabes udvikling – både i 1-1 sessioner, og når hun arbejder med teamudvikling.

Se Mariams CV

Kontakt Mariam på mariam@matzau.dk

 

Del denne side:
Share 'København Mariam Mellouli' on Facebook Share 'København Mariam Mellouli' on Google+ Share 'København Mariam Mellouli' on LinkedIn Share 'København Mariam Mellouli' on Twitter Share 'København Mariam Mellouli' on Print Friendly