Gentofte: Kirsti Andersson

Chefkonsulent, cand.psych.aut.

Kirsti Andersson fungerer som Matzau Erhvervspsykologers Executive Coach og coach i København samt som konsulent, underviser og foredragsholder i hele landet.

Kirsti er uddannet Cand.psych. fra Université de Genève og Københavns Universitet samt autoriseret af Dansk Psykolognævn (cand.psych. aut.) Hun har de sidste 20 år fungeret som ekstern lektor på MPO (Master i organisationspsykologi) på Roskilde Universitet. Hun er desuden videreuddannet inden for klinisk psykologi og krisepsykologi, og behersker både engelsk, fransk og til dels svensk som arbejdssprog.

Kirsti har en solid teoretisk viden og erfaring med ledelsesudvikling, konsultation og undervisning indenfor ledelses-og organisationspsykologi såvel som indenfor krisepsykologien, hvor hun blandt andet har speciale indenfor rådgivning af både nuværende samt tidligere ansatte i Forsvaret. Hun har en omfattende erhvervspsykologisk erfaring som udviklingspartner og konsulent i danske og globale virksomheder bl.a. militæret, forsikringsbranchen, finanssektoren, mediebranchen og Novo Nordisk A/S. 

Kirsti har fokus på at udfordre og coache ledere til at kunne agere med fleksibilitet og integritet samt balancere mellem autoritet og ydmyghed i en forandringskrævende og kompleks hverdag. Dette med respekt for det personlige, relationelle og organisatoriske pres, der ligger i lederrollen. 

Kirsti har stor erfaring som sparringspartner og facilitator i forbindelse med eksempelvis indførelse af en feedback- feedforward kultur, ledelse af forandringer etc. Hun er desuden specialiseret i at intervenere og rådgive ledere i forbindelse med samarbejdskonflikter, kritiske hændelser og afskedigelser. 

Udover ledelses- og organisationsudvikling brænder Kirsti for fremme trivsel og forebygge stress. Kirsti er certificeret på Matzau Stresscoachuddannelse, og hun karakteriseres af sine kunder som respektfuld og nysgerrig, god til at skabe tillid, fange væsentlige problemstillinger og facilitere løsninger i overensstemmelse med virksomhedens strategiske mål og værdier.

Kirsti er certificeret i diverse udviklingsværktøjer – herunder bl.a. Insights Discovery, MBTI I og II, Situational Leadership II og The Four Rooms of Change.

Se Kirstis CV

Kontakt Kirsti på email kirsti@matzau.dk

Del denne side:
Share 'Gentofte: Kirsti Andersson' on Facebook Share 'Gentofte: Kirsti Andersson' on Google+ Share 'Gentofte: Kirsti Andersson' on LinkedIn Share 'Gentofte: Kirsti Andersson' on Twitter Share 'Gentofte: Kirsti Andersson' on Print Friendly