Gentofte / Hillerød: Sarah Ambs-Thomsen

Chefkonsulent, Cand.psych.aut.

Sarah E. Ambs-Thomsen fungerer som Matzau Erhvervspsykologers Executive Coach og coach i Gentofte og Hillerød samt som konsulent, underviser og foredragsholder i hele landet.

Sarah er uddannet Cand.psych. fra Københavns Universitet med en overbygning i arbejds- og organisationspsykologi samt autoriseret af Dansk Psykolognævn (cand.psych. aut).

Sarah er førende ekspert i krænkende handlinger – #MeToo, sexchikane og sexisme og fungerer som rådgiver, underviser og foredragsholder indenfor emnet for organisationer og virksomheder i hele landet. Hun er en erfaren og passioneret foredragsholder og underviser, der har fokus på forebyggelse, læring og forandring via konkrete og kreative øvelser og redskaber.

Og hun er en særdeles erfaren rådgiver og coach, som siden 2007 har arbejdet i det erhvervspsykologiske felt som bl.a. seniorkonsulent og chefkonsulent med særligt fokus på krænkende handlinger, ledelsesudvikling, organisationsudvikling samt arbejdsmiljø, stress og trivsel.

Sarah er certificeret på Matzau Stresscoachuddannelse og har speciale indenfor coaching, rådgivning og undervisning om stress til både HR-funktioner, ledere samt medarbejdere.

Derudover fungerer Sarah som coach, supervisor og sparringspartner for både ledere og medarbejdere i forbindelse med eksempelvis personlig udvikling, lederudvikling, lederteamudvikling, voldsomme hændelser, konflikter og forandringer mv.

Sidst – men ikke mindst – er Sarah certificeret i flere værktøjer rettet mod assessment og ledelsesudvikling. Herunder bl.a. LEA 360™ (Leadership Effectiveness Analysis), NEO-PI-3® (NEO Personality Inventory-3), MBTI 1&2® (Myers-Briggs Type Indikator), JTI® (Jungs Type indikator), KP Personprofil, KP Explorer og KP Personlig Handlekraft.

Sarahs kunder beskriver hende som værende løsningsorienteret, fagligt præcis og tillidsvækkende. Hun brænder for at være med til at skabe trygge, motiverende­­ og effektive arbejdsfællesskaber igennem undervisning og interventioner med fokus på både medarbejderne, ledelsen og organisationen.

Se Sarahs CV

Kontakt Sarah på email: sarah@matzau.dk

Del denne side:
Share 'Gentofte / Hillerød: Sarah Ambs-Thomsen' on Facebook Share 'Gentofte / Hillerød: Sarah Ambs-Thomsen' on Google+ Share 'Gentofte / Hillerød: Sarah Ambs-Thomsen' on LinkedIn Share 'Gentofte / Hillerød: Sarah Ambs-Thomsen' on Twitter Share 'Gentofte / Hillerød: Sarah Ambs-Thomsen' on Print Friendly