Charlottenlund / Hillerød: Sarah Ambs-Thomsen

Chefkonsulent, Cand.psych.aut.

Sarah E. Ambs-Thomsen fungerer som Matzau Erhvervspsykologers Executive Coach og coach i Charlottenlund og Hillerød samt som konsulent, underviser og foredragsholder i hele landet.

Sarah er uddannet Cand.psych. fra Københavns Universitet med en overbygning i arbejds- og organisationspsykologi samt autoriseret af Dansk Psykolognævn (cand.psych. aut).

Hun er en særdeles erfaren coach og konsulent og har siden 2007 arbejdet i det erhvervspsykologiske felt som bl.a. seniorkonsulent og chefkonsulent med særligt fokus på ledelsesudvikling, organisationsudvikling samt arbejdsmiljø og trivsel.

Sarah har endvidere tidligere fungeret som ekstern lektor, eksaminator og censor på Syddansk Universitet og har derudover en fortid i luftfartsbranchen.

Sarah er en erfaren og passioneret foredragsholder og underviser, der har fokus på at skabe læring og forandring via konkrete og kreative øvelser og redskaber.

Derudover fungerer Sarah som coach, supervisor og sparringspartner for både ledere og medarbejdere i forbindelse med eksempelvis personlig udvikling, lederudvikling, lederteamudvikling, stress, voldsomme hændelser, konflikter og forandringer mv.

Sidst – men ikke mindst – er Sarah certificeret i flere værktøjer rettet mod assessment og ledelsesudvikling. Herunder bl.a. LEA 360™ (Leadership Effectiveness Analysis), NEO-PI-3® (NEO Personality Inventory-3), MBTI 1&2® (Myers-Briggs Type Indikator), JTI® (Jungs Type indikator), KP Personprofil, KP Explorer og KP Personlig Handlekraft.

Sarahs kunder beskriver hende som værende løsningsorienteret, fagligt præcis og tillidsvækkende. Hun brænder for at være med til at skabe trygge, motiverende­­ og effektive arbejdsfællesskaber igennem undervisning og interventioner med fokus på både medarbejderne, ledelsen og organisationen.

Se Sarahs CV

Kontakt Sarah på email: sarah@matzau.dk

Del denne side:
Share 'Charlottenlund / Hillerød: Sarah Ambs-Thomsen' on Facebook Share 'Charlottenlund / Hillerød: Sarah Ambs-Thomsen' on Google+ Share 'Charlottenlund / Hillerød: Sarah Ambs-Thomsen' on LinkedIn Share 'Charlottenlund / Hillerød: Sarah Ambs-Thomsen' on Twitter Share 'Charlottenlund / Hillerød: Sarah Ambs-Thomsen' on Print Friendly