Odense: Martin Karstoft

Chefkonsulent, cand.psych.

Martin Karstoft er bosat i Odense og fungerer som chefkonsulent for Matzau Erhvervspsykologer på Fyn og i Trekantsområdet.

Martin har gennem de seneste syv år beskæftiget sig med det erhvervspsykologiske felt som sit nicheområde og specialiseret sig i arbejdet med udvikling af vidensvirksomheder. Han har et særligt fokus på udvikling af effektive ledergrupper og ledelse af faglige specialister.

Martin tilbyder coaching og sparringsforløb både individuelt og for grupper med fokus på alt fra talent- og karriereudvikling til konflikthåndtering og stressforebyggelse.

Derudover tilbyder han større organisatoriske udviklingsforløb for både ledere og medarbejdere, hvor fokus eksempelvis kan være på at få afdækket eventuelle synergier og samarbejdspotentialer eller sikre, at kommunikation og drift kører effektivt. Alle forløb tager udgangspunkt i kundens aktuelle behov og tilrettelægges i tæt samarbejde med kunden.

Martin brænder for at udvikle mennesker og se potentialer blive udfoldet og bliver af kunder og samarbejdspartnere beskrevet som empatisk, skarp og resultatorienteret.

Martins CV

Kontakt Martin på e-mail: martin@matzau.dk

Del denne side:
Share 'Odense: Martin Karstoft' on Facebook Share 'Odense: Martin Karstoft' on Google+ Share 'Odense: Martin Karstoft' on LinkedIn Share 'Odense: Martin Karstoft' on Twitter Share 'Odense: Martin Karstoft' on Print Friendly