København: Carla Leilani Packness

Carla Packness_1069_610x320

Chefkonsulent, cand.merc. HRM

Carla fungerer som coach, rådgiver og chefkonsulent i Matzau Erhvervspsykologer. Carla er uddannet Cand.merc.HRM fra Copenhagen Business School. Efterfølgende har hun efteruddannet sig i strategi på INSEAD, samt taget den 4-årige uddannelse til psykoterapeut fra ID Academy, og Carla er også certificeret på Matzau Stresscoachuddannelse.

Carla er endvidere certificeret i en lang række assessment og ledelsesudviklings-værktøjer, bl.a. 360 graders ledervurdering, Karrieremodellen, DISC, JTI (Jungs Typeindikator), MBTI trin I og II samt Hogan.

Carla har arbejdet med udvikling af mennesker, teams og organisation som rådgiver og coach i mere end 20 år. Først som mellemleder, senere som topleder og direktionsmedlem i globale virksomheder indenfor nydelses-og fødevareindustrien. Hun har ledet og gennemført globale transformationer, opkøb, fusioner, integrationer og re-organiseringer, og hun bidrager til at disse processer sker med såvel forretningen som mennesket for øje.

Carla er en særdeles erfaren karriererådgiver, og gennem afdækning af den enkeltes styrker, kompetencer, ønsker og behov hjælper hun vores kunder med at udvikle deres karriere og træffe nye professionelle beslutinger.

Carla fungerer også som coach og rådgiver for ledere og medarbejdere med fokus på det personlige lederskab og håndtering af konkrete udfordringer i såvel professionelt som privat regi.

Gennem hendes mange års erfaringer som leder har Carla mødt mange udfordringer på såvel personligt som organisatorisk niveau, og er derfor i stand til hurtigt at sætte sig ind i en problemstilling. I et tæt samarbejde med kunden udvikler og tilrettelægger hun skræddersyede forløb, hvor indhold og udbytte står klart.

Carla er i stand til at skabe tillid på alle niveauer af en organisation, og hun beskrives af sine kunder som værende varm, nærværende, kreativ og resultatorienteret.

Læs Carlas CV

Kontakt Carla på email carla@matzau.dk

Del denne side:
Share 'København: Carla Leilani Packness' on Facebook Share 'København: Carla Leilani Packness' on Google+ Share 'København: Carla Leilani Packness' on LinkedIn Share 'København: Carla Leilani Packness' on Twitter Share 'København: Carla Leilani Packness' on Print Friendly