Odense: Birgitte Aagaard Zethsen

Birgitte Aagaard Zethsen

Erhvervspsykolog, Cand.psych.aut.

Birgitte er bosat i Odense, og fungerer som coach og rådgiver for Matzau Erhvervspsykologer på både Fyn og i København. Hun er uddannet psykolog og autoriseret af Dansk Psykolognævn. Hun er efteruddannet proceskonsulent ved erhvervspsykolog Kit Sanne Nielsen og er certificeret stresscoach ved Matzau Erhvervspsykologer. Desuden har hun gennemgået et 3 årigt undervisnings– og coachingforløb v. Cand. Psych., ph.d., Andreas Granhof Juhl med fokus på udvikling af ledelsesteam, personligt lederskab, kommunikation, strategisk ledelse samt innovation.

Birgitte har mange års ledelseserfaring, senest som leder af Odense Kommunes Stressbehandlingscenter, hvor hun har medvirket til at udvikle og implementere såvel forebyggende aktiviteter som akutte stressbehandlingsindsatser til Odense Kommunes 18.000 ansatte. Dette med udgangspunkt i Matzau Erhvervspsykologers metode.

Birgittes spidskompetence inden for ledelsesfeltet er at udvikle og  lede teams med forskellig faglig baggrund, Birgitte arbejder derudover med en bred palet af processuelle, analytiske og strategiske værktøjer med fokus på forandringsledelse og organisationsudvikling.

Som coach er Birgitte solidt repræsenteret i både offentlige og det private virksomheder, hvor hun gennemfører talrige coachingforløb for både ledere og medarbejdere. Birgitte arbejder med en narrativ og løsningsfokuseret tilgang, som centrerer sig både om det personlige og det jobrelaterede, og hun sætter således det hele menneske i centrum. Udover coaching og rådgivning, er et af Birgittes hjertebørn at uddanne og supervisere psykologer på vej til autorisation.

Birgittes kunder beskriver hende som en dynamisk og levende person, med en stor faglig formidlingsevne. ”Man føler sig set og mødt”. Hun er ofte brugt som konferencier ved konferencer, og evner at være medierende og formidlende på en seriøs, humoristisk og faciliterende måde.

Læs Birgitte CV

Kontakt Birgitte på e-mail: baz@matzau.dk

Del denne side:
Share 'Odense: Birgitte Aagaard Zethsen' on Facebook Share 'Odense: Birgitte Aagaard Zethsen' on Google+ Share 'Odense: Birgitte Aagaard Zethsen' on LinkedIn Share 'Odense: Birgitte Aagaard Zethsen' on Twitter Share 'Odense: Birgitte Aagaard Zethsen' on Print Friendly