Om os

Hvor psykologi, bevidsthed og forretning mødes

Matzau Erhvervspsykologer er en ekspertvirksomhed, drevet og grundlagt af erhvervspsykolog Majken Lorelei Matzau. Vores hovedkontor er beliggende i København, og vi har kontorer i Hillerød, Odense og Århus også.

Matzau Erhvervspsykologers kernekompetence er udvikling og implementering af strategier, uddannelse samt rådgivning indenfor stress, ledelse og coaching.

Vi arbejder for landets førende virksomheder, hvor vi leverer ekspertrådgivning i forbindelse med udarbejdelse af stresspolitikker såvel som udvikling og implementering af lederuddannelser samt uddannelse og rådgivning af HR-funktioner.

Vores hjerteprojekt er undervisning i professionel stressrådgivning gennem vores Stresscoachuddannnelse, og vi leverer åbne Stresscoachuddannelser for coaches, ledere og konsulenter såvel som virksomhedsinterne uddannelser for ledere, projektledere og eksperter.

Endelig er vores kernekompetence individuelle coachingforløb af ledere,  HR-folk samt eksperter og andre nøglemedarbejdere. Vi leverer Executive Coaching, Stresscoaching samt Personlig Coaching for de førende virksomheder, som ønsker at fastholde og udvikle deres menneskelige ressourcer.

Vi arbejder kreativt, smidigt og uærbødigt på tværs af de traditionelle faglige grænser, og vi kombinerer metoder indenfor procespsykologien og ledelsespsykologien med filosofi og teknikker inspireret fra østen som meditation samt den transpersonlige psykologi. Og vi arbejder på engelsk ligeså gerne som på dansk.

 

Del denne side:
Share 'Om os' on Facebook Share 'Om os' on Google+ Share 'Om os' on LinkedIn Share 'Om os' on Twitter Share 'Om os' on Print Friendly