Her kan du se en række korte videospeaks med Majken Matzau med tips til  stress, coaching, meditation og ledelse. Filmene varer ca 3 – 4 minutter og du kan se følgende filmklip:

“Fra mål til indsigt i coaching”

Få et tip til, hvordan problemer kan løses uden at gøre noget overhovedet. Et skift i bevidstheden flytter udsigten og problemet løser sig selv.


“Spirituel Intelligens”

Er vi drevet af ego eller sjæl? Få et tip til, hvordan det er muligt at tjene kassen og gøre en forskel samtidig.

“Sindet”

Hvem er det, der oplever at være forelsket? Hvem er det, som tænker alle tankerne? Få indblik i din dybere bevidsthed.

Det nye lederskab

Har du tænkt over, om du er leder i dit eget liv? Hør hvordan den formelle autoritet er på vej til at blive afløst at det indre lederskab.

“Ledelse og indflydelse”

Tror du, at lederne er dem, som bestemmer? Hør hvordan lederne er bundet af mål og programmer, og få et tip til hvor du kan finde din autoritet.

“Kollektiv intelligens”

Troede du, at dine tanker var toldfri? Hør her, hvordan dine tanker har en skabende kraft og bidrager til den kollektive bevidsthed

“Underbevidstheden”

Vil du flytte snebolde eller isbjerge? Få et tip til, hvordan arbejdet med personlig udvikling bliver ekstra kraftfuldt.. og rigtig sjovt.

“Intuitiv intelligens”

Hvem har du i røret når du ringer op på den indre linje? Få et tip til at skelne mellem din intuitive stemme og din rationelle stemme.

“Meditation”

Hør hvorfor genbrug er en dårlig forretning for din psykiske energi – og få et tip til at reducere stresshormoner og sænke blodtrykket.. helt… uden.. at gøre noget som helst.


Skriv et svar