NEO PI – 3 Profil

En NEO PI-3 Profil er for dig, som gerne vil have et professionelt værktøj til at forstå, hvordan du virker på andre mennesker.

Gennem en analyse og udforskning af din NEO PI-3-profil kan vi stille skarpt på, hvor du personligheds- og adfærdsmæssigt skiller dig ud, og belyse og udforske de relationsmønstre, potentielle konfliktmønstre og potentialer, der hænger sammen med din helt specifikke måde at agere professionelt på.

De fem universelle domæner, som testen afdækker er:
– emotionelle reaktionsmønstre
– ekstroversion
– åbenhed og indstillingen til forandringer
– venlighed og omgangen med andre mennesker
– samvittighedsfuldhed

Der er knyttet seks facetter til hvert domæne, således at man får et nuanceret og præcist billede af, hvorledes en lang række personlighedstræk manifesterer sig og hvordan dynamikken mellem forskellige personlighedstræk viser sig.

Et NEO PI-3 forløb hos Matzau Erhvervspsykologer består af en webbaseret test med 240 spørgsmål. Du skal sætte ca. 45 min til en time af til at udfylde testen, hvor du kan være uforstyrret. Derefter genererer vi en rapport og forbereder din feedback – evt med udgangspunkt i et et flere særlige temaer, der er vigtige for dig.

Derefter udfylder du testen derhjemme. Så planlægger vi en feedbacksession på 2 timer og en opfølgende session efter 2-3 uger. Løbende coachingsessioner kan herefter bookes enkeltvis efter ønske og behov.

NEO-PI-3’en kan enten være en del af et længere coaching- eller ledersparringsforløb, eller den kan stå alene som en pakke, der indeholder en indledende coachingsession, hvor vi sammen pejler os ind på, hvad der er vigtigt for dig at få sparring på. Vi anvender også NEO PI-3  som assessmentværktøj ved rekruttering.

Derefter udfylder du testen derhjemme. Så planlægger vi en feedbacksession på 2 timer og en opfølgende session efter 2-3 uger. Løbende coachingsessioner kan herefter bookes enkeltvis efter ønske og behov.

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller send en mail til info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre mere eller booke en NEO PI-3-profil.

Skriv et svar