God Goes Deep

God Goes Deep med Majken Lorelei Matzau

GOD GOES DEEP

Velkendte oplysende lysglober, bløde sækkepuder i koret, knitrende elektroniske lyduniverser mixet med underfulde krystalklange og dybe elektroniske beats fylder Vor Frue Kirke.

Du er til God Goes Deep, og du er ikke alene. På de dunkle kirkebænke omkring dig sidder der unge såvel som gamle, grupper, kærestepar, hipsters, forretningsfolk og nysgerrige turister. De fleste sidder i en halvmeditativ tilstand med et lykkeligt, stille smil som et tegn på den atmosfære, man hurtigt bliver omringet af. Der er plads til dybe beats, ophøjede klange og stille fordybelse i den rummelige Domkirke.

Enkelte personer lister sig hen til alteret for at ære Thorvaldsens Jesusfigur, som skiftevis oplyses som af nordlyset i grønt, gult og rødligt skær. De træder forsigtigt for ikke at ramme de mange, der ligger i sækkestole og nyder musikken og energien i rummet, mageligt henslængt op ad døbefonten. Flere lægger sig. Her er trygt.

Ja – du er til God Goes Deep. Et af de mest spektakulære, anderledes events i København, hvor elektroniske beats og det ophøjede spirituelle rum går hånd i hånd.

Det er d. 26. september- og klokken er 21.00. Du er kommet for at opleve et univers, af knitrende, bløde elektrobeats akkompagneret af Majken Matzaus alkymistiske krystalsyngeskåle, folde sig ud i selveste Vor Frue Kirke.

Og mens du sidder dér i halvmørket, mærker du, hvordan de healende klange, de dybe beats og den ophøjede energi i rummet flyder igennem dig, og renser, balancerer og opløfter hele dit væsen. Og du oplever, at hjertet åbner sig, og kontakten til dit højere selv bliver styrket.

Da du senere forlader kirken i den Københavnske midnatstime, kan du mærke, at der er sket noget med dig. Du forstår det ikke helt. Men det føles som om, at en stor, dyb ro har åbnet sig indeni.

God Goes Deep er et natkirkeevent, som har kørt gennem de sidste år på udvalgte fredage, arrangeret af natkirkepræsten Christian Monrad og DJ’en Palma Lova.

Det er gratis at deltage, det kræver ikke tilmelding at deltage, og alle er velkomne. Man kan komme og gå under hele arrangementet, som man selv har lyst.

Hvis du ikke har hørt om mine syngeskåle endnu, så kan jeg fortælle dig, at mine alkymistiske krystalsyngeskåle  er håndfremstillet af af fusioner (alkymier) af ædelsten, ædelmetaller og krystal, og at hver skål har en særegen tone og frekvens, når de slås an.

Hver skål er unik og udsender frekvenser af energi, som balancerer både kroppen og sindet, åbner hjertet, renser gamle mønstre, tanker og overbevisninger ud, samt løfter vores bevidsthed.

Med andre ord; skålene er fremragende til at supportere det bevidstgørende psykologiske arbejde, vi laver i Matzau-regi, som ofte ikke handler om personlig udvikling – vi er allerede fuldendte i vores essens – men derimod om afvikling af de begrænsende overbevisninger og mønstre, som forhindrer os i at erkende og leve udfra vores fulde nærvær og værdighed.

Jeg spillede d. 23. maj for første gang til God Goes Deep, og har siden i sommerferien hentet yderligere 10 utrolige krystalsyngeskåle med hjem fra Mount Shasta i USA, som du kan opleve d. 26. september. Jeg går på kl. 21 og spiller først et sæt solo, hvorefter jeg spiller sammen med jazzguitaristen Tao Højgaard, samt elektro-DJ’en Palma Lova. Vi spiller indtil midnat.

SÅ hvis du vil høre mine skåle solo – så vær der kl. 21.

Ses vi d. 26. september til Klange, der forløser, når God Goes Deep? Det tror jeg nok, vi gør.

Kærlig hilsen


Del denne side:
Share 'God Goes Deep' on Facebook Share 'God Goes Deep' on Google+ Share 'God Goes Deep' on LinkedIn Share 'God Goes Deep' on Twitter Share 'God Goes Deep' on Print Friendly