Meditation til krystalsyngeskåle


KRYSTALMEDITATION 2015

Så har jeg overtaget mine smukke, kathedral-lignende nye lokaler – og vi åbner med årets første krystalmeditation d. 4. maj ved fuldmåne kl. 20-22.

Krystalmeditationerne bliver dybe, transformerende og healende og kommer til at foregår, som I kender dem fra Torsdagsmeditationerne, men nu akkompagneret af sekvenser og harmonier, som jeg spiller på mine alkymistiske krystalsyngeskåle.

Krystalmeditationerne kommer således til at afløse de populære Torsdagsmeditationer, som har kørt for fulde huse gennem de seneste 7,5 år.

Under Krystalmeditationen, bliver du guidet ind i dybe, healende meditationer, hvor klangene fra de 25 krystalskåle clearer og transformerer blokeringer og støj i såvel kroppen som i sindet, og aktiverer nye, højere vibrationer i dit system.

Krystallysekroner og blafrende stearinlys i den katedral-lignende koncertsal inviterer til meditativ fordybelse, og under meditationen guides du ind i den dybe bevidsthedstilstand, som healer adskillelse og re-etablerer vores kontakt til vores højere selv og tilstanden af ‘Oneness’.

Krystalmeditationerne er planlagt til at finde sted under fuldmånen, hvor energien er mest kraftfuld. SeKoncertkalender og datoer i 2015.

Alle er velkomne, og det kræver ingen forudsætninger at deltage.

Pris 250 kr. Køb billet her

Der er begrænsede pladser – tilmelding efter først til mølle.

Vi starter altid meditationen kl. 20 sharp hvor dørene lukkes, så kom gerne 5-10 minutter før, så du ikke går forgæves. Kommer du i bil, kan du finde parkering i parkeringskælderen / parkeringspladsen hos CODAN på Gl. Kongevej – det er lige overfor.

Vi glæder os til at åbne koncertsalen med et brag af en meditation og endnu en magisk, healende meditativ indre rejse d. 4. maj kl. 20 – 22 på Vesterbrogade 60 A. 

Kærlig hilsen

Majken Lorelei

MØD KRYSTALSKÅLENE

Hver skål har sin egen tone, og hver skål er unik, lavet af fusioner (alkymier) af forskellige krystaller, ædelmetaller, mineraler og ædelsten. Hver skål udsender således frekvenser af energi, som åbner hjertet, renser gamle mønstre, tanker og overbevisninger ud, samt bringer os i en meget dyb meditation.

Mød krystalsyngeskålene på mit nye Loreiuniverse-site

KRYSTALMEDITATION

Nu kan du købe billet til vores Krystalmeditation og meditative koncert mandag d. 4. maj kl. 20 – 22.

Majken Lorelei har igennem de senere år udviklet en række utrolige, healende meditationer, som hun guider, mens hun spiller forskellige sekvenser og harmonier på sine alkymistiske krystalsyngeskåle.

Del denne side:
Share 'Meditation til krystalsyngeskåle' on Facebook Share 'Meditation til krystalsyngeskåle' on Google+ Share 'Meditation til krystalsyngeskåle' on LinkedIn Share 'Meditation til krystalsyngeskåle' on Twitter Share 'Meditation til krystalsyngeskåle' on Print Friendly