Gralen i hjertet

Skrevet af direktør

Majken Matzau

Majken Matzau

Gralen i hjertet

Af Majken Matzau

Af Majken Matzau

 GRALEN I HJERTET

 Vi har i weekenden mistet en god ven og en stor sjæl. Hver og en af os, som kendte ham – men også alle andre i vores kollektive felt.

Finn Nørgaard var i den grad indbegrebet af en original, som med sit unikke, kreative væsen har efterladt sig stærke fodaftryk på vores planet. Ikke bare i kraft af hans fremragende film skabt i en dans mellem kunst, kant og poesi. Men også i kraft af hans krøllede filosofiske sind, hans åbne spirituelle væsen og hans generøse hjertelighed. Glimtet i øjet. Lyset i rummet. Som alle vi andre kunne læne os ind i.

Jeg håber på og beder om, at Finns død og overgang til åndens riger vil medvirke til at skabe mere fred og lys i vores fragmenterede og konfliktfyldte verden. For dette vil være helt i hans ånd – som den dedikerede gralsridder han var og er.

At hans død kan medføre optrapning er måske uundgåeligt, men samtidig helt og aldeles ubærligt. Lad os derfor i fællesskab bære freden fremfor vreden med i vores kollektive hjerte, og i de tanker og handlinger der udspringer heraf.

Gid at Finns alt for tidlige og bratte død således må finde sit formål for the higher good of this planet – en storhed, som er hans sjæl værdig – og at vi andre må finde trøst heri.

RIP Finn.

Kærligst,

Majken Matzau

Del denne artikel:
Print

Kontakt os

Flere artikler