Fuldmånekoncert og meditation d. 27. oktober

D. 27. oktober er det fuldmåne i skorpionens tegn, og vi afholder på denne aften den næstsidste Krystalmeditation i år. Temaet for oktobermånedens Krystalmeditation er “The peaceful Warrior”.

Krystallysekronerne og de blafrende stearinlys i den katedral-lignende koncertsal inviterer som altid til en højtidelig stemning samt meditativ fordybelse, og under meditationen guides du ind i den dybe bevidsthedstilstand, som healer adskillelse og re-etablerer kontakten til vores højere selv og tilstanden af ‘Oneness’.

Aftenen ledsages af de healende klange og frekvenserne fra de 25 krystallinske skåle, som clearer og transformerer blokeringer og støj i såvel kroppen som i sindet, og aktiverer nye, højere vibrationer i dit system.

Alle er velkomne, og det kræver ingen forudsætninger at deltage.

DATOER FOR EFTERÅRETS KRYSTALMEDITATIONER:

D. 27. oktober: Køb billet her – få pladser tilbage
D. 25. november: Køb billet her

Læs mere om krystalmeditation her

Pris 250 kr. Køb billetter her

Vi glæder os til at løfte energien og healingen til nye højder under oktobers fuldmåne – som altid kl. 20 – 22 i Lorelei’s Concert Hall på Vesterbrogade 60 A. 

Kærlig hilsen

Majken Lorelei

MØD KRYSTALSKÅLENE

Hver skål har sin egen tone, og hver skål er unik, lavet af fusioner (alkymier) af forskellige krystaller, ædelmetaller, mineraler og ædelsten. Hver skål udsender således frekvenser af energi, som åbner hjertet, renser gamle mønstre, tanker og overbevisninger ud, samt bringer os i en meget dyb meditation.

Mød krystalsyngeskålene på mit nye Loreleiuniverse-site

KRYSTALMEDITATION

Nu kan du købe billet til alle efterårets Krystalmeditationer. Hvis du vil være sikker på at få en plads, er det om at købe billet med det samme.

Del denne side:
Share 'Fuldmånekoncert og meditation d. 27. oktober' on Facebook Share 'Fuldmånekoncert og meditation d. 27. oktober' on Google+ Share 'Fuldmånekoncert og meditation d. 27. oktober' on LinkedIn Share 'Fuldmånekoncert og meditation d. 27. oktober' on Twitter Share 'Fuldmånekoncert og meditation d. 27. oktober' on Print Friendly