Book et Meditationsevent

Majken Lorelei Matzau Crystal Meditat

Book et meditationsevent i Lorelei’s Concerthall

Direktør i Matzau Erhvervspsykologer, Majken Lorelei Matzau, er indehaver af den smukke koncertsal, Lorelei’s Concerthall, som ligger i hjertet af København – i Wegeners gamle bibliotek.

Ejendommen er totalt fredet og er oprindeligt opført ca 1850 som bolig og privat bibliotek til Caspar Frederik Wegener. Wegener var gehejmeråd og rigsarkivar for Frederik d. 7. og Christian d. 8., som også tildelte Wegener ridderkorset. Wegener var indehaver af Danmarks dengang største private bogsamling, og han opførte det smukke bibliotek, som i dag fungerer som stue og koncertsal i Majken Matzaus private bolig.

Virksomheder, organisationer og foreninger kan booke sig ind til private meditationsevents og meditative koncerter med Majken Lorelei, hvor hun spiller meditative koncerter på sine krystalsyngeskåle og guider live meditationer med publikum.

Majken Lorelei guider her publikum ind i en række dybe meditationer, hvor klangene fra de 25 krystalskåle opløser stress i såvel kroppen som i sindet, og efterlader publikum i en tilstand af dyb ro og velvære.

Funklende krystallysekroner og stearinlys i den katedral-lignende koncertsal inviterer til meditativ fordybelse, og at være gæst i Majken Loreleis usædvanlige hjem er en uforglemmelig oplevelse.

Lorelei’s Concerthall er beliggende i det centrale København i baghuset Vesterbrogade 60A, 1. Der er plads til 80 deltagere, alle er velkomne og det kræver ingen forudsætninger at deltage.

Kontakt Matzau Erhvervspsykologer på info@matzau.dk eller på +45 70230977, hvis du vil høre mere om mulighederne for at booke dig og din virksomhed ind til et spektakulært meditationsevent i Lorelei’s Concerthall.

“Det føles godt at sidde her med lukkede øjne og lade sig rive med at de smukke toner, der klinger og vibrerer så højt, at det mærkes i ens indre, nærmest den samme følelse, som når man er til koncert og bassen tager fysisk om ens indre. Og på en eller anden umærkelig vis, så bliver det nemmere at trække vejret dybt, og hovedet tømmes for tanker – det er kun musikken, der lige taler lige nu.”
– Dorthe Boss Kyhn, DR. Læs hele DR’s omtale her: En aften med fuldmåne, meditation og syngeskåle

Alkymistiske Krystalsyngeskåle

Alkymistiske krystalsyngeskåle er lavet af forskellige former for krystaller og ædelsten. Syngeskålene er fremstillet i det nordlige Californien, hvorfra Majken Lorelei har hentet skålene hjem.

Hver skål har sin egen tone, og udsender dybe klange, som meget hurtigt bringer lytteren i en tilstand af dyb meditation og velvære.

Dit syngeskåls-spil og meditationen tog de højeste points. Jeg har aldrig oplevet syngeskåls-spil “live”, og det var for mig en oplevelse i en klasse for sig selv – især at mærke, at jeg i løbet af bare 10-15 sekunder blev trukket fuldstændig ind i musikken. Vildt! Og så var det intet mindre end guddommeligt at meditere så mange sammen! Sikke en energi.
– Liselotte Vejborg efter Stressfri på tolv uger-workshoppen juni 2012

Majken Lorelei Matzau også bookes til konferencer, events samt virksomhedsinterne foredrag og workshops med skålene. Der er ingen begrænsning på, hvor mange, der kan deltage i et arrangement, eller hvem som kan være med. Og det kræver ingen forudsætninger at deltage.

Hør Majken Lorelei Matzau fortælle om, hvordan lyd kan virke healende på kroppen, og hvordan alkymistiske krystalsyngeskåle gør det lettere at opnå en meditativ tilstand og virker bevidsthedsudvidende i programmet Fit Talk på DK4.

 

Del denne side:
Share 'Book et Meditationsevent' on Facebook Share 'Book et Meditationsevent' on Google+ Share 'Book et Meditationsevent' on LinkedIn Share 'Book et Meditationsevent' on Twitter Share 'Book et Meditationsevent' on Print Friendly