Majken Lorelei Matzau Crystal Meditat

Book et meditationsevent i Lorelei’s Concert Hall

Direktør i Matzau Erhvervspsykologer, Majken Lorelei Matzau, er indehaver af den smukke koncertsal, Lorelei’s Concert Hall, som ligger i hjertet af København – i Wegeners gamle bibliotek.

Ejendommen er totalt fredet og er oprindeligt opført ca 1850 som bolig og privat bibliotek til Caspar Frederik Wegener. Wegener var gehejmeråd og rigsarkivar for Frederik d. 7. og Christian d. 8., som også tildelte Wegener ridderkorset.

Wegener var indehaver af Danmarks dengang største private bogsamling, og han opførte det smukke bibliotek, som i dag fungerer  koncertsal i Majken Matzaus private bolig.

Virksomheder, organisationer og foreninger kan booke sig ind til private meditationsevents og meditative koncerter med Majken Lorelei, hvor hun spiller meditative koncerter og guider live meditationer med publikum.

Funklende krystallysekroner og stearinlys i den katedral-lignende koncertsal inviterer til meditativ fordybelse, og at være gæst i Majken Loreleis usædvanlige hjem er en uforglemmelig oplevelse.

Lorelei’s Concerthall er beliggende i det centrale København i baghuset Vesterbrogade 60A, 1. Der er plads til 80 deltagere, alle er velkomne og det kræver ingen forudsætninger at deltage.

Kontakt Matzau Erhvervspsykologer på info@matzau.dk eller ring 70 23 09 77, hvis du vil høre mere om mulighederne for at booke dig og din virksomhed ind til et spektakulært meditationsevent i Lorelei’s Concerthall.

“Det føles godt at sidde her med lukkede øjne og lade sig rive med at de smukke toner, der klinger og vibrerer så højt, at det mærkes i ens indre, nærmest den samme følelse, som når man er til koncert og bassen tager fysisk om ens indre. Og på en eller anden umærkelig vis, så bliver det nemmere at trække vejret dybt, og hovedet tømmes for tanker – det er kun musikken, der lige taler lige nu.”
– Dorthe Boss Kyhn, DR. Læs hele DR’s omtale her: En aften med fuldmåne, meditation og syngeskåle

Majken Lorelei Matzau også bookes til konferencer, events samt virksomhedsinterne foredrag og workshops. Der er ingen begrænsning på, hvor mange, der kan deltage i et arrangement, eller hvem som kan være med. Og det kræver ingen forudsætninger at deltage.