Giv dig selv en gave og tag på weekend-retreat i meditation

På udvalgte weekender afholder vi et eksklusivt meditationskursus med Majken Matzau som underviser. Vores meditationskurser ligger altid i foråret i april måned samt i efteråret i november måned og foregår i weekenden, hvor der tid, rum og ro til at lære at meditere. Vores meditationskurser er baseret på meditationsteknikker udviklet af Majken Matzau. Meditationskurset henvender sig til privatpersoner såvel som ansatte i virksomheder, der dels ønsker at få dyb indsigt, centrering og indre ro og styrke gennem meditation og dels er nysgerrige efter at lære at forstå egen bevidsthed. Det kræver ingen forudsætninger at deltage, og alle er velkomne.

Som deltager på meditationskurset vil du:

  • Blive undervist i din bevidsthed og dit nervesystem
  • Lære cutting edge teknikker til at løfte energien og til at afspænde stress
  • Blive guidet til at styrke kontakten til de dybere lag af din bevidsthed.
  • Lære at meditere gennem 6 guidede meditationer
Vores kurser er skabt gennem en syntese af psykologi og meditationsteknik, og er således mere end blot kurser i meditation.

Gennem teknikkerne, der undervises i på kurset, henter du energi fra dit indre kraftcenter, og du bliver suveræn til at håndtere livets udfordringer fra en position af centrering, kraft og nærvær. Når du møder på arbejdet den efterfølgende mandag, vil du være klar i din bevidsthed med fornyet indsigt og energi efter dette kursus.

Praktik:

Hvornår:
Hold øje med hjemmesiden for næste retreat.
Underviser:
Majken Matzau
Pris:
3.400 kr. + moms
Hvor:
Matzau Erhvervspsykologer, Nørrebrogade 26, 4. tv.

Skriv et svar