Mediter til lyden af krystalklange

Majken Lorelei har igennem de senere år udviklet en række dybe, healende meditationer, som hun guider, mens hun spiller forskellige sekvenser og harmonier på hendes alkymistiske krystalsyngeskåle.

Krystalmeditationerne finder sted i Lorelei’s Concert Hall, som ligger i hjertet af København.

Under Krystalmeditationen, bliver du guidet ind i dybe, healende meditationer, hvor klangene fra Majken Loreleis krystalsyngeskåle skåle clearer og transformerer blokeringer og støj i såvel kroppen som i sindet, og aktiverer nye, højere vibrationer i dit system.

Krystallysekroner og blafrende stearinlys i den katedral-lignende koncertsal inviterer til meditativ fordybelse, og under meditationen guides du ind i den dybe bevidsthedstilstand, som healer adskillelse og re-etablerer vores kontakt til vores højere selv og tilstanden af ‘Oneness’.

Alkymistiske Krystalsyngeskåle

Hver skål har sin egen tone, og hver skål er unik, lavet af fusioner (alkymier) af forskellige krystaller, ædelmetaller, mineraler og ædelsten. Hver skål udsender klange og frekvenser af energi, som åbner hjertet, renser støj og stress ud af både kroppen og sindet, samt reconnecter os med vores dybeste jeg.

Majken har gennem de sidste år således guidet meditationer for store forsamlinger både indlands og udlands i forbindelse med Matzau Erhvervspsykologers workshops, events og kurser, som udover meditationernes healende effekt endvidere har en stærk meditativ på grund af syngeskålene. De meditative klange bringer helt naturligt deltagerne i en dyb, dyb meditativ tilstand, helt uden teknikker eller særlige meditationsmetoder.

Dit syngeskåls-spil og meditationen tog de højeste points. Jeg har aldrig oplevet syngeskåls-spil “live”, og det var for mig en oplevelse i en klasse for sig selv – især at mærke, at jeg i løbet af bare 10-15 sekunder blev trukket fuldstændig ind i musikken. Vildt! Og så var det intet mindre end guddommeligt at meditere så mange sammen! Sikke en energi.(Liselotte Vejborg efter Stressfri på tolv uger-workshoppen juni 2012)

Majken Lorelei kan bookes til virksomhedsinterne foredrag og workshops med skålene – både i Lorelei’s Concert Hall samt eksternt i virksomheder og på konferencer. Der er ingen begrænsning på, hvor mange, der kan deltage i et arrangement, eller hvem som kan være med.

Kontakt os på telefon 7023 0977 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne for jeres organisation eller for at deltage på et af vores åbne arrangementer.

Majken Lorelei på alkymistiske krystalsyngeskåe til God Goes Deep koncerterne i Vor Frue Kirke:

 

 

Hør Majken Lorelei Matzau fortælle om, hvordan lyd kan virke healende på kroppen, og hvordan alkymistiske krystalsyngeskåle gør det lettere at opnå en meditativ tilstand og virker bevidsthedsudvidende i programmet Fit Talk på DK4.