Meditationskurser for virksomheder

Igennem de seneste 10 år har Matzau Erhvervspsykologer undervist og guidet tusindvis af danske ledere og medarbejdere i landets førende virksomheder gennem meditative øvelser, som efterlader deltagerne i en tilstand af velvære, nærvær og balance.

På kurser, workshops og foredrag  løfter vi sløret for, hvordan psyken fungerer og hvorfor det er så svært holde op med at tænke de mange stresstanker.

Gennem meditative øvelser viser vi her, hvordan stress altid skyldes mental overbelastning og hvordan vi med nogle helt enkle meditationsteknikker kan afspænde psyken og erstatte stress med ro og balance.

På vores meditationskurser vil deltagerne:

  • Blive introduceret til, hvorfor psykisk genbrug er en rigtig dårlig forretning
  • Høre hvorfor, meditation er verdens bedste stress-reducer
  • Lære tre enkle teknikker til at skabe ro i kroppen og sindet
  • Lære at meditere
  • Opleve at meditere gennem en guidet live-meditation

Vores virksomhedsinterne kurser og workshops kan vare fra en halv dag til to dage og skræddersyes efter behov. Deltagere kan være afdelinger, teams, ledergrupper eller hele jeres organisation.

Kurserne henvender sig til virksomheder, organisationer og netværk, som ønsker at reducere stress i organisationerne og bidrage til medarbejdernes indre ro, balance og mentale hygiejne. De u-stresssede medarbejdere, der har et klart, balanceret og uforstyrret sind har det bedste overblik, træffer optimale beslutninger samt skaber sunde relationer.

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller på info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne for workshops og kurser i meditation for jeres organisation.

 

Skriv et svar