Mastermodul 3

Meditationslærer

Mastermodul 3: Meditationslærer

- Lær at guide dine klienter i dybe meditationer

På Mastermodul 3 lærer du at guide dine klienter og/eller grupper i indre rejser samt stressafspændende meditationer. Der lægges ikke fokus på decideret stressrådgivning/-coaching – det forudsætter vi, at du allerede mestrer. Der er derimod fokus på, hvordan du med din viden og din baggrund kan designe og guide stressafspændende meditationer samt dybe meditative rejser, som hjælper klienten til at finde sit center, sit lys og en dyb, regenerativ ro.

Indhold Mastermodul 3

På dette Mastermodul lærer du at mestre din egen vibration og energi med formålet at hjælpe dine klienter til at skifte tilstand  fra en flight-fight-tilstand til en dyb, regenererende bevidsthedstilstand. Dette skift indebærer, at stressresponsen afspændes, og at klienten går fra at være i offer-overlevelses-bevidsthed til at blive re-etableret i mester-skaber-bevidsthed.

Efter du har gennemført dette modul vil du være i stand til at guide dine klienter i grundlæggende stressafspændende meditationer og dermed lære dine klienter at mestre deres sind.

Og dertil vil du have fundet din ‘healer-stemme’ og personlige healende vibrations-signatur, så du via din egen energi og vibration kan ‘smitte’ klienten og hjælpe dem til at finde dyb ro.

Og endelig vil du have taget de første skridt til at arbejde med healende bevidsthedsrejser og guide dine klienter heri. En tilgang, som skaber bevidsthedsskift og har banebrydende effekt, samt potentielt er langt mere effektiv end gængs professionel samtale.

Du kommer til at lære:

Datoer & pris

2022 Hvornår?

Master 1: D. 27. – 28. januar 
Master 2: D. 11. – 12. marts
Master 3: D. 3. – 4. november 

Hvor?

Vesterbrogade 60A i København

Underviser?

Erhvervspsykolog Majken Matzau

Pris?

5.800 kr. + moms

Samlet pris

17.000 kr + moms for samtlige tre moduler

Du kan vælge at deltage på samtlige tre mastermoduler, eller blot et enkelt.

Hvem?

Alle, der har en grundlæggende stresscoach-/stressrådgiveruddannelse, coach- eller terapeutuddannelse.

Mastermodulet “Meditationslærer” er tilegnet professionelle, der har en grundlæggende stressuddannelse og som ønsker at blive uddannet i at guide klienter/grupper i stressafspændende meditationer samt meditative, indre healingrejser.

Mød Majken Matzau

Underviser på Matzau Mastermodulerne

Majken Matzauhar praktiseret meditation såvel som bevidsthedsrejser siden sin barndom, hvor hun lærte meditationsteknikker, visualisering og diverse yogiske praksisser som del af hendes mentaltræning som konkurrencesvømmer.

Majken er uddannet Cand. Psych. fra Københavns Universitet og autoriseret af Dansk Psykolognævn. Hun er endvidere uddannet Civiløkonom fra CBS, og siden 1997 har hun udført erhvervsrettet psykologarbejde samt udviklet og ledet organisations- og lederudviklingsprojekter for en lang række nationale og internationale virksomheder.

Majken har siden 2008 uddannet behandlere på sine egne Stresscoachuddannelser, og hun er en efterspurgt ekspert, forfatter og foredragsholder. 

Majken Matzau er forfatter til bøgerne Rigtige mænd går også i sort, 2014 fra People’s Press og Stressfri på tolv uger eller mer’ fra People’s Press 2012 og  Stresscoaching – Coaching i grænselandet, som udkom på Børsens Forlag i 2009, hvis metoder har skabt nye og mere effektive tilgange til at arbejde med stress, ledelse og coaching i dansk erhvervsliv.

Majken har  endvidere igennem mere end 20 år fungeret som ekspert og kommentator indenfor stress og ledelse for førende danske medier, bla. Berlingske Business, JP, Børsen, TV2 og DR.

Du kan læse mere om Majken Matzau ved at klikke nedenfor.

Vil du deltage på Mastermodulerne?

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål?

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk,
hvis du har spørgsmål og ønsker at høre mere om Matzaus Mastermoduler.

Mere end 20 års erfaring

...Med at rådgive og støtte ledere og medarbejdere i alle typer virksomheder

Det inspirerede mig meget at opleve stemningen, som Majken skaber via sin store viden, hun deler ud af – om psykologi, stress, meditation osv.  Det inspirerer mig, at Majken i den grad brænder for og brænder igennem med sine budskaber. Og så var det fantastisk, at vi kom dybt og langt i hver meditation – der var adgang og mulighed – ingen satte grænser på forhånd.

Noget var kendt men meget var nyt og blev formidlet på en måde, så jeg forstod en masse nyt og fik helt nye indsigter. Og jeg kunne have lyst til at høre og opleve det hele igen – lige nu! Jeg har taget med mig, at alt findes i mig, og at jeg ikke skal lede efter ro eller bekræftelse uden for mig selv. At jeg har adgang til at finde det i mig selv via stilhed, meditation,accept – og kærlighed.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers meditationskursus.”

Charlotte Horn Andersen

3Shape, Global HR Director

“Majkens tilgang til selve det at meditere gjorde stort indtryk på mig. Jeg har lært, at meditation ikke er præstation i sig selv, og at guidet meditation er det absolut bedste for mig. Det gjorde stort indtryk på mig, at meditation rent faktisk gør en afgørende forskel ift: at kunne få fred, finde ro, og at acceptere verden som den er og at holde af den person, jeg er. Alle er ting/faktorer jeg bevidst og ubevidst har forholdt mig til i flere år. Men meditationskurset går et skridt dybere.

Jeg er blevet en berigende oplevelse rigere. Jeg gik så at sige svævende derfra. På trods af den sædvanlige travle hverdag har oplevelsen sat sig og har ligget der som en smuk klangbund den forløbne uge – hvilket så lige minder mig om, at jeg gerne vil opleve syngeskålene en gang til og over et længere tidsrum.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers meditationskursus.”

Karen Wessel Fyhn

Kursusdeltager

”Meditationskurset som helhed var en inspirerende rejse fra frustration og kaos til større ro og indsigt. Den stærkeste oplevelse var, at Majken spillede på skålene. De toner ramte sindets dybde på en måde, som intet andet musik. Her kunne jeg både se og mærke min sjæl.

Jeg har indset, at det er nødvendigt at holde fast i mig selv for ikke at blæse omkuld.

Der skal mærkes efter hver dag, og jeg skal ikke tillade mig selv at acceptere ubehag i mit indre og slet ikke acceptere at pakke det inde, så det bliver en betændt byld.

Det skal ud, og det kræver stilhed. I tilknytning hertil har det været både spændende, lidt grænseoverskridende – og meget lærerigt at stifte bekendtskab med meditationsteknikken.

Majken har en forunderlig stemme, når hun guider.

Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologers meditationskursus.”

Eva Rostgaard-Hansen

Kursusdeltager

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn