Mastermodul 3

Meditationslærer

Mastermodul 3: Meditationslærer

- Lær at guide dine klienter i dybe meditationer

På Mastermodul 3 lærer du at guide dine klienter og/eller grupper i indre rejser samt stressafspændende meditationer. Der lægges ikke fokus på decideret stressrådgivning/-coaching – det forudsætter vi, at du allerede mestrer. Der er derimod fokus på, hvordan du med din viden og din baggrund kan designe og guide stressafspændende meditationer samt dybe meditative rejser, som hjælper klienten til at finde sit center, sit lys og en dyb, regenerativ ro.

Indhold Mastermodul 3

På dette Mastermodul lærer du at mestre din egen vibration og energi med formålet at hjælpe dine klienter til at skifte tilstand  fra en flight-fight-tilstand til en dyb, regenererende bevidsthedstilstand. Dette skift indebærer, at stressresponsen afspændes, og at klienten går fra at være i offer-overlevelses-bevidsthed til at blive re-etableret i mester-skaber-bevidsthed.

Efter du har gennemført dette modul vil du være i stand til at guide dine klienter i grundlæggende stressafspændende meditationer og dermed lære dine klienter at mestre deres sind.

Og dertil vil du have fundet din ‘healer-stemme’ og personlige healende vibrations-signatur, så du via din egen energi og vibration kan ‘smitte’ klienten og hjælpe dem til at finde dyb ro.

Og endelig vil du have taget de første skridt til at arbejde med healende bevidsthedsrejser og guide dine klienter heri. En tilgang, som skaber bevidsthedsskift og har banebrydende effekt, samt potentielt er langt mere effektiv end gængs professionel samtale.

Du kommer til at lære:

Datoer & pris

2024 Hvornår?

Master 1: 19. – 20. september
Master 2: Datoer på vej
Master 3: Datoer på vej

Hvor?

Vesterbrogade 60A i København

Underviser?

Erhvervspsykolog Majken Matzau

Pris?

7.500 kr. + moms. Du kan vælge at deltage på samtlige tre mastermoduler, eller blot et enkelt.

Hvem?

Alle, der har en grundlæggende stresscoach-/stressrådgiveruddannelse, coach- eller terapeutuddannelse.

Mastermodulet “Meditationslærer” er tilegnet professionelle, der har en grundlæggende stressuddannelse og som ønsker at blive uddannet i at guide klienter/grupper i stressafspændende meditationer samt meditative, indre healingrejser.

Vil du deltage på Mastermodulerne?

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål?

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk,
hvis du har spørgsmål og ønsker at høre mere om Matzaus Mastermoduler.

Deltag på Mastermodulet Meditationslærer - en overbygning til din stressuddannelse

Matzau Mastermoduler

En Masteruddannelse for professionelle stresscoaches, rådgivere & behandlere