Mastermodul 2

Trivselsrådgiver

Mastermodul 2: Trivselsrådgiver

- Vurdér trivselsniveauet hos dine klienter

På Mastermodul 2 bliver du klædt på med Matzau Erhvervspsykologers koncept til trivselsrådgivning. Du lærer at vurdere dine kunder / klienters trivselsniveau og på denne baggrund rådgive dem til øget trivsel i deres karriere og arbejdsliv samt i livet generelt. Efter du har gennemført dette modul vil du kunne udbyde trivselssamtaler og trivselsrådgivning – eksternt såvel som internt i virksomheder.

Indhold Mastermodul 2

På dette Mastermodul lærer du at vurdere dine kunders / klienters trivselsniveau og dermed undgå at gå i “jubel”-fælden med din rådgivning. Du bliver klædt på til en autentisk og ægte kontakt med dine klienter og til at løfte og hjælpe dem lige præcis dér, hvor de er.

Du vil på Mastermodul 4 blive præsenteret for en lang række værktøjer og et koncept, der kan anvendes til at løfte både individer og organisationer – også organisationer / individer, som er påvirket af stress. Mange virksomheder ønsker ikke at adressere stress direkte i frygten for en epidemi. På Mastermodul 4 lærer du at reframe stressproblematikkerne og hjælpe de individer og virksomheder, som også er stresspåvirkede og som ønsker at højne deres arbejdsklima og arbejdsglæde.

Efter du har gennemført dette modul vil du være i stand til at rådgive såvel enkeltpersoner som virksomheder i arbejdet på at skabe højere trivsel, medarbejdertilfredshed og arbejdsglæde – og dermed fastholdelse og udvikling af dygtige nøglemedarbejdere.

Du kommer til at lære:

Datoer & pris

Hvornår?

Master 1: D. 27. – 28. januar 2022
Master 2: D. 11. – 12. marts
Master 3: D. 28. – 29. april
kl. 9.30 – 16

Hvor?

Vesterbrogade 60A i København

Underviser?

Erhvervspsykolog Majken Matzau

Pris?

5.800 kr. + moms

Samlet pris

17.000 kr + moms for samtlige tre moduler

Du kan vælge at deltage på samtlige tre mastermoduler, eller blot et enkelt.

Hvem?

Alle, der har en grundlæggende stresscoach-/stressrådgiveruddannelse, coach- eller terapeutuddannelse.

Mastermodulerne varer hver to dage og kan gennemføres uafhængigt af hinanden og i vilkårlig rækkefølge.

Mastermodulet “Trivselsrådgiver” er tilegnet professionelle, der har grundlæggende stressuddannelse og som ønsker at blive klædt på til at udføre trivselssamtaler – internt såvel som eksternt i virksomheder.

Mød Majken Matzau

Underviser på Matzau Mastermoduler

Majken Matzau er uddannet Cand. Psych. fra Københavns Universitet og autoriseret af Dansk Psykolognævn. Hun er endvidere uddannet Civiløkonom fra CBS, og siden 1997 har hun udført erhvervsrettet psykologarbejde samt udviklet og ledet organisations- og lederudviklingsprojekter for en lang række nationale og internationale virksomheder.

Majken har siden 2008 uddannet behandlere på sine egne Stresscoachuddannelser, og hun er en efterspurgt ekspert, forfatter og foredragsholder. 

Majken Matzau er forfatter til bøgerne Rigtige mænd går også i sort, 2014 fra People’s Press og Stressfri på tolv uger eller mer’ fra People’s Press 2012 og  Stresscoaching – Coaching i grænselandet, som udkom på Børsens Forlag i 2009, hvis metoder har skabt nye og mere effektive tilgange til at arbejde med stress, ledelse og coaching i dansk erhvervsliv.

Majken har  endvidere igennem mere end 20 år fungeret som ekspert og kommentator indenfor stress og ledelse for førende danske medier, bla. Berlingske Business, JP, Børsen, TV2 og DR.

Du kan læse mere om Majken Matzau ved at klikke nedenfor.

Vil du deltage på Mastermodulerne?

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål?

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk,
hvis du har spørgsmål og ønsker at høre mere om Matzaus Mastermoduler.

Mere end 20 års erfaring

...Med at rådgive og støtte ledere og medarbejdere i alle typer virksomheder

“Vi har brug for flere af din slags (Majken Matzau) som kan handle, handle hurtigt og med stor professionalisme og personligt engagement – fantastisk.

Du er kort sagt hamrende dygtig, ikke mindst ift. din ekspertise ifm stressramte medarbejdere. Og her skal du have stor ros. Jeg valgte ikke at gå via vores egne PFA-ordninger – de er generelt ikke gode nok, og du har været helt fantastisk – igen – så tak for hurtig indsats og opfølgning.”

Trine Mulvad

Vice President, Novo Nordisk

“Heldigvis ser det ud til at vi har fået styr på stressen hos os, takket været jeres hjælp. Det har været et super samarbejde og utroligt lærerigt for os.

For nylig havde jeg alle arbejdsmiljøgrupper samlet. De kom med deres bud på hvordan vi vedligeholder trivslen og fortsat forebygger.

Ud fra dette temamøde tror jeg på, at vi har fået styr på hvordan vi håndterer pres og belastninger i fremtiden.”

Inger Lis Sørensen

HR Konsulent, Fælles Fagligt Forbund

“Jeg har i flere år samarbejdet med Majken Matzau, og har været meget tilfreds med både den måde hun har arbejdet på, vores samarbejde og ikke mindst de resultater, som dette har givet.

Vi har fra virksomhedens side kunnet spore tilfredsstillende resultater ift en forbedret arbejdsmæssig indsats.

Jeg giver derfor gerne Majken (Matzau) og Matzau Erhvervspsykologer mine bedste anbefalinger.”

Henrik Horn-Møller

HR-Chef, Topdanmark

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn