Mastermodul 2

Trivselsrådgiver

Mastermodul 2: Trivselsrådgiver

- Vurdér trivselsniveauet hos dine klienter

På Mastermodul 2 bliver du klædt på med Matzau Erhvervspsykologers koncept til trivselsrådgivning. Du lærer at vurdere dine kunder / klienters trivselsniveau og på denne baggrund rådgive dem til øget trivsel i deres karriere og arbejdsliv, samt i livet generelt.

Efter du har gennemført dette modul, vil du kunne udbyde trivselssamtaler og trivselsrådgivning – eksternt såvel som internt i virksomheder.

Indhold Mastermodul 2

På dette Mastermodul lærer du at vurdere dine kunders / klienters trivselsniveau og dermed undgå at gå i “jubel”-fælden med din rådgivning. Du bliver klædt på til en autentisk og ægte kontakt med dine klienter og til at løfte og hjælpe dem lige præcis dér, hvor de er.

Du vil på Mastermodulet blive præsenteret for en lang række værktøjer og et koncept, der kan anvendes til at løfte både individer og organisationer – også organisationer / individer, som er påvirket af stress. Mange virksomheder ønsker ikke at adressere stress direkte i frygten for en epidemi. På Mastermodul 4 lærer du at reframe stressproblematikkerne og hjælpe de individer og virksomheder, som også er stresspåvirkede, og som ønsker at højne deres arbejdsklima og arbejdsglæde.

Efter du har gennemført dette modul vil du være i stand til at rådgive, såvel enkeltpersoner som virksomheder, i arbejdet på at skabe højere trivsel, medarbejdertilfredshed og arbejdsglæde – og dermed fastholdelse og udvikling af dygtige nøglemedarbejdere.

Du kommer til at lære:

Datoer & pris

Hvornår?

Master 1:  19. – 20. september 2024
Master 2: Nye datoer på vej
Master 3: Nye datoer på vej

Hvor?

Vesterbrogade 60A i København

Underviser?

Erhvervspsykolog Majken Matzau

Pris?

7.500 kr. + moms. Du kan vælge at deltage på samtlige tre mastermoduler, eller blot et enkelt.

Hvem?

Alle, der har en grundlæggende stresscoach-/stressrådgiveruddannelse, coach- eller terapeutuddannelse.

Mastermodulerne varer hver to dage og kan gennemføres uafhængigt af hinanden og i vilkårlig rækkefølge.

Mastermodulet “Trivselsrådgiver” er tilegnet professionelle, der har grundlæggende stressuddannelse og som ønsker at blive klædt på til at udføre trivselssamtaler – internt såvel som eksternt i virksomheder.

Vil du deltage på Mastermodulerne?

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål?

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du har spørgsmål og ønsker at høre mere om Matzaus Mastermoduler.

Erhvervscoaching for professionelle hos Matzau Erhvervspsykologer

Matzau Masteruddannelse

En overbygning til din stresscoachuddannelse for alle professionelle behandlere