Mastermodul 1

Stressterapeut
Overbygning til din stresscoachuddannelse

Mastermodul 1: Stressterapeut

- Skab et bevidsthedsskift i dine klienter

På Mastermodul 1 lærer du at skabe bevidsthedsskift i dine klienter. Der lægges ikke fokus på decideret stressrådgivning/-coaching – det forudsætter vi, at du allerede mestrer. Der er derimod fokus på, hvordan man kan skabe varige og uovervindelige skift i klientens bevidsthed.

Dette indebærer, at man hjælper sin klient til at få indblik i samt ændre sine psykologiske historier, erfaringer, kardinalepisoder samt de røde tråde, der har bundet deres psyke fast i låste programmer, som skaber pres og modstand i dem.

Nogle af de metoder, man bliver trænet i, indebærer at bringe klienten i en meditativ bevidsthedstilstand og derefter gå ind i den relevante kardinale episode for at skabe forløsning.

Indhold Mastermodul 1

På dette Mastermodul lærer du metoder, der kræver stor erfaring og indsigt i stresssamtaler og rådgivning og også evnen til at håndtere meget følsomme områder i klienternes bevidsthed. 

Til gengæld er det også her de varige skift kan skabes og du som professionel stresscoach eller -rådgiver kan stå til rådighed som livsvejleder for klienten.

For intet sker uden formål, og formålet med et stresskollaps rækker højere op, dybere ind og bredere ud end blot at skabe ro i nervesystemet. 

Med andre ord – der er en gave at pakke ud i et stresskollaps, og på dette Mastermodul lærer du teknikker og metoder, der rækker langt ud over vores grundlæggende stresscoachingtilgang.

Du kommer til at lære:

Datoer & pris

Hvornår?

Master 1: 19. – 20. september 2024
Master 2: Ny dato på vej
Master 3: Ny dato på vej

Hvornår?

Kl. 9.30 – 16.00

Hvor?

Vesterbrogade 60A i København

Underviser?

Majken Matzau

Pris?

7.500 kr. + moms

Hvem?

Alle, der har en grundlæggende stresscoach-/stressrådgiveruddannelse, coach- eller terapeutuddannelse.

Fokus på Overbygningsmodulet er årsager og virkning i individet – i modsætning til den grundlæggende Matzau Stresscoachuddannelse, hvor vi har fokus på systemet.

Vil du deltage på Mastermodulerne?

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål til Mastermodulet?

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk,
hvis du har spørgsmål og ønsker at høre mere om Matzaus Mastermoduler.

Tilmeld dig Mastermodul Stressterapeut - overbygning til din stresscoachuddannelse

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn