Mastermodul 1

Stressterapeut

Mastermodul 1: Stressterapeut

- Skab et bevidsthedsskift i dine klienter

På Mastermodul 1 lærer du at skabe bevidsthedsskift i dine klienter. Der lægges ikke fokus på decideret stressrådgivning/-coaching – det forudsætter vi, at du allerede mestrer. Der er derimod fokus på, hvordan man kan skabe varige og uovervindelige skift i klientens bevidsthed.

Dette indebærer, at man hjælper sin klient til at få indblik i samt ændre sine psykologiske historier, erfaringer, kardinalepisoder samt de røde tråde, der har bundet deres psyke fast i låste programmer, som skaber pres og modstand i dem.

Nogle af de metoder, man bliver trænet i, indebærer at bringe klienten i en meditativ bevidsthedstilstand og derefter gå ind i den relevante kardinale episode for at skabe forløsning.

Indhold Mastermodul 1

På dette Mastermodul lærer du metoder, der kræver stor erfaring og indsigt i stresssamtaler og rådgivning og også evnen til at håndtere meget følsomme områder i klienternes bevidsthed. 

Til gengæld er det også her de varige skift kan skabes og du som professionel stresscoach eller -rådgiver kan stå til rådighed som livsvejleder for klienten.

For intet sker uden formål, og formålet med et stresskollaps rækker højere op, dybere ind og bredere ud end blot at skabe ro i nervesystemet. 

Med andre ord – der er en gave at pakke ud i et stresskollaps, og på dette Mastermodul lærer du teknikker og metoder, der rækker langt ud over vores grundlæggende stresscoachingtilgang.

Du kommer til at lære:

Datoer & pris

Hvornår?

Master 1: Ny dato på vej 
Master 2: Ny dato på vej
Master 3: D. 28. – 29. april

Hvornår?

Kl. 9.30 – 16.00

Hvor?

Vesterbrogade 60A i København

Underviser?

Erhvervspsykolog Majken Matzau

Pris?

5.800 kr. + moms

Samlet pris

17.000 kr + moms for samtlige tre moduler

Du kan vælge at deltage på samtlige tre mastermoduler, eller blot et enkelt.

Hvem?

Alle, der har en grundlæggende stresscoach-/stressrådgiveruddannelse, coach- eller terapeutuddannelse.

Fokus på Overbygningsmodulet er årsager og virkning i individet – i modsætning til den grundlæggende Matzau Stresscoachuddannelse, hvor vi har fokus på systemet.

Mød Majken Matzau

Underviser på Matzau Mastermoduler

Majken Matzau er uddannet Cand. Psych. fra Københavns Universitet og autoriseret af Dansk Psykolognævn. Hun er endvidere uddannet Civiløkonom fra CBS, og siden 1997 har hun udført erhvervsrettet psykologarbejde samt udviklet og ledet organisations- og lederudviklingsprojekter for en lang række nationale og internationale virksomheder.

Majken har siden 2008 uddannet behandlere på sine egne Stresscoachuddannelser, og hun er en efterspurgt ekspert, forfatter og foredragsholder. 

Majken Matzau er forfatter til bøgerne Rigtige mænd går også i sort, 2014 fra People’s Press og Stressfri på tolv uger eller mer’ fra People’s Press 2012 og  Stresscoaching – Coaching i grænselandet, som udkom på Børsens Forlag i 2009, hvis metoder har skabt nye og mere effektive tilgange til at arbejde med stress, ledelse og coaching i dansk erhvervsliv.

Majken har  endvidere igennem mere end 20 år fungeret som ekspert og kommentator indenfor stress og ledelse for førende danske medier, bla. Berlingske Business, JP, Børsen, TV2 og DR.

Du kan læse mere om Majken Matzau ved at klikke nedenfor.

Vil du deltage på Mastermodulerne?

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål?

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk,
hvis du har spørgsmål og ønsker at høre mere om Matzaus Mastermoduler.

Mere end 20 års erfaring

...Med at rådgive og støtte ledere og medarbejdere i alle typer virksomheder

”Jeg ville nødig have været uden Majken (Matzaus, red.) hjælp, da min ægtefælle døde, og forløbet af samtalerne kan jeg kun karakterisere som absolut befordrende for mig til at komme videre. Jeg har ikke mødt en bedre psykolog gennem tiderne, og dem har jeg da ellers mødt nogle stykker af.

Jeg har absolut følt mig hjulpet. Arbejdsmæssigt har det betydet, at jeg har fundet mere ro, selv når forandringerne er store og ret voldsomme.

Jeg vil ikke et minut betænke mig på af anbefale Matzau Erhvervspsykologer. De allerbedst hilsener til dig, der var der, da det kneb mest.”

Fritz Skov Iversen

Ekspeditionssekretær, Topdanmark

“Vi har brug for flere af din slags (Majken Matzau) som kan handle, handle hurtigt og med stor professionalisme og personligt engagement – fantastisk.

Du er kort sagt hamrende dygtig, ikke mindst ift. din ekspertise ifm stressramte medarbejdere. Og her skal du have stor ros. Jeg valgte ikke at gå via vores egne PFA-ordninger – de er generelt ikke gode nok, og du har været helt fantastisk – igen – så tak for hurtig indsats og opfølgning.”

Trine Mulvad

Vice President, Novo Nordisk

“Heldigvis ser det ud til at vi har fået styr på stressen hos os, takket været jeres hjælp. Det har været et super samarbejde og utroligt lærerigt for os.

For nylig havde jeg alle arbejdsmiljøgrupper samlet. De kom med deres bud på hvordan vi vedligeholder trivslen og fortsat forebygger.

Ud fra dette temamøde tror jeg på, at vi har fået styr på hvordan vi håndterer pres og belastninger i fremtiden.”

Inger Lis Sørensen

HR Konsulent, Fælles Fagligt Forbund

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn